387

аз

преди 12 години

Въпрос за 200 лева, коя държава има толкова много ненужни партии, премиер ченге и *** крал. Аз имам предложение-решение! на *** - 1 дете както в Китай, ако има второ да си го издържа сам. 2 .Просията да се регламентира със закон. (ровенето в кофи забрани) като в Австралия да има жълти рингове за уличните музиканти и часови пояс за тях. 3. - 500% повече полицаи около женски пазар, *** банди са там 40 човека джепчии .4 нов премиер, 5 нови заводи а не магистрали. Хората гладуват.

386

tur4in

преди 12 години

eyyyyyyyyyyyyy bugari nali bqxte mn golemi geroi-----*** vee4 sa mnozinstvo--6te komandvat te--qsna----

385

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

384

of

преди 12 години

Б.Борисов получи властта с обещания, видяхме какво е свършил от обещанията си до тук..........

383

Tsar Bojko

преди 12 години

Цар Киро cе проверява от 10 дни? Човек, който трупа незаконно милиони вече 10 години. И да ви кажа ли как ще приключи проверката? Май всички се досещаме. Върнахме се в началото на Прехода, благодарим ти, Бойко, арогантни лъжецо!

382

Гошо

преди 12 години

Бат Бойко ,не смей да препариш в региона,чуеш ли?Село Катуница се бунтува ,нахалния премиер се подиграва.Семейство Рашкови имат 87 присъди.Само жена му за джебчийство има 43 присъди.Пристъпници облагодетелствувани от властта.Безкрайна сага.

381

anonimen

преди 12 години

bate boiko ne izlizahmeli o6te ot krizata

380

ivan

преди 12 години

daite rabota na romite ane gledate koi kakyv e i za kogo 6te glasuva

379

stefan

преди 12 години

bati boiko e vinoven sabira to4ki predi izborite

378

коко

преди 12 години

Нека го проверяват този ужасен човек Киро... Да го приберът най - сетне, защото пречи! Царе и крале в България няма!

377

попа

преди 12 години

Егати и държавата, щом я управляват пожарникар и даскал по физическо. Вие чакайте резултати. Нека извъртат оста на проблема към политическите партии - ние продължаваме да плащаме данъци и осигуровки, за да хратуним и лекуваме ***, които да ни крадат и убиват - вие не виждате ли, че няма по улицата млада *** която да не държи бебе в ръце??? Пък събирайте 50 стотинки за кафе и се чудете що мадамите не щат да ви погледнат. Смех.

376

ив

преди 12 години

Всички скърбим за това, което се случи. Хората са в траур и ще бъде много грозно ако партиите се възползват от това предизборно! Евала на Борисов

375

Анонимен

преди 12 години

ако е за кражби и престъпления ние българите ги вършиме 100 пъти повечеразходете се от св.влас до равда огледайте се умножете по 100 и приблизително ще си представите за какви кражби става дума протестите трябва да са срещу менте политиците от бсп и сдс заради тези загубени 20 години

374

dobrin

преди 12 години

Boiko stiga s tezi l6ji be po liceto ti li4i 4e l6jesh,vsi4ko e parodia v seliqt ti politi4eski ekip.Kak moje da pazite tazi siganska gnida, qvno neshata sa edno kam edno

373

Нов ред

преди 12 години

Искаме резултати Борисов - не приказки! Бързи резултати а не прах в очите! Иначе не ви вярваме и всичко пак ще потъне пак в корумпираната мъгла. Стига чадъри за *** и облагодетелстване на определени престъпни кръгове, за които бездействието на държавата е закрилница за престъпленията. Имахте достатъчно време да го направите още повече, че ти Борисов отдавана си на такива постове. Народа чака бързи и ефективни мерки срещу престъпността, корупцията и мафията иначе никой не го чака нищо хубаво

372

замислете се

преди 12 години

Събитията са част от режисиран процес на взривяване на живота в България чрез етническа война (не е пресилен израз). Знаете ли как се организират 2-3000 души за няколко часа, при това от различни градове, в почивен ден, да се транспортират мълниеносно в Катуница?! Единствено чрез тарторите на футболните агитки, които разполагат със списъците на щурмоваците си, и чрез много пари. Всякакви приказки за организиране по мейл или Фейсбук са нелепи. Става дума за организирани погроми. Ако някой си прави илюзии за щурмовите отряди на футболните агитки, то много скоро реалността ще изкорми тези наивни заблуди. Но ще бъде късно.

371

Анонимен

преди 12 години

през 1989 протестите и еуфорията бяха къде къде по- големи.Хората спяха по площадите и какво стана ?Партията майка БКП успя да изработи всички нас и 20 г да режисира разграбването на държавата.Сега ситуацията е аналогична. Виждайки неминуемия крах на изборите, отново се прилага същия сценарии , целта на който е спад на доверието в ГЕРБ, ниска избирателна активност,и отново на власт червената олигархия заедно с Доган избрани от твърдите си гласоподаватели.Дано този път хората го проумеят

370

Протестиращ

преди 12 години

415 Ми!Какви промени бе ***? Кого ли не подслушваха и не арестуваха ама Цар Киро никой не го пипна! Кого осъдиха? Кой олигарх съсипаха? А, да Мишо бирата го "инфартираха" че нещо много засмърдя около него!

369

Българан

преди 12 години

"Нека опонентите да излязат и кажат какво предлагат да се направи." Ама нали беше много ербаб бе Бойко? Цяла България подслушвахте, докгори, кметове, митничари и т.н., за Цар Киро не се ли намери подслушвачка и белязана пачка? Или той ти осигуряваше *** гласове и затова беше с имунитет? Кажи си бе Бойко!

368

Национална съпротива

преди 12 години

Днес кръвопийците-еничари ни бият, но утре, когато излезем 200 000 на улиците, ролите ще се разменят!Смелост!