490

Анонимен

преди 12 години

ДА ДА ДА ДА и ДА

489

yep!

преди 12 години

Да, и аз искам такава отделна държава за тях! Нека се спасяват сами! Територия, стига всички страни, които желаят да се отърват от тази част хора, които само експлоатират и тормозят, ще я намерят! Явно на всички хора по света им е писнало!

488

Анонимен

преди 12 години

qvno na mars nqma kade drugade :P

487

Анонимен

преди 12 години

Какви ***, какъв *** PR! Къде ще е тая територия бе? В морето ли?

486

Индия

преди 12 години

Под заплахата от пълно изтребление от страна на монголите тези прогонени от родината си индуси се озовават в Европа. И сега всичките европейски народи си имат огромни проблеми с тях. То не е ли време Индия, която ги е прогонила да поеме своята отговорност? Също и Монголия, чиито войски са ги тласнали към Европа? В крайна сметка *** не са европейски народ, а индуси. След като не могат да се приспособят към европейския манталитет, да си вървят в Индия. Впрочем някога Индира Ганди искала да си ги вземе поне от България, обаче Тодор Живков не се съгласил.

485

Индия

преди 12 години

"Ние може да се шегуваме колко искаме, обаче проблемът наистина е и на Индия. Затова нейното мълчание днес изглежда необяснимо. Да си припомним, че именно Индия прогонва *** племена на север. Там те са разселили и една част от тях остава до ден-днешен в Средна Азия. Познати са под името люли. После през тези места минава Чингиз хан и изклал по-голямата част от ***. Отделни племена успяват да достигнат до Персия, откъдето след време също били прогонени.Идват в Европа и се представят за египтяни. Оттам името джипси. Друга част от около 1000 *** достигат Европа, където пък се представят да потомци на римски легионериДруга част от около 1000 *** достигат Европа, където пък се представят да потомци на римски легионери. Оттам идва прословутото "рома", с което искат да ги наричаме.

484

Анонимен

преди 12 години

Колкото комунистите си направиха отделна държава, за да не рушат държавите на другите, толкова и *** ще се съгласят да живеят, без да има от кого да крадат. *** и комунистите имат еднакви мотиви.

483

Правилно!

преди 12 години

Правилно! Какъв националист е този човек, който предлага да има *** държава. *** ли? Всеки народ да си има държава - това е национална идея. Значи е *** националист. До кога ще им плащаме на мургавелите всичко. Да се оправят сами и баста!Има доста свободни места по планетата. Я Сибир, да работят в газовата промишленост, я Централна Африка да берат банан, я пустинята Гоби, Монголските степи да гледат якове. Да им отделят по желание едно място и всичко се оправя.

482

Анонимен

преди 12 години

Съда оправда един холандски политик националист,когато каза,че корана както майн кампф на Хитлер-трябва да се забрани със закон,защото проповядват насилие.Абе ще се усети Европа!

481

до 490

преди 12 години

Не си прав. Не чети само какво се пише в тия форуми. *** ги мразим заради "***" им, но не мразим всички ***, защото между тях има и много свестни.С турците проблемът е друг. Всъщност те нас мразят, мразят и България и нашите чувства са ответна реакция. Но и между тях има много добри хора. Специално с турците "водата се мъти" от политиците.Не знам политици да са се докоснали до нещо и да не са го измърсили.

480

Гадняра

преди 12 години

Крайно време е,да съберат ***,на една територия,и да им направят държава...Само ме е страх,че ще вземат наши земи,щото другите държави няма да дадат,а ние сме дИмокрЪтични многУ....

479

до 490

преди 12 години

ми щото няма за кфо да ги мразим бе.....омразата е следствие тя не се появява туко така

478

POLITIK

преди 12 години

ABE V BG SA KATO DARJAVA V DARJAVATA. SLED 5-10 GODINI 6TE PREVZEMAT I VLASTTA... I ETO 4E SI IMAT DARJAVA, ZA TOVA NE E NUJNO DA SE UMUVA :))

477

antievrey

преди 12 години

evrey4o teb may baya sa te naebali turcite 4e samo protiv tqh pi6e6 :)))) i da vi e qko dupeto ve4e 4e vi ide kraq :)))deyba gadnata papla4 deyba

476

жАН

преди 12 години

Така е омразата, ражда омраза,но я се замисли какво провокира тази омраза в Българите. Защо не мразим другите етноси? Руснаци, украинци, арменци, гърци. Замислял ли си се по този въпрос.

475

Анонимен

преди 12 години

Не могат да съществуват сами.Те са ***

474

Анонимен

преди 12 години

изкупувам *** за направата ***"ДУРО"

473

песимист

преди 12 години

За съм ,но те вече си имат държава и тя се казва Индия. Нека хуманно ги извозиме безплатно там.

472

анонимен

преди 12 години

Евала! Най-накрая нещо умно!

471

911

преди 12 години

Отдавна беше време да им се дад една територия и да правят каквото искат там.След 1-2 години ще измрат ОТ ГЛАД!