40

ЦИРК БЪЛГАРИЯ

преди 12 години

до 39 , до 39 , до 39 , до 39 , до 39 , до 39 , до 39 , до 39 , до 39 , до 39 , до 39 , до 39 юкъв картбланш да дават еврейте на САЩ или САЩ на Гърция и Израел ?????? ти я вземи се позаинтересувай колко военни бази имат САЩ в Турция - *** ! пхеееееееей тцтцтцтцтц тез'пубертети яко са мутирали и побъркали

39

ДО 33

преди 12 години

ДО 33 Ти сигурно си тУрче но защо не кажеш че от това 100 милионно население 50 милиона щеса КЮРДИ а те са по зле и от бг *** те направо порят турците с бомби.А и незабравяи Израел(евреите или малкия брат)както искаи го наричаи че чака само Америка даим даде кардбланш и Гърция и Израел и Русия ще пратят Турция много навътре в анадола където и е мястото

38

Анонимен

преди 12 години

maikavi zavislivi bokluci ,kurdistan na maikati u 6undoferata 6te ima ,lapay na magareto kura

37

Анонимен

преди 12 години

браво на тях,ние сме за никъде

36

Анонимен

преди 12 години

Щом са се загрижили за това, кой знае колко грешки за допуснали до сега и колко хора са били обявени за мъртви преждевременно. Ужас!

35

ХРИСТО

преди 12 години

СИГУРНО ЧАКАТ АЛЛАХА ДА ВЪЗКРЪСНЕ?

34

Анонимен

преди 12 години

До 33.Стига вече с тези простотии!Непрекъснато чета изрази като:Боко тиквата,тиквеника,гей и т.н.Няма ли някакво наказание за този род обиди.Кои сте вие че си позволявате да обиждате хората само защото не са ви приятни?Че вие сте за съд!И после се вайкаме че не ни приемат.Знаете ли че в западна Европа за където драпаме,този род обръщения са подсъдими?Или искаме Шенген,но с нашите правила?Да ама не!Това че се пишеш анонимен или снякакъв прякор е е проблем да бъдеш открит и да носиш отговорност !

33

Анонимен

преди 12 години

След 10-15 години Турция ще има 100 милиона население и ще е една от десетте водещи икономики, а ние с 5 милиона *** население и тиквенски премиер незнам за къде сме...Минималната заплата в Турция е 630 лева, а при нас 270, а уж сме в ЕС.

32

рязан фес

преди 12 години

аа ,не може така ,с триста зора утрепах тъщата, а сега ще трябва да треперя да не вземе да възкръсне проклетата вещица...:)

31

...

преди 12 години

въобще не сте запознати с турската бит и култура в Турция, като сте такива неподготвени, моля не се изказвайте само от завист и злоба

30

1

преди 12 години

До 20 - правиш се на наивник и мислиш, че и другите са такива. Такива филми се произвеждат за пропаганда. Подбират целенасочено по-бели артисти. Ако покажат типичните представители на Турция, никой няма да гледа такова нещо. Да не би обикновените бели американци да обичат ***? Обаче винаги във филмите им доброто ченге, добрия съдия е ***. Промиване на мозъците на такива прости като теб.

29

SAUER

преди 12 години

Бързо се мобилизираха ***. Жалко ,че 40 те години не бяха на ръба на ямите и MG-42 не стреляха по тях докато не се стопят и резервните цеви... А от турски *** става и хубава гайда за да се свири побългарските праздници с нея. Зашива се отпред одрязаното и се слага пискуна в дупката на кожата отзад. Субер каба гайда...

28

до 25

преди 12 години

Вие се радвайте ,че си подлагахте *** на великите сили та не ви размазахме докрай в Руско-турската война. Сега щяхте да обикаляте като *** и да си свирите с зорните докато събирате хартия. А относно турското производство- най- големите *** се правят там. Китайското е 100 пъти по-качествено. Турско никога няма и да купя. Преди съм правил тази грешка. С заблудената ви ориенталска култура нямате място в Европа. Но хубаво си ви гърмят профилактично кюрдите. Скоро и Велик кюрдестан

27

Коментар 20

преди 12 години

Драги читатели , в този коментар виждате главната цел на турските сериали - културен износ и промиване на заблудени мозъци.

26

Анонимен

преди 12 години

НЯКОЙ ЩЕ МИ ОБЕСНИ ЛИ БЪЛГАРИНА ЩО ЗА НАРОД Е.ГЛУПАВ И НЕКЪДЪРЕН,ТОВА ГО ЗНАЕМ.ЧАКАМ ДА ПИШИТЕ?

25

Анонимен

преди 12 години

Някой, който ни е ръководил 500 години ако е ***, то какви сме самите ние в техните очи и в очите на света, не говоря даже за тъй милата ни Европа, дето ни шенгенува!И защо турсеите сериали се гледат навсякъде по света, а ние се прочуваме само с каражби и мошеничества?! Ние щото надминаваме Айщайн по QI ли умираме от глад?! А те щото ***, владели 3 континента и сега са 7-мата икономика в света?! Заблуждавайте се, колкото искате! Блажени са вярващите и низшите духом! Истината не е за бг щрауси!

24

до 22

преди 12 години

като отидеш не се връщай повече бе ***

23

до 20

преди 12 години

Ами и аз от *** мога да ти покажа и руси *** ,но това не означава ,че *** са руси ,а относно какви са по сериалите ,то отношение не мога да взема ,защото такива *** не съм гледал.

22

Анонимен

преди 12 години

идат години когогато ще се прехвърлим да си изкараме прехраната в ТУРЦИЯ

21

SAUER

преди 12 години

Още един пример за разликата между турци и немци в техническо отношение и справяне с проблемите. Турците поставили камери... Немците още през 40 те години поставиха в конц лагерите далеч по-евтини душове и от тогава проблеми с мъртвите не са имали. Никой не се е събудил та после да получава инфаркт и там оплаквания от лекарите няма.