7

а

преди 12 години

Хак да ти е. Ако беше слушкала батко си Вова (Путин), щеше да си живееш живота. А сега те чака влажен зандан. Оправна жена си, но разбра ли, че от Русия няма спасение?

6

Freedom_People

преди 12 години

Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти... От там не виждаш съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките,които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите със джобове празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи... Край просяка минава БееМВе. На "пътя към Европа" се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват. Стаена скръб в очите им гори. Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

5

Анонимен

преди 12 години

По време на преговорите за газта Путин казал: Добре де, писна ми. Ще ви дам газ ама ще ми направиш ***. Тимошенко отвърнала: Добре, но докато ти духам ти ще си стъпил на стола. Путин се съгласил. След свирката попитал: Защо трябваше да съм стъпил на стола? Тимошенко отвърнала: Украйна духа, но на колене не пада.

4

ГоцеСталин Тато Боко

преди 12 години

Комунистите и тяхната партия ГЕРБ влядеят 90 % от медиите освобождението ще е трудно!

3

Анонимен

преди 12 години

ДАЖЕ И В УКРАЙНА ИМА ПРАВОСЪДИЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТУК.

2

ku4eto

преди 12 години

///Искат 7 години затвор за.///.....................всички *** живеещи в бг ..ех мечти мечти....

1

Котарак

преди 12 години

Пък аз искам да съм й надзирател.