55

meri

преди 12 години

Наистина сме много *** и завистлив и неук,невежи,непризнателни и всичко най-негативно.За хитовете на Лепа няма граници,таланта си е талант.

54

Ice princess

преди 12 години

Бих казала,че повечето от коментарите са на доста ограничени хора,които изобщо не разбират от музика.Лепа Брена си е класика и ако ще и на 200 години да стане,пак няма да остареят песните й.Не мисля,че е необходимо до развивам теории,а и не е тук мастото да се коментират тези неща.Всеки си има вкус и предпочитания,но не значи че трябва да обиждат труда и успеха на хората,само защото не им харесва това ,което правят.Сръбската музика е уникална.Горан Брегович,Миле Китич,Синан Сакич,Весна,Драгана..

53

Вън,простотиятаот БГ

преди 12 години

Трябва много да го е закъсала за пари,щом е дошла в България "крухом за хлебом"да проси безплатен хеликоптер и зала-та да припечели някое евро!В Сърбия всичко поскъпва,таксата за сина й в частното училище е висока,пък и дебеланкото Бобан-мъжът й-се скара с бащата на Ноле за шефското място в сръбската тенис федерация и влиянието и парите свършват.Тя е чалга певица,дебела,провиснала и няма никякъв глас.Освен това нахално си пробутва мнението по теми,които не разбира,пък и никой не й го иска.

52

Анонимен

преди 12 години

deeeeeeba mamavi i boklucite mrasni i tapi , kato ne vi haresva ne q slushaite be *** gadni kvo pishete tiq komentari jalki kato nqmate vkus za muzika .LEPA BRENA number 1 !!!! I ne samo tq , a mnogo srabski zvezdi . Da ne bi nqkakav si Misho shamara ili takiva drugi glupaci koito izobshto si nqmat i haber ot muzika da peqt po dobre . Are she svarshvam che samo se nerviram taka si , zaradi tapi hora !!!

51

LevSskarchetyy

преди 12 години

ииии на моя рожден ден :D

50

Круши..

преди 12 години

Е браво на нея ... През левия тестис ми е ... За това, че Лепа Брена щяла да идва ... Нито ми харесва музиката, нито са ми приятни помиите, които пропагандира ... Не е нуждно да сме *** и селяни, за да сме истински балканци ... Това което си ни отличава от нещастния запад ... СИ го имаме и без да слушаме чалга ... И нито мисля, че тази музика е част от БАЛКАНЩИНАТА ...

49

rambo

преди 12 години

ti si ***

48

ангелов

преди 12 години

еи тапаци това несе нащте евтини *** това е лепа за нея в сьрбия щтети отрежат главата празна

47

Хан Крум

преди 12 години

Гнусна чалга и то не просто чалга а сръбска чалга. То не са Азис, то не е Слави Трифонов, то не е Софи Маринова. Този народ в 80% от съставът си е изглупял и се е опростачил. После защо не ни допускат в шенгенското пространство. холандците и финландците чалга и *** не искат.

46

Анонимен

преди 12 години

Turbo-folk myrla s miris na kebap4eta! Shto ne vzemat da se grymnat fenovete i , za6toto zaradi takiva kato tqh sme na toq hal!

45

БатеБорисов

преди 12 години

стига ни тровихте с тия поп-фолк пачаври бе. Не разбрахте ли, че не ги искаме. Как може такава гадна *** вече 15 години да ни се набива. *** сръбските гнусни курвентии станаха пример за подръжание на младите момичета. Те за това толкова изпростяха!

44

Анонимен

преди 12 години

*** на рождения ми ден ......ужассссс

43

щирлиц

преди 12 години

Боже,спаси ни най-после от тези"звезди"!Ние сме прости хорице и не ,го схващаме това елитарно изкуство,прости ни невежеството.

42

Георги

преди 12 години

до 45 само анонимни еб....ци!!!!

41

4657

преди 12 години

До 44 заблуден си.

40

Георги

преди 12 години

К'во само пищитете ве еб....ци Лепа си е най големата на балканите не я давали по мтв т'ва неква телевизия ли е бе? Когато Лепа е била тука и са се учили от нея да пеят нашите певици вие сте били на баща ви в топките ,я малко уважение към хората!!!

39

356

преди 12 години

*** новина. Тая не я дават по мтв-значи нестава.

38

Анонимен

преди 12 години

ДОБРЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ СТАНА ЧАСТ ОТ ЮГОСРАЛИЯ....... СЪРБИТЕ ЩЯХА ДА ДОФТАСАТ И ТУКА С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ЗЕМИ......

37

Пак Брена

преди 12 години

Колко пъти ще идва? няма ли кой да я слуша в Сърбия?

36

Анонимен

преди 12 години

ЧАЛГАТА Е *** МУЗИКА!! НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е СРЪБСКА,БОСНЕНСКА,ХЪРВАТСКА,АЛБАНСКА,ГРЪЦКА,ТУРСКА,БЪЛГАРСКА,РУМЪНСКА ИЛИ КАКВАТО ИСКАТЕ ТАМ ПРОСТО Е *** МУЗИКА!!!