122

ман.юн.

преди 12 години

Вучков е прав за земеделския министър,защото това със стандартите е пълна глупост. България си има стандарт и той е БДС.Това, че никой не го е спазвал,не е причина да се преименува в "Стара планина",освен за да се повиши цената на продуктите.Защо ,обаче не споменва за ирландското месо със срок на годност25г.,което министъра беше вкарал?Критиката е беззъба,тя прилича по скоро на ПР. Вучков не може да излъже разумните хора в България, той си е от слугинажа.

121

Пешо

преди 12 години

Смахнатият професор и пожарникаря-наслада за окото нема такава тъпня

120

дали

преди 12 години

Ст Данаилов бил лош артист едва ли не некадърник го изкара тоя,и виждате ли като бил министър театрите играели само кич.Свещена глупост.Като няма за какво друго да го оплюва говори глупости пред цял народ сякаш ние сме ***.А това че от неговия клас във ВИТИЗ излязоха едни от най добрите съвременни актьори не се споменава,виждате ли бил само едно артистче да ама е професор г-н професоре сиреч колега ти е,и е бил депутат и министър което си е стаж в управлението на държавата.

119

Анонимен

преди 12 години

Червените *** не оставят форум без да го напълнят с простотии. Ама толкова им е акъла на , те за друго и не стават.

118

Анонимен

преди 12 години

Всеки знае че психясалият дядо Бучко си пада по мъже (то пък един мъж)

117

Анонимен

преди 12 години

Двамата ***!А третият къде ли е бил?Налагал си е лук по синините!Като не може да си държи устата затворена!

116

Анонимен

преди 12 години

Боко и Вучков се явили на кастинг за фермер търси жена

115

74792

преди 12 години

Честит празник, българи! А иначе браво и на Него:Гениален артист, не мога да си изкривя душата, коментира Борисов за Стефан Данаилов. Хубаво е, че и Той е осъзнал това, че Данаилов е гениален в професията си, в следващо интервю Той ще признае, че е и държавник

114

Анонимен

преди 12 години

Това старче е много хитро,да знаете.Не случайно превъзнася Бойко.Тикайки го към президентска кандидатура/за което вече е късно/той иска да отърве държавата от него.Само по себе си това е похвално,само че и Бойко е хитър Андрешко и затова номера няма да мине.Но поне забавляват публиката.

113

Анонимен

преди 12 години

Борисов, нещо много те хвали тоя дърт п....л !!Прави ми впечатление, че тоя никога не хвали жени, а само мъже.

112

Анонимен

преди 12 години

По-голяма простотия не бях чувал. С.Данаилов не ставал за министър,защото бил написал грешно дума. То пък и на най-грамотният човек би могло да се случи, особено когато е разстроен на погребение.А това че направи като нови Музикалният театър и Операта, е твърде маловажно. Този ремонт например, ако трябваше да се направи сега, нямаше да се осъществи, защото вожда на ГЕРБ признава само силовите "изкуства", като мачлета с ритане и чупене на крака. Опери, оперети,театри са "*** "работи.

111

Спонги

преди 12 години

Всеки нормален човек би се засрамил, ако Вучков го похвали за нещо.

110

...

преди 12 години

Жалка картинка-двамата клоуни са разсмяли зрителите :)

109

образован

преди 12 години

Жалка история! Но така ще е като избираме човек с ограничен капацитет отвсякъде за мин. председател. Спомняте ли си някога изобщо Борисов да се е явил на дебат по какъвто и да е въпрос с някой? Освен със себе си! Това трябва да ви говори много, а за жалост никой не обърна внимание на това, че Борисов хабер си няма от нищо и не е изобщо в час. И така и до сега...

108

безпартиен

преди 12 години

Тоз самозван и изтрещел професор по простотий къде си бута гагата. Абе тоз е изписан с подобрение. Изкуфяла дядка.Върви си в нафталина бе дърт пергиш.

107

qwer

преди 12 години

Тук са коментирали само червени селски овчари,идолът им от плевенските овчарници Сл. Трифоноглу се е постарал да заличи единствената им гънка на мозакът която е от мотика с помоща на боен чук,казвам боен защото каучуковите глави поемат доста тежки удари,давайте говедари минусите са пред каучукът остава да потеглите с пръстите си,побързайте нямате много време до изборите, НЛО-то на Бузлуджа е заредено с гориво и с компромати за отвъдното,нещастници заоблени.

106

до 107

преди 12 години

Ей сурикат,да не би да искаш да покани канарчето червено Славей Трифкоф бе,че ви е.ем мамката червена сурикатска.

105

udobrqvam

преди 12 години

profesora e prav ,ama s rizerva

104

@ до 93

преди 12 години

Защо след Вучков изреждаш всички които му се присмиват,а не и единствения дето му се радва и си мисли,че прави голям ПР като ходи да му слуша хвалбите на живо :)Гербераст смотан,кажи един свестен типаж дет му е бил на гости ве :)

103

gesha

преди 12 години

vsichki go pluqt xaxaxaxaxa ama mai vsichki go gledate kato gledam kak se citira v detaili PROSTO E SMENQSH KANALA