1865

666

преди 12 години

nqma ve4e balgari.ubixa 2 balgarski deca a policiqta bie balgarite i ne im dava da protestirat sreshto bavnoto poturcvane na balgariq!!!a politicite vzimat strana na gadnite i mirizlivi chernilki....sram i pozor!trqbva da pusnat na vsichki publicni mesta VREME RAZDELNO.da si pripomnim kak sa se otnasqli sas nas.

1864

Анонимен

преди 12 години

ГЛЕДАЙТЕ КАНАЛ ТРИ И САШО ДИКОВ!Евалла на протестиращите ....и на Канал три!

1863

Бащата на Бенатова!!

преди 12 години

novinar.bg/index.php?act=news&act1=det&mater=MjYwOzQw

1862

Изборите са скоро

преди 12 години

Момчето умира, Бойко асвалтира, а Цветанов се насира, мангасара Киро релаксира, а народа им гледа саира, пие бира и им точи остра секира, а Бенатова си го завира

1861

????

преди 12 години

Има ли убит Българин или не? Няма ли, защо се спекулира по форумите?

1860

888888

преди 12 години

Ситуацията в Катуница бе провокирана от едно показно убийство с демонстрация на чувство за ненаказуемост.Ето точно това отключи дългогодишно преглъщано унижение на редовия гражданин в България, в името на "измислено разбирателство".Спекулацията, че става въпрос за етническо напрежение крие дълбоко в същността си абдикирането от отговорност при големи, крупни, значими и не на последно място политически подсигурени групи и групировки поотделно и заедно, възпитавайки, възпроизвеждайки се и самонасищайки се точно чрез такава демонстрация до степен на психологически тормоз и шантаж в името на собственото си благосъстояние до самозабрава.Да, става въпрос точно за социално нагнетен сбъсък на чувството за ненаказуемост и жаждата за справедливост.Извода е, че ако няма кой да ти я подсигури, си я постигаш сам...

1859

Анонимен

преди 12 години

Коалиционни партньори на СДС от 2005 година си припомнят, че на "Раковска" 134 едновременно са дошли да предлагат сътрудничество Яне Янев и Илия Илиев. Топлите връзки Яне Янев - Алексей Петров са публично демонстрирани от двамата. Алексей Петров заяви, че е почитател на РЗС. Обвиненията на Румен Овчаров в "генно инженерство" свързаха създаването на партията РЗС с БСП и ДАНС - Алексей Петров беше агент под прикритие в Агенцията по времето на кабинета "Станишев". Яне Янев и кандидат-президентът на РЗС Атанас Семов демонстративно отидоха с найлонови торби с грозде да посетят в дома му Алексей Петров, след като беше пуснат от предварителния арест.Илия Илиев произхожда от семейството на *** кардараши от Костинброд, родното място на Азис. През 2007 година започва изграждането на огромна къща, смятана за най-голямата фамилна резиденция в страната: с 50 стаи, къщи за гости и за прислуга, голф игрище и спа-център.Година по-рано - през юни 2006 година, вестник Атака разказва: Столичен всекидневник вчера публикува схема от италианската полиция, на която се вижда структурата на престъпната организация. Тя се оглавява от Кирил Рашков, известен повече като Цар Киро. Равнопоставен в йерархията е Любомир Илиев, първи братовчед на лидера на ДРОМ. Под двамата тартори е Янко - бащата на Илия Илиев. Майката на ромския предводител Наталия, също е въвлечена в престъпния бизнес. Карабинерите в Италия са установили, че бандата чупела ръце и крака на децата и ги държала гладни, за да печелят от кражбите им по 100 000 евро на ден. Роднините на Илия Илиев прибирали парите от стотици деца, пръснати да крадат в Северна Италия. За две години и половина полицаите са открили 200 български момчета и момичета между 6 и 14 години, които са били измъчвани, за да джебчийстват.

1858

До 851

преди 12 години

Кой е престъпник бе,***?Тези ли които изляха справедливия си гняв само върху един престъпник?Защото 80% от твоите събратя са престъпници.Вилнеят из цялата страна напълно безнаказано.Затова от тук нататък народа ще ви наказва.

1857

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ДО : 1902-МILA ; ТИ НЕ ЗАСЛУЖАВАШ ДА СИ БЪЛГАРКА ! СМЪРТ И ЗА ТЕБ АКО ИСКАШ ДАЙ ДА ТЕ ПОТУРЧВАМЕ КАТО ТИ ХАРЕСВА ? ПУУ *** ! !! !

1856

серГЕЙ Станишев

преди 12 години

Това е полицейска държава!Това е полицейщина!

1855

някой

преди 12 години

До: номер 1899Ми *** сте, какви да сте? Щом чупите камери ...

1854

До Мила

преди 12 години

Ох,Мила по това си личи какво ти е нивото!

1853

Mila

преди 12 години

Haresvat mi turskite seriiali, a kakvo ima Kiro stiiah,

1852

БЪЛГАРИН

преди 12 години

В ВАРНА Между 00.00 - -01.00 *** УБИХА БЪЛГАРИН В КВАРТАЛ АСПАРУХОВО!КОЙТО МОЖЕ ДА РАЗПРОСТРАНИ НАВСЯКЪДЕ.*** В КВАРТАЛ АСПАРУХОВО СА СЕ СЪБРАЛИ В МАХАЛАТА И СЕ ГОТВЯТ ДА НАПАДАТ ПО ЦЕНТЪРА НА КВАРТАЛА ИМА СБЛЪСЪЦИ НА МНОГО МЕСТА В КВАРТАЛА.ЕДИН БЪЛГАРИН Е БИЛ НАМУШКАН С НОЖ И Е ПОЧИНАЛ" VOINA !!ЕИИИИИИИИИИИ СЛУШАЙТЕ ВСИЧКИ АКО СТЕ БЪЛГАРИ ! НЕКА ГИ ИЗКОЛИМ ДА *** МРЪСНИТЕ ИМ *** ! НЕИСКАМ ПОВЕЧЕ БГ-ЖЕРТВИ ! НЕКА ДОЙДЕ ТЯХНИЯ РЕД ! НАРОДЕ ОБЕДЕНЕТЕ СЕ ! НЕКА ДА ГИ СКЪСАМЕ ДА !!!

1851

МЕН

преди 12 години

ВАЖНО!!!!! ХОРА БЕНАТОВА Е СКРИТА ПРИ ЦАР КИРО В ЕДНА СТАЯ СА В ЛУДНИЦАТА, ПАЗИ ГИ АРМИЯТА СКОРО КЪМ ТЯХ ЩЕ СЕ ПРЕСЪЕДИНЯТ БОЙКО И ЦВЕТАНОВ ОЧАКВА СЕ ДА ГИ ИЗКАРАТ КЪМ АФГАНИСТАН

1850

Един Българин

преди 12 години

БТВ да не наричат естествения народен гняв - проява на ***. Разбира се че ще им счупят камерата. Даже им е малко на тази поръчкова турска телевизия! 1917 пожелавам ти да се обърнеш с каруцата в някоя пропаст и там да си останеш. Малко ти е бил боя при бай Тошо, ама той и много ви толерираше.

1849

до 1901

преди 12 години

Много правилно! Заради тях в повечето случай в чужбина не искат български работници.

1848

Анонимен

преди 12 години

Вижте какво е казал Саркози. Кога български политик ще го каже това? Не може да се продължава така. Има си закони. Имаш права, но и задължения. Този път на интеграция е ОБРЕЧЕН. Той ни обрича след още 20-30 години да живеем като в Южна Африка. Българите в свои квартали-крепости, *** - в гета. При бай тошо беше доста по-смислена организацията. Всички работеха, децата на училище. Е, пак е имало проблеми, но рядко. Пък и всяко стадо си има *** - и българи, и ***.

1847

Plovdiv

преди 12 години

Dyxaite giavuri

1846

Наблюдател

преди 12 години

Когато няма държава, рано или късно това са последиците но винаги може да стане и по-зле.