83

петър ненов

преди 12 години

този *** няма право да говори за русия .при условие че се опита да я заличи като държава...

82

Анонимен

преди 12 години

Статията е много точна, а Горби им го казва на руснаците директно колко е зле този цирей наречен Руска Федерация. Те не са свикнали да слушат подобни слова от собствените им хора.

81

Оги

преди 12 години

Абе тоя поменик какво се обажда без да го питат бе?Дори западните политици и медии го обявиха за некадърен и глупав политик!Гледах един филм за него по Хистори ченъл....всички го изкараха *** и неспособен да ръководи.Присмиваха му се, че е разрушил съюза.Дори Маргарет Тачър намекна, че от тоя и *** за зеле не става.

80

Анонимен

преди 12 години

Абе и на мене ми се ще да си лежа във къщата на Канарските о-ви и да давам акъл на другите, както го прави този бивш соц лидер (за Горбачов говоря, не се стряскай Станишев...). Явно на дъртия му липсва властта и контрола, и му е омръзнало да си пече г*за на Канарите.

79

Анонимен

преди 12 години

"Все по-очевидно е, че установената в Русия система в отношенията между властта и обществото не гарантира нито личната сигурност и достоен живот на гражданите, нито искрено уважение към Русия по света." - абсолютно точно изказано.

78

Анонимен

преди 12 години

Там където руснаците са тръгнали (славянски фашизъм), Запада отдавна се е върнал. Същите идеи като на Мусолини и Хитлер, но в Путинско изпълнение 80 години по-късно. Сега дъртия Володя ще стане президент и ще направи нова война с някой слаб съсед, най-вероятно пак Грузия или Азербайджан.

77

Анонимен

преди 12 години

Русия е фашистка държава.

76

Анонимен

преди 12 години

Този е дамгосан от Господ Бог!Защо ли?Ами предаде държавата си и сега живее с парите получени от Роналд Уилсън Рейгън в чужбина!И от удобната чужбина раздава акъл, предателски акъл.Ако обичаше държавата си, щеше да живее в нея.Продажна ***!

75

Русначе

преди 12 години

И какво велико нещо направил този "велик руснак"? Повече руснаци (не само руснаци но и повече население от бивша СССР) го мразят, защото на него тяжи отговорност за тежки икономически и политически кризис на 90 години. Сметам, че ти никога не беше в Русия, иначе не говорил бы за "слабо развита арабска страна".Русия - индустриалировано общество, с ядрена и космическа технология, автомобилна промишленость и много друго. Помисли преди да кажешь глупости, човек.

74

някой

преди 12 години

Горбачов - един велик руснак!!!Уви, за съжаление неговите думи са повече от истина.Перестройката прекъсна с излизането на Горбачов от властта.Замислете се поне за миг не е ли вярно всичко което казва?Русия сега ми прилича на една богата но слабо развита арабска държава!Примерно - Либия. Или някоя друга като Либия.Местни араби - петролни шейхове, червиви с пари, изнасят нефт и газ за цял свят, населението гладно, голо и босо мизерства ... Ето - това е съвременна Русия.

73

Русначе

преди 12 години

"Докато руснаците карат исторически махмурлук Китайската армия ще си вземе 3/4 от Русия!За жалост! "Много смешни понякога са българите. наистина байганьовци наякои. Малко знаете за русия, някои митове, нищо повече.Абе, идвайте в русия, гледайте сегашнята Русия може да ще разберете нещо. Няма вече Союза, има капиталистична, много цинична и очень богата страна с голямо бъдеще.

72

Русначе

преди 12 години

Горби - голям мерзавец. Повече руснаци го мразят. Изменник и предатель. Жалко, аз не мога да плюнуть в негово лице.Нека да върви по западни държави като Вечния ***, презираем от всички руснаци и се боя че някой ще го наплюе.

71

Анонимен

преди 12 години

Това, че един народ освободил друг народ е най-голямата глупост на света. В политиката има само егоистични подбуди, това си го набийте в празните канчета. Русия е тръгнала да ни "освобождава", защото са преценили, че в онзи момент една война може да им донесе повече печалби, отколкото загуби. ЗА САМИТЕ ТЯХ. Останалото е пропаганда за улесняване на военната кампания.

70

не трябваше да дам

преди 12 години

Дал съм 900 лева за компютър и вие ми цапате екрана с това подобие на двуного!

69

Анонимен

преди 12 години

ako Gorbachov ne beshe na razpusnal shaxme da vikame oshe i Zapada znesh li kakvo e zarska rabota a...ama sega kato otidesh da go videsh chernite poluchava dokumenti za rabota soziali a na tebe ti pokazvat SREDEN prast

68

красен ясен

преди 12 години

Всички, които тук плюете по Русия, яка тояга за вас. А това нищожество на портретчето го вижте хубаво - така е изглеждал Юда Искариотски.

67

^3DAttack

преди 12 години

*************************Аз съм Русофил, за разлика от тебе и не го крия, и не съм ограничен, но имам исторически познания, знам кой ни е освободил от турско робство, за разлика от тебе. *************************С този пост изби рибата.Ходи да пасеш патките Руснаците си патят от политиците си и тая страна нищо хубаво не я чака .. Може много да се каже по темата но е безмислено на русофили да обясняваш какво не е наред в Русия те са в светлото бъдеще

66

Анонимен

преди 12 години

Мене руснаци не са ме освобождавали. Аз се родих под комунистическо робство и от него ме освободиха САЩ. Руснаците когото са освобождавали, да си търсят вересиите от него.

65

Марк до 64

преди 12 години

Излишно е да се сърдиш на фактите!Че кой отрича , че са ни освободили!Аз също симпатизирам на руснаците. И те са православни, като нас!Въпросът е, че тези нещастни хорица живеят с патриархалнообщинската психика и чакат Царябащица!А Китай напредва с бесни темпове!1968 г. ако се нелъжа Китай опита да влезе в Сибир! Тогава не успя. Но не се е отказал!Сега сме в Пакс Американа!Следва Пакс Чайна!Трябва да подкрепяме Русия! Тя ни е живият щит пред Китай, все пак!Но слаб щит, за жалост!

64

Анонимен

преди 12 години

Аз съм Русофил, за разлика от тебе и не го крия, и не съм ограничен, но имам исторически познания, знам кой ни е освободил от турско робство, за разлика от тебе. Ама какво ли те интересува, харесват ли ти медийните лъжи, в които тъне света. Ако ти харесват, за мен ти си вече зомби!