1316

66

преди 12 години

ДОКОГА ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ....ДОКОГА

1315

аноним

преди 12 години

Задайте си вьпроса.Защо цар Киро отседна в х-л Самоков Б-ц? Кой стой зад него,кой го подкрепя???????

1314

Варна

преди 12 години

Остана ли някой който не е на ясно че това е упражнение на БСП. Как Кирил Рашков ще им откаже в сложен за тях момент какъвто е сегашния - предизборен? Ами нали го пазихат от закона 20 год. ДЛЪЖНИК ИМ Е!!!! И кой опира пешкира - правителството......ха ха ......промяна в настройките на електората.......ха ха. Не че Бойко е цвете ама.......е по-малкото зло. И *** пак са употребени.........както винаги. Нещастни човекоподбни с лични карти и право на глас.Това е истината.

1313

koko

преди 12 години

Кратък списък на враговете:НЕК - организация от зли същества целящи предотвратяване на един от основните проект на *** за безплатна електроенергия чието име е все още неизвестно. МВР - друга организация целяща да откаже *** от основното им забавление "да си взимат". МВР не един път изопачава събития и факти като твърди, че *** нарушават закона - това е абсолютно невярна инфорамация!Общински власти - Организации целящи изселването на съвсем законно заселени *** по полета и паланки най-често в покрайнините на градове. Наглостта на тези власти стига до там, че да си позволяват оптити за изселване на богоизбраните - досега в хрониките не е записан успешен.

1312

koko

преди 12 години

В миналото *** (и в частност евреите) са били неизчерпаем източник на стоки за бита, като например ***. А в по-близки дни - и веро. Технологията на приготвяне е с вековни традиции и се предава от поколение на поколение във всеки български дом. Цитат от неизвестен източник по темата "Всяко *** на сапунче !"*** като богоизбран народ управляват света тайно, чрез подставени лица и агенти. Те изпозват евреите като параван за да си мислят всички, че евреите управляват света.

1311

koko

преди 12 години

*** са богоизбран народ - погрешно е общоприетото схващане, че този народ са евреите.Според Библията, Бог сътворил *** по свой образ и подобие, пикаейки в пръстта и от създадената кал създавайки венеца на творението си - ***. За нещастие, материал, от който да направи зъбите им Господ не намира, което обяснява беззъбите и широки като ливади усмивки на последните.По-популярни наименования на *** са: ***, черен, сач, печка, сажда, да *** и *** мръсен..***, подобно на евреите, имат специфични отличителни черти. Според различни статии в учебниците 10-и клас структурата на тялото е жилава и са ектоморфи, за да може да бягат на 4 крака. Носът е сплескан и челюстта издадена навънка - за да могат да лаят. Този тип *** същества често биват бъркани с вида индийски програмисти.

1310

ххх

преди 12 години

Цар Киро е на Боровец,х-л Самоков.....

1309

Koняк

преди 12 години

Току-що съобщиха, че страхотният хит на Веско Маринов - 'Нашата полиция ни пази' - е избран за химн на целокупното ромско население в България.Само са променили името - казва се 'Вашата полиция ни пази'.

1308

до НАЦИОНАЛИСТ

преди 12 години

Принципно съм съгласен с теб...а ти обаче какво правиш по въпроса?!

1307

Каломан-Асен

преди 12 години

Бунт!Революция! Да пометем политическата корумпирана класа!*** са примамка зада се отклони вниманието!

1306

гошо

преди 12 години

това '' Аджисан'' от ''хаджи асан'' ли идва lol

1305

Anon

преди 12 години

Интересно, в Габрово няма насрочени протести. Вероятно защото няма и много *** :)Догодина Габрово ще измести Варна като най-добрият град за живеене :)

1304

Анонимен

преди 12 години

Моля Ви : ако някой знае и може да ми обясни тук каква е идеята на Американското сдружение "КУКЛУСКЛАН" какви са техните идеали, какво и как го правят за да постигнат своите цели и виждания ???

1303

НАЦИОНАЛИСТ

преди 12 години

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КЪДЕ СЕ ИЗПОКРИХА ВСИЧКИТЕ ПОЛИТИЦИ ??? КЪДЕ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ СЕГА ??? КЪДЕ СТЕ БЕ БЪЛГАРСКА ГОРДОСТ ??? КЪДЕ СТЕ БЕ БЪЛГАРСКИ ЕЛИТ ???

1302

Анонимен

преди 12 години

Носим брадви, сопи, страхуваме сеБЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ *** С ПИСТОЛЕТА ПОД ТЕНИСКАТА ПО БТВ СНОЩИ , ЩО СЕ ПРАЙТЕ НА УЩИПАНИ. АКО НЯКОЙ ПЕНСИОНЕР ИМА ПУШКА ДА СЕ ПАЗИ ОТ КРАДЦИ - ГО ЗАДЪРЖАТ , СЪДЯТ, А *** СЕ РАЗХОЖДА С ПИСТОЛЕТА НА КРЪСТА - БЕЗ РАЗРЕШИТЕЛНО !!!!!КВО СТАВА ТУКА ??? БОЙКО АКО НЕ РАЗДАДЕШ НА БЪЛГАРИТЕ ПО ЕДИН КАЛАШНИК - НЕ СИ НИКАКЪВ БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР , А *** ...

1301

НАЦИОНАЛИСТ

преди 12 години

Никакво чувство за национализъм не може да се срещне в "лицето" на повечето наши сънародници !!! Нацията Българин загива от безразличие ! Типично по Български : 500 г. турско робство - а по настоящем *** надмощие ! Аз питам : До КОГА ??? Колко още ще търпите , колко още ще мълчите всички Вие който само "чешате" езици и на "маса" се силите ??? Станете и направете нещо повече от това да говорите "през зъби" !!!

1300

но

преди 12 години

"Младежите развяваха български знамена, а срещу тях беше изправен кордон от над 100 полицаи, въоръжени с щитове, каски и палки."щом срещу знамената се изправят със щитове и палки, какво да говорим.. терминал 2 все още е отворен

1299

Анонимен

преди 12 години

Докато в Катуница погребваха, герб се веселеше с КЪРВАВ концерт на Веселин Маринов, а Бойко бе на мачле! И какъв е цар Киро та има пропуск от МВР? Изверги!!!

1298

Анонимен

преди 12 години

Хасково - Площад "Съединение " 19.00СТАРА ЗАГОРА 19:00 - ПРЕД ОБЩИНАТА!---------------------------------------------БУРГАС 19:00 Паметник "Альоша"... ---------------------------------------------ПЛОВДИВ 19:00 - пл. Съединение---------------------------------------------СОФИЯ 19:00 - НДК, Пилоните---------------------------------------------ВАРНА 19:00 - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично"---------------------------------------------ПАЗАРДЖИК 19.00 - ТОРТАТА!---------------------------------------------РУСЕ 19:00 - пл.Свобода, пред общината---------------------------------------------ПЛЕВЕН 19:00 - до Часовника

1297

GUN

преди 12 години

Добро утро Пловдив. Как беше нощта при вас, защото безпристрастното БТВ и останалите "независими" медии не обелват и думичка и са пуснали информационната мъгла.