46

Роси

преди 11 години

Бабата да не е била от град Първомай, защото тук са така активирани! Ние доста години нямахме дете и моето свеки ми бе почернило живота. А синчето си галеше въпреки че проблема бе в него! Не случайно Г.Караславов е написал романа си Снаха в град Първомай. Тук почти всички свекита са за пребиране и аз официално каня Френските власти да дойдат да си сваршат работата, защото нашите не могат! Кибрит имаме, да не се харчат!

45

Анонимен

преди 12 години

*** или не е то има и лоши българи но така правят *** в повечето случии

44

КЪМ 4

преди 12 години

НЕ Е, БИЛА Е ГЪРКИНЯ

43

KASAPINA

преди 12 години

KAKVO 6E KAJETE SAMO *** OBIVAT A BLGARITE PRSTA SI SMU4AT.

42

Гадняра

преди 12 години

Е пак се прочухме....Но не разбрах,един път се говори за син,другия път за внук?

41

до 37

преди 12 години

бабата не е превъртяла, че я натирват обратно в България,а защото снахата й вземала сина. Понял?

40

анонимен

преди 12 години

Изводът е - стой далеч от служителите на ДС!

39

до Чужденец 36

преди 12 години

Така ли, страннико? Сигурно не австриец и германец държаха дъщерите си в плен, като бели секс робини и ги забременяваха! Сигурно не американец изби семейството си! Не искам да изреждам, защото ми се повдига от жестокостта, която ни з алива. Но още повече ми се повдига от уродливи моралисти като теб.

38

ggg

преди 12 години

Защо пък драма по "български"???Нашите баби са едни от най-добрите на света!

37

Анонимен

преди 12 години

Българският боклучак се разпръсна из целия свят.

36

staratelen

преди 12 години

Leleeee vijte do kade e dostignala darjavata bg, babata e predpo4ela da e v zatvora vav Francia otkolkoto da jivee svobodno s balgarskata si pensiq v bg.Boiko trqbva da se zamisli za bade6teto na tozi narod koito go hrani i nqmat nikakvo bade6te.

35

Чужденец

преди 12 години

Аз отдавна казвам, че българите са най- долното и примитивно племе на планетата. Ето го и поредното доказателство.

34

Анонимен

преди 12 години

Само едно не разбрах, защото в заглавието пише: Драма по БЪЛГАРСКИ? Ще реши човек, че в другите държави няма откачалки? Става въпрос за лична драма. Свекърва не харесва снаха си и си отмъщава като наранява сина и. Каква политика пък има в това? Все едно тежкият живот в Австрия е виновен, че оня откаченяк беше заключил дъщеря си и я беше изнасилвал системно? Как пък никой не се сети да обвини управляващите в Австрия заради това.

33

Анонимен

преди 12 години

в западна Европа българите много бели правят то не беше проституция,кражби,нелегален внос на цигари,наркотици и убиства!

32

Анонимен

преди 12 години

Бойко къде си бе Тиква заспала нали исаше а връщаш младите от чужбина а виж пенсионерите какво правят който ги пращат обратно в БГ предпочитат да умрът или да изгният в затвора в страната в която са но НЕ И ДАСЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ.Щом до там стигнахме че хората предпочитат да умрът но да не се върнат в БГ смятайте сами колко сме добре, както разправяше тиквеника.

31

Анонимен

преди 12 години

Ниският стандарт на живот превръща българите в грохнали, поболели и бедни старци, когато се пенсионират.Можете ли да си представите самотен, беден и болен пенсионер в българската реалност? Един ден се срутваш безпомощно на пода в хола и с децата в чужбина... ще минат дни, докато някой въобще се зачуди какво е станало с "оня дъртак".

30

еко72

преди 12 години

"Сандокан леле мале с двата ножа" направо сценарий за тв сериал!

29

бг

преди 12 години

Бързо бабата да бъде командирована с нож в Столипиново

28

Анонимен

преди 12 години

Абсурдите нямат край............

27

Ani

преди 12 години

Tova koeto kazva babata:"Извинявам се на френския народ, че ми позволява да бъда хранена и настанена в затвор, където се чувствам добре"e pulno sus smisul vuv kontext, no samo koito e jivial vuv frantzia moje da razbere podtexta na dumite i.A zashto e izperkala chak do stepen da posegne na vnuka si...??? Ne mojem da znaem bez da poznavame iszialo predistoriata na tazi tragedia.