34

ббб

преди 12 години

до 8 марио вие /сприятеля ти/ някак си странно ми звучи.Но като цяло си 6 без 10.Дано днес в лудницата за домашно да са ви дали свободно съчинение иначе написаното от теб е зловещо

33

Анонимен

преди 12 години

има ли жертви?!?!??!

32

fesa

преди 12 години

egati kuhata leyka si te be,umori me ot smyahhhhhh

31

Спирт, йод, идиот

преди 12 години

Не, не, хората се побъркаха тотално в тази държава. Аз съм майстор Йода, карам Шкода и в дългия ми живот не си спомням такова масово изтрещяване във вековете.

30

Анонимен

преди 12 години

Давай Марио, продължавай да ги правиш тези на маймни, ха ха ха...

29

nikolay

преди 12 години

az sum um kazallobni kum drygite.Proklinam vi -dano vi se vurne da katastrofirate i vie.Do tri sedmici 6te vi se sly4i.pomnete kakvo sum kazal.

28

Анонимен

преди 12 години

Я..... КРИМЕНЧЕТО...../спомняте си този персонаж от коментарите тук,нали/? Оправила си е кирилицата,и сега поства под името "Марио-36 "Познахме теееее......

27

ха-ха-хаааа

преди 12 години

*** *** сте в тоя форум! Ще ме уморите от смях бре! Отдавна не съм се смял така.

26

До 32

преди 12 години

Не само селяни, но и граждани ви живеят в столицата от липсата на работа на други работни места, писна ми от селски изказвания на "кореняци" софиянци.

25

Чардафона

преди 12 години

Селяните напущат София и ше се изпотрепат по пътищата. По-добре така, тъкмо ще налазат по-малко провинциалисти у неделя. Вече освен тая има още 10 катастрофи с трупове... селяните като напуснат столицата и бързат да напълнят колите с буркани и яйца и се състезаваат кой че докара пръв зимнината, за тва стават толкова сакатлъци и се изпотепват по пътищата родни на България.

24

Марио-206

преди 12 години

Абе разбирате ли.... старото Пежо не запали няма да ходя никъде нямам и 5лв даже и за *** на на шосето !Ще си гледам порно в интернет.

23

пернишкиот скин

преди 12 години

...он е гнусен дневен ***...аз бих го онодил ***...

22

osata

преди 12 години

Защо се връзвате на коментарите на Марио? Само бойкот ще му помогне да спре да пише - никой да не гласува на неговите коментари, само това ще го накара да млъкне!

21

!!!

преди 12 години

Марио дали от психодиспансера или от вкъщи пишеш все тая!

20

До 24

преди 12 години

Ча да пробва бе брато! Секирата по-лесно ще влезе в кратуната му, отколкото в капака! Ама за какво да лежа такъв *** - нося си и бокс, който много хубаво "рисува" по селска рожа. И коментара ми беше за постинга на *** Марио под номер 8. Точно такъв отнесе и секирата. Като е омизерял народа, това си е негов проблем, поведението не е резултат от мизерията. А и Крум Страшни го е казал - "Като не щеш мира, на ти секира"!

19

Психиатър

преди 12 години

Марио да не би *** и бащати да са брат и сестра или поне първи братовчеди,

18

до 23

преди 12 години

E точно пък в момента който я забиваш в капака на някой нервак, той ще даде на първа с повечко газ и ще те настъпи по големите пръсти заедно с колената сещаш ли се ***? Не ми се прави на Рамбо, че народа е откачил от мизерия и безпаричие и само един такъв самохвалко като теб му трябва ;)

17

Хуан Минглу

преди 12 години

Ей заради такива като Марио в джипа имам специално изработена томахавка (защото боен пистолет не е много разрешен). Замислям се и за арбалет, ама много място заема. Брадвичката върши работа - на един герой като Марио много добре му влезе в предния капак. Че даже и номера ми не е успял да запомни (иначе досега да са ме привикали за "справка"...

16

Н Е Г Р А М О Т Н И

преди 12 години

турци от днес.бг , пише се 'на място' разделено! Варианта 'намясто' се използва когато става въпрос примерно за точен човек - човек намясто, а не че конкретния човек е застанал мирно. В случая обаче говорим за конкретно местоположение и се използва 'на място' . Ама какво да ви обяснявам, хората са загинали а вие даже не можете да го напишете правилно. Абе имената си и тях ли не можете да пишете правилно, че никога не се подписвате под т.нар. ваши статийки ?!

15

абе

преди 12 години

Хора, Вие съвсем изтрещяхте.... непропускйте приема си на лекрства щото може да си посегнете.. Не те знам под кой номер самоличност си Марио, явно доста ги имаш, ама ги разгони повечето, погледни се в огледалото и се опитай да се намерш. Вътрешното ти Аз не е толкова страшно, не се плаши да бъдеш себе си. А като най-наложително , стани от това РС и се разходи на чист въздух -ще ти помогне.