47

Възмутени до № 29

преди 12 години

29 абсолютно вярно!!! Докато мълчим ще ни мачкат!!! НЕТЪРПИМО Е ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!! ВЪН МОНОПОЛИСТИТЕ!!! ДА ИМ ГО КАЖЕМ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

46

Длъжник

преди 12 години

Виновна е, че непредприема мерки срещу длъжниците, а и при такива дългове в нормалните държави фирмите фалират.

45

Eli

преди 12 години

Дружеството е на загуба през последните 10г. Естествено, че ще вдигат цените, за да нормализират нещата, а и газта поскъпва!

44

Катерина

преди 12 години

Само знаете да плюете.... Най- лесно е държавата да е виновна... Хайде да видим какво ще стане ако всички си плащат?? Дали няма да подобрим финансовото състояние на секторите и да ни е по- добре и на нас после? Естествено... ама то трябва и малко усилие от наша страна... не само да искаме, пък да не изпълняваме!

43

Мария

преди 12 години

Докато има такива като Оруел, които не разбират същината на проблема и колко е важно всички да си плащаме - ще бъдем но това дередже и държавата няма да има избор- освен да вдига цените!

42

Оруел

преди 12 години

@senior: Марш от тука!!! Ше плащаш ТИ!!! ***!!!

41

senior

преди 12 години

Да ви припомня ли колко нередовни платци има, колко длъжници и колко дългове? Тва дружество да не работи на фотосинтеза? Плащайте си навреме и няма да има проблеми!

40

до 38 нак

преди 12 години

не е ли по-добре да се откажем от тези некадърници, които ни управляват. или ти си от тях?

39

Анонимен

преди 12 години

по такива въпроси за токи и парно и доходи тиквата не обича да говори и да го питат. и журналята не питат.това е последното увеличение. следващото ще е чак след......... три месеца.

38

NAK

преди 12 години

Нормално е газа поскъпва и парното поскъпва, като не искате се откажете имате избор.

37

Анонимен

преди 12 години

Момчето умира, Бойко позира и асвалтира, Цветанов се насира - мръсни гласове събира, Цачева си го завира - микрофона, Волен пак манипулира, а народа се събира, точи острата секира

36

Анонимен

преди 12 години

ЕВАЛА НА ГЪРЦИТЕ!!!!!! ПРОТЕСТИ ПРОТЕСТИ И ПАК ПРОТЕСТИ!!!!!А НИЕ Крайно време е и ние да се дигнем срещу тази скъпотия на тока, парното храните, здравеопазването!!!!! от две години няма повишение на заплати и пенсиии! Но за *** детски и интеграциии има!!!! ПРотестите в България по своята същност не са етнически , а са дълбоко СОЦИАЛНИ!!!!! Не може учител или вишист да рови по кофите, а един ниско грамотен, но нагъл *** да се плицика в джакузи и открито да ти се смее е очите, че си

35

АZ

преди 12 години

Отказахме парно!

34

AZ

преди 12 години

ИХаааааааааа добре че поне парно във входа!!! Да не плащам Егати сумите за Едвам топло!

33

хахаха

преди 12 години

Боко,Боко,Боко.....*** си-брой си пачките и ритай топката....що се мъчиш да ни управляваш-лош материал сме ни е-кучета сме

32

Orda

преди 12 години

Декември пак гарантирано от ГЕРБ

31

Анонимен

преди 12 години

подранила суровачка ? амииии ! парното го оскъпиха от 1-ви юли,от 1-ви октомври......до 1-ви януари има възможност за още едно поскъпване. не се радвайте,че е свършило.

30

Роби на енерг. мафия

преди 12 години

Изходът е този на 28 - спиране на парното на целия вход! Аз от 4 години съм на ток, отстранени са радиаторите в целия апартамент, температурата в него през зимата е толкова, колкото искаме, заплащането на тока- поносимо. Но не можем напълно да се откачим от Топлофикация, защото плащаме за общ разход на входа, за "лира" в банята, каквато никога не е имало/ не можем да затворим крана, защото сме последен етаж и било "невъзможно"/, за тръбите в апартамента, които рядко са топли - и преди, и сега.

29

Аз

преди 12 години

Не знам за вас но на мене ми прави впечатление, че за две години цените са се вдигнали с около 50%. Неправилно протестите бяха насочени от определени кръгове към този случай с убитото момче. Истината е че на народа му писна от недосегаеми хора и институции. ДЕКВР е една от тях. Монополистите корумпират власта и имат картбланш да вдигат цените на всичко. Трябва да излеземе на площадите и да свалиме със сила всички тея мекерета на монополистите. Трябва да се бориме за нова конституция.

28

Супер!

преди 12 години

Нашия вход си спряхме парното! Не ми пука колко го увеличават! Ако топлата вода е прекалена като цена и нея ще спрем! Би трябвало парното да е най- евтиното отопление ,още повече че е отпаден резултат от производството на електроенергия ,но вместо това една заплата не стига да се плати за месец. Ако сметнем и кражбите от съседи ,сумата е непосилна за обикновено семейство! С ток ,на два климатика ,на месец плащам 100 лева. Сега и да поскъпне малко ,пак няма да е 500 лева (на парно).