12

Наивен

преди 12 години

След като бунтовниците изразяват волята на народа - защо НАТО трябва да бомбардира?

11

Анонимен

преди 12 години

Информацията в статията не отговаря на истината. Че престъпниците от НАТО са убили доста цивилни при бомбардировките е вярно, само че плъховете от ПНС са разгромени и са отблъснати далеч от града.

10

Анонимен

преди 12 години

skapan e kadafi y armiqta mu, pone 1 samolet na nato da bqha svalili.ama taka e kato kupuva ruska boina tehnika.sadam zatova zagubi voinata v irak ,doveri se na ruskata tehnika a imashe 2 puti poveche armiq ot u.k. y usa. zaedno.v bulgaria e pulno s lumpeni rusofili koito mislat 4e ruskoto aruzie e nai veliko.

9

С.М.

преди 12 години

Ей ****ицата им западна... превзеха толкова суверени държави заради петрола и ресурсите им, и явно няма да спрат лесно. USA/GB/FR - завземат наред, под някакъв безумен предлог или измислени атентати, направени от службите. Трябва да си пълен ***, за да не разбираш накъде отива тоя свят... Чак започвам да се чудя чия кауза е била по-справедлива, на Германия/Япония или на американци и руснаци, които всъщност са си едни империалисти...

8

Анонимен

преди 12 години

"Браво" на НАТО, така ще улеснят радикалните ислямисти да вземат власта.

7

Анонимен

преди 12 години

Уж искаха да предпазят либийците от диктатора, а сега лицемерните маски паднаха и започнаха да избиват безогледно...

6

НС

преди 12 години

И вашият ред ще дойде, евроатлантически демони!

5

Сталин вожд на НАТО

преди 12 години

има либиец има проблем, няма либиец няма проблем. НАТО се учат от Сталин

4

Къцо

преди 12 години

Муамар нема да се даде лесно!Дръжте се бойци в зелено-мъченици на народа си!

3

Убийства до дупка

преди 12 години

След като Сирт падне, нато ще трябва да бомбардира отново, защото ще започне междуплеменна война. Така ще изтрепат останалите 90% от останалите араби и ще могат спокойно да си смучат петрол. Ха Ха добре са го замислили. Убийства до дупка

2

Анонимен

преди 12 години

Преди около месец всички твърдяха че Либия ще падне до броени часове! Ся ще видим до къде ще докарат и въпросните бомбандировки!

1

darcas_real

преди 12 години

Саркози затъна като пате в кълчища. Така и не се е поучил от историята на колониалните войни -Алжир, Виетнам и другите загубени колонии по най-левашкия начин. Либия е разделена и Кадафи има твърде много подръжници и пари, за да бъде толкова лесно съборен.