290

Анонимен

преди 12 години

жертвите в Катуница са две+ всички българи живеещи там, но явно от МВР са принесли в жертва мозъците си на Кирчо, та сега им е трудно да мислят

289

belalov

преди 12 години

При един убит и още един загинал да кажеш, че няма жертви е гавра, както с роднините на пострадалите, така и с всички нас! Сега вече въобще няма да се изненадвам, като ти разбият колата, ограбят къщата или опразнят мазето полицията не си мърда пръста! Нали "няма" жертви!

288

Забраван

преди 12 години

Цветанов забрави- жертви имаше и те са две

287

Анонимен

преди 12 години

Заслугата на МВР и Цветанов: двама убити и двама сгазени полицаи, поради неглижиране жалбите на населението. Следва споразумение на МВР с Кирил Рашков за пожертване на два имота, за изпускане парата на напрежението. (Става дума за две къщи на ***, не на Цветанов).

286

Анонимен

преди 12 години

Заслуга на МВР са две жертви в Катуница.

285

123

преди 12 години

БОЙКО ***

284

Човеко

преди 12 години

"Вярно е, че казват, че МВР са бездействали, но я се замислете дали нямаше да има още жертви, ако те не си бяха вършили работата... "Колко убити, бити, рекетирани, ограбени, изнасилени има всеки ден в цялата страна? Тех не ги броим за невинни жертви! Ама Рашков го броим, така ли?

283

Българан

преди 12 години

моли!19 годишно момче беше убито няколко часа след като се е обърнало към МВР то за защита че е било заплашвано с убийство. Заплашващия беше успешно опазен от МВР - то и уж арестуван ама никой още не го е видял с белезници, няколко дена по - късно след като къщите му бяха изгорени и изтърбушени и цялата страна беше обхваната от протести!"***" и "Пияната тълпа" си свършиха добре работата иначе Рашков щеше да продължава да мачка хората в Катуница!

282

гтрг

преди 12 години

Най-важното от работата на МВР е да не допуска невинни жертви.В случая са си свършили работата.Къщата на бай Киро не е по-важна от нечий човешки живот!

281

моли

преди 12 години

За мен МВР си свършиха добре работата.

280

Somebody

преди 12 години

Как така ще нямаше жертви? Убит бе човек, който дори е подал жалба в полицията за заплахи спрямо живота си! Защо не беше изолиран от полицията? Защо не беше охраняван, като се знае че отправилите заплахите не са кои да е, а са криминално известни и действието се развива в малко населено място ? 50% от вината за убийството е на МВР - престъпно бездействие!

279

Ваня

преди 12 години

Нистина МВР се справи със ситуацията, най-важно беше да няма жертви и така стана!

278

кикс

преди 12 години

Благодарение на МВР не се стигна до размирици!

277

ив

преди 12 години

МВР са си вършили работата много добре! Какво още трябваше да направят?

276

Анонимен

преди 12 години

Вярно е, че казват, че МВР са бездействали, но я се замислете дали нямаше да има още жертви, ако те не си бяха вършили работата...

275

Анонимен

преди 12 години

Трябваше отдавна да ви е станало ясно, че БСП/ДС ви манипулира много финно отново. Самия факт, че са готови да подпалят държавата (а овцете не се усещат сами), показва силната нужда да се отървем от тях възможно най-бързо.

274

бай бай

преди 12 години

една добра новина за мен-идния месец се измитам по посока на Германия.за България не е добра новината-един висшист с два езика и опит ще строи и достроява и без това супернапредналата Германия!Но за БГ Циганландия е ОК- така ще крепне тя с великата помощ,борба и "работа" на политсганта най-горе-която прави така,че да се освобождава място за всякакъв ***,но не и за читавия! сори много,търпя се,ама един е живота! айде баста че 2 млн. ме изпревариха вече и са навън..и правилно!ауфвиидерзеен!

273

Анонимен

преди 12 години

Оървата заслуга на МВР е това, че въобще се стигна до това в Катуница.

272

Иван

преди 12 години

*** и тъпия министър, нямало жертви, То вярно ако бяха убити *** тогава щеше да казват че има жертви. Ама Българите за тях не са жертви, те са овце. Напред братя Българи да свалим тези некадърници.

271

една

преди 12 години

Всички неудобни коментари се изтриват, блокирани са всички групи във фейсбук...Питам се, как да имаме вяра, когато виждаме, че полицията е в съюз с *** мафия?! Това демокрация ли според вас?! Не вярвам, че Кирил Рашков е арестуван!!!! На партия Герб също вече не вярвам!!!!