445

Мамантос

преди 11 години

Ама па е хубаво момиче кака Миглена!

444

писна ми

преди 12 години

Тая нагла лъжкиня каза оня ден по телевизията, че живеела с 600 лв на месец. *** гадната лъжлива комунистка. НАГЛА, НАГЛА и ПРОДАЖНА.

443

БЮЛЕНИТА НОМЕР 1

преди 12 години

ТАКА Е ПОБЕДИ Я.ЧЕСТИТО ГОСПОЖО ПРЕЗИДЕНТ.

442

rumen221

преди 12 години

Приятели,В България имало равенство в правата на гражданите... УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. За българите в Катуница След многократни обиди *** и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ, полицията отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит, а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. За *** в Катуница - Научавайки за зверското убийство на младеж и петима осакатени, местните граждани се организират със намерение да изгонят от селото Царя на местните бандити...- Полицията научава и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро заради смъртните заплахи. В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Очевидно, че правото на живот на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКАЕто това е СВРЪХЛИБЕРАЛНОТО РАВЕНСТВО и КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ- *** има право да убива, а българина задължението да търпи убийствата на децата си!!!( По закон заплахата с убийство се съди КАТО УБИЙСТВО!!! НО ЗА КОГО ЛИ важи това??? )

441

никола

преди 12 години

кой си победила *** краво,ТИ СИ ОТ СИСТЕМАТА,ние хората дето работим за да преживеем до другия месец и да платим тока, парното,водата и телефонните си сметки на монополи които са тук и ни ограбват заради вас ние ще победим системата не ТИ.

440

Kris

преди 12 години

Победих системата (бившата), но себе си и собствената си простотия, тънкообикчивост и безумно високо самочувствие, на фона на скромните си дарби и възможности, уви, не успях... Каза си на ум, г-ца Пръмова-Кунева "Yes"

439

Al

преди 12 години

Плевнелийката и без това ще е протеже на бат Бойко Пожарникаря, който от своя страна не е като да няма връзки с подземния свят и червените. Госпожа YES ме дразни със слагачеството си, но като се замисля, че от EU получавам повече отколкото от Бойко и е ясно накъде отива гласът ми.Светльо Витков е пич, но образът му не е достатъчен за президент на България.

438

evgeni

преди 12 години

---- Прикрепено писмо (.........67....???) ----Подател: evgeni slavkov <evgeni70251***abv.bg>До: cem***cem.bg, office***cem.bgОтносно: .........67....???Дата: Петък, 2011, Септември 23 18:47:03 EESTТака казват и цоциологическите агенции,като ни очертават двата възможниреални избора !!! Това са НОМЕРАТА на ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ и ОПАШКАТА наречена- герб. БЪЛГАРИНО,ДОКОГА ЩЕ ОСТАВЯШ ДА ТЕ МАНИПУЛИРАТ МОШЕНИЦИ И ПОПОВЕ ???

437

Българин

преди 12 години

Абе тая дърта брантия с кривата уста каква система била "победила"?! Моля? Куневица-Пръмова е комунистическа снаха, като еврокомисар беше избрана от БКП-БСП, ДПС и НДСВ за да предава и продава националните интереси на България. И тая *** настина продаде България за стотинки и не защити интересите на държавата ни. Какво ново да ни предложи тая безродница? Нали е видяхме колко трува, тоя *** нещастен. Май наистина се е взела на сериозно. Жалка твар.

436

Анонимен

преди 12 години

Мадам Иес много се е объркала, защото ще избираме президент, а не мадам на публичен дом!

435

rumen221

преди 12 години

Приятели,- Тази "хубавица" по време на преговорите с ЕС на практика, в угода на Франция, ЗАКРИ ЗЕМЕДЕЛИЕТО НИ, а в угода на френската банка "Париба" (за която сега работи на заплата) в полза на румънската АЕЦ-Черна вода - ЗАКРИ АЕЦ КОЗЛОДУЙ..., договори европлащания в размери равни на практическа ликвидация на българското производство във всички отрасли Ето затова емиграцията не е спирала от 20 години!!!А съветника и - БОЖЕ ОПАЗИ!!!В момента Любомир Христов е председател на Института на дипломираните финансови КОНСУЛТАНТИ, член на Експертната група по финансово образование към ЕК (Брюксел) и на Групата СЪВЕТНИЦИ към Европейския Банков Регулатор (Лондон)... чист европейски чантокурСега франсетата какво ще закриват? С тези еврочиновници - брокери - МОЖЕ БИ ДЪРЖАВАТА НИ...???

434

Дон Йордан

преди 12 години

Мегито е готино гадже...

433

Абе, айде....

преди 12 години

...скрийте тая дърта червена ***, снаха от комунистическото котило....!Кой я бакари за ..цървива слива...тая...??!Май нема такива...!

432

ku**a

преди 12 години

kvo si naredila ma k*r*o mrysna

431

rumen221

преди 12 години

Приятели,Проблема на Борисов, на Плевнелиев, а вече и на България е Дянков (какъвто е и Кунева) защото, чрез него сме изнудвани да провеждаме, явно провалилата се политика на американски "свръхлиберализъм" В съвременните общества се наложиха два пътя за развитие...:- Първия е десният - Американския или "Свръхлиберализма", в основата на който е Дивата алчност, Анархията и нулевата държава в икономиката, при която - По-силния винаги е по-прав. Той е характерен с най-зловещия си символ - кризите..., а държавата овладяна от монополите (както и при Комунизма) е крайната цел на Либерализма или това са бляновете за: Света като едно голямо село (Без, обаче, да казват в това село кой ще е кмета, попа, даскала и полицая, кой ще оре и кой ще проси)От днешната Американска финансова криза и ФАКТИЧЕСКИЯ БАНКРУТ на САЩ, ИДВАЩ НА 2-РИ АВГУСТ, вече знаем, че след комунизма и това е Път за никъде!!!- Втория път за развитие е левият - Европейския или Демокрацията. Общество, което се управлява, чрез държавни регулаций и закони, в името на мнозинството граждани, а това ще рече, не в полза на най-богатите, а напротив, те се товарят данъчно от обществото поради това, че печелят от него и се въвеждат регулации на алчността им За да отложат фалита си, дори свръхлибералите в САЩ посегнаха на Свещенната американска крава банковата си система и повишиха прогресията на данък печалба за американската олигархия...България ли??? - Ние не следваме пътя нито на Либерализъм, нито на Демокрация - От 20 години, властва ДС, чрез Мафията в различните и политико-криминални проявления, легализирани като партии и дори Корпоративния данък, пенсионните, здравните и социалните задължения да са 0%, икономиката ще продължава да загива и няма да дойде нито един честен инвеститор, защото:- Никой Нормален човек не желае да го грабят мутри с бели якички и червени наполеонки..., та дори да говорят с английски акцент, но да са завизими от ДС, чрез Тато де тути капи!Шенген ли? Само през крив макарон

430

АНТИКОМУНИС

преди 12 години

Кунева, бягай докъде не е късно! Стига си се излагала по медиите като конювичарка...

429

Крис

преди 12 години

Как си победила системата и партийния монопол като още си член на НДСВ?не ставаш!!Не,че и другите са подходящи.Най смешният е лепкавата Плевня!!

428

apapa

преди 12 години

Кунева има ли история да я проследим - как все е назначавана на тия места без конкуренция или от супер български род е - просто не се виждат възможностите и - много мошеници след освобождението до сега са имитирали съветския бай *** и са крали бая в управлението...

427

ьь

преди 12 години

Ако четеш коментарите ти става ясно че някой вече е наредил пъзела на изборите и в никой случай няма да допусне Кунева да му обърка сметките.

426

Баба Яга

преди 12 години

Ако госпожа Кунева чете коментарите и има поне капка съвест,би си посипала главата с пепел и би се скрила в миша дупка.Но явно безочието й надделява над здравия разум.Алчността и наглостта не познават граници.