121

Анонимен

преди 12 години

До скоро време консорциуми плащаха пари на продажни доктори и специалисти, за да изказват кретенските си мнения, че алкохола, виното били полезни. Явно обаче ги е ударила кризата, защото са спрели да си плащат и сега им се развенчават митовете!!!Има едно полезно нещо, което става за пиене и това е сладка вода от реките и езерата. Всичко останало е химия (и безалкохолните също) и само ни трови организма.

120

anonimen

преди 12 години

"121",dai si koordinati za kontakt,shte ti se " obadia"kato napraviush 60.Pojelavam ti zdrave i dalgoletia,no s tezi 450 mgr.vodka vseki den imash problem za tova koeto ti pojelavam.

119

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно не съм съгласен,от няколко години съм в Италия и наблюдавам живота им.На всяко хранене се пие по една чаша вино,не пропускат никога,след храна пият по 20 гр.ракия или някакъв ликьор за подобряване на храносмилането както се изразяват те, и никога не преяждат.Наблюдавам им пенсионерите не може човек да им даде годините и са постоянно в движение и живеят до към 90 години и повече.Алкохолът е вреден ако се прекалява или ако е произведен от Киро *** и който го пием в БГ.

118

анонимен

преди 12 години

Вижте аз пия от 22г сега съм на 46,пия всяка вечер по 450г водка не съм пропускал, никога не съм боледувал и съм в отлично здраве,хайде сега коментирайте....

117

учЯн

преди 12 години

Рокфелер притежава цялата наука и медицина!!!!

116

Анонимен

преди 12 години

До 118.Всичко което ни предлага природата и се употребява с мярка е за нас.Дали е вредно или полезно никой не може да определи,единствено и само потребителя и той е този който в крайна сметка определя дали да го ползва.До сега научните работници ни предложиха толкова мнения,базиращи се на техните изследвания,но ви уверявам като научен работник че не всичко което се пише е вярно.Но това е друга тема.

115

анонимна

преди 12 години

Не Ви ли е срам да пишете тези глупости. Алкохолът наистина е вреден. Хората се опитват да Ви предпазят, но щом толкова много Ви харесва наливайте се.

114

ГМО

преди 12 години

От изследванията им се разбира, че ГМО-то доста е увредило мозъка им.

113

Анонимен

преди 12 години

Kaквото и да ми говорят ще си пия по 50-100 гр. уиски на вечер.

112

СиЧа

преди 12 години

Баща ми е на 90г. и редовно си пийва и винце и ракийка. Като ходи на магазин предварително си е сметнал сметката. Не е пушил през живота си.

111

Анонимен

преди 12 години

Американци ще ни учат кое е полезно и кое вредно - да си зобат ГМО-тата като толкова разбират

110

Анонимен

преди 12 години

След като не можем да отидем на българските плажове, не можем да си купим българско сирене и луканка, явно в статията се намеква че и виното ще е само за износ и чужди туристи. Кога ли ще прочета заглавие от рода на "ГМО само вреди" или "Е-тата само вредят"?

109

Carvulan

преди 12 години

Da be.Samo rabotata do umirachka e bezvredna.

108

AIDE.....

преди 12 години

Te horata mrat ot glad i bolesti,a na tezi "meki kitki",chervenoto vino im e vinovno.Kakto se kazva,VSICHKO MARA VTASALA,SAMO DETO........

107

учЯн

преди 12 години

Скъпа, не се коси, алкохола просто допогребва хората по лесно..истинската съвременна напаст е химията.. в плодовете, пластмасата, козметиката, миещите средства и така нататъка..най-добре научи какво са ксеноестрогени(нали си учена), след това лесно ще се съгласиш с мен, че тютюна и алкохола само затягат примката, завързана от всичките тези токсини :)))

106

Възрастна жена

преди 12 години

Може ли същите учени да обяснят- защо съпругът ми, спортуващ, непиещ, непушещ и много положителен човек умря на 58, същото се отнася за майка ми, а много мои познати са препарирани от алкохол и наближават 75 години.Някои направиха и деца преди 10 години.Аз също съм учен, но мисля, че тези , които пишат тук са "учени-недоучени" и са от сайта.В науката няма анонимни учени.Проверката е висшата форма на доверието.

105

Анонимен

преди 12 години

Алкохолът ,откак се помня е константа в моя живот.Какво ли не се случи,а аз все така сядам да изпия 2-3-халбички.

104

Минувач

преди 12 години

Има повече стари здрави пияници от здрави лекари.

103

една малка

преди 12 години

Стига бе,затуй западняците се наси*ат от пиене като мръднат на изток шот им писнало да *** здрави

102

Чукундур

преди 12 години

Европейският съюз постепенно налага Новия световен ред.Днес забраняват пушенето в заведения и обществени места,утре ще забранят и алкохола.Вдруги ден ще ни вкарат чипове в телата,за да бъде контрола пълен.Излиза,че бай Тошо е бил по-голям демократ.По негово време се пиеше и пушеше навсякъде.А и цените бяха ниски,така че всеки можеше да си позволи да се насвятка в кръчмата.