120

Вярно е

преди 12 години

Борисов прилича на Хитлер в последните дни преди изчезването му. Параноик от класа. Ако може и майка си ще разследва

119

ха-ха-ха

преди 12 години

Тия все разследват, все предявяват, а накрая обвинителния акт все го няма :))). Странно какво ще правят, като Трактора след няколко месеца поиска или внасяне на обвинение в съда или прекратяване на производството поради изтичане на двугодишния срок :))). Няма да се очудя тогава като последва оправдателна присъда да излезе виновна семейната приятелка на Цуци :)))

118

Гладния

преди 12 години

До фермер 110Виж кво фермер.Който не бута гювеч,демек изборна такса определена от Тиквата ,че го викат в РПУ-то.То тва им е сигурното де.Или ще даваш или 25 на голо.Милиционерското си е на власт.

117

Арията на трактора

преди 12 години

Тракторът ще пропее в последната минута. Затова ББ умира от страх, че ще му лъсне яко омазания *** от не толкова далечното минало. Оперетни истории с неочакван край

116

akud

преди 12 години

е това вече е истина ПЕТРОФ, ОНЗИ ОТ ГОРЕ СИ ГЛЕДА НЕЩАТА :), явно усещаш погледа МУ

115

милиционерите

преди 12 години

Интересно какво делят бившият старшина от милицията и настоящ доцент-доктор с бившият пожарникар струяр-втори *** и настоящ премиер с най-доверено лице - също бивш старшина милиционер?

114

Анонимен

преди 12 години

DO KATO GOCE I BSP SA6TESTVUVAT TAKIVA KATO ALEKSEI PETROV 6TE PROSPERIRAT.MAFIQTA IMA EDNO IME I TO E BSP S DE4ICATA IM RZS,SDS,DSB,DPS I T.N.

113

някой

преди 12 години

Аз не виждам защо изпитващите носталгия по социализма въздишат тежко и си мечтаят да се върне старото време което "било много хубаво".Ами какво му е на сегашното време питам аз? Комунизма както си беше, само че излезе на показ!Какво си мислите - едно време сред агентите на Държавна Сигурност всички тези мръсни номера - един топи другия, са се случвали ежедневно. Само че тогава нямаше ГЛАСНОСТ. Тогава всичко беше скрито от простолюдието, не както е сега - на показ!

112

Анонимен

преди 12 години

А той Геният на предизборните кампании, вицепремиерът и вътрешен министър, грижовният баща с грижовни тъст и тъща на базата на анализа, който ще направи, ще сметне за необходимо.Сметката ще платим ние. Ако не успеем изцяло децата ни ще помагат. Цветозар Томовreduta.bg

111

Мнение

преди 12 години

Този човек, бивш старшина от НМ и кандидат-президент, непрекъснато се представя във все по-негативна и по-негативна светлина. Разбираме, че е имал тежко селско детство, сетне е бил милиционер и като такъв е колил и бесил неуките селяни, сетне е бил няколко години сред престъпниците и е усвоил техните привички и нрави, както и държанието им. Ама такива простотия, такава липса на култура направо отблъсква. Какво иска да покаже Омер от Бабинци: че въобще не го е еня от премиера на страната, независимо кой е той , и че може да прави каквото си иска и както си иска?! Не е лошо да се разрови в близкото минало и да си припомни, че хора по-умни от него и владеещи повече нервите си, по-амбициозни и знаещи какво искат, не са свършвали добре. Никой, вкл. и политиците , няма да позволят на един разюздан *** да ги прави за посмешище. Докато той атакува техния общ враг ББ, те ще се правят на наивни, ще гледат сеир, сетне, когато им омръзне, ще се разправят с него. Защото Ал не е контактна личност, а вълк-единак. Такива хора не прокопсват. Всичко е до време.

110

O my God

преди 12 години

Pazi BG ot tozi i vsichki prestupni tvari !!! President mu se prisunil...Operira li si slivicite ??? Zatvoooor za tebe . Smyah i pozor za BG !!!

109

fermer

преди 12 години

Свиквайте да бъдете викани по РПУ-тата, след като не пеете в прослава на ГЕРБ

108

бг

преди 12 години

господи СПАСИ МОЯТА БьЛГАРИЯ,,,моляти се господи пребери си отрочетата

107

Анонимен

преди 12 години

каза си името номер 90 кратуната

106

СПЕЦИАЛИСТ:

преди 12 години

...УТРЕ, ГО ВИКАМЕ В ПСИХО-ДИСПАНСЕРА И ВЕНЕРИЧЕСКИЯ....!ЯНЕ , БИЛ БОЛЕН ОТ СПИН!ВИРУСА Е ДОКАЗАН , В ЛОМСКАТА МАХАЛА "ХУМАТА"!!!!!

105

Полин

преди 12 години

Цялата история около кандидатурата на Алексей Петров е странна, защото всички знаем, че той определено не трябва да има място в политическия живот.

104

Анонимен

преди 12 години

В момента има мутренска война...м/у две известни мутри,които все още са на свобода!Шенген ли?

103

Анонимен

преди 12 години

Един от спонсорите на гоце и пръмова!!!!!!!!!!

102

Анонимен

преди 12 години

И ТОЯ ИСКА ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!!?ГНУС МЕ Е!СРАМ МЕ Е!ОТВРАТ!

101

До 75

преди 12 години

Аз знам, че се пише зАкона, всеки греши, когато бърза. Разликата е, че аз мога да пиша правилно, но ти очевидно или си луд, или си ***. Само *** може да подкрепя кандидатурата на обвиняем за тежки трестъпления, и трябва да си луд, след като вярваш, че този престъпник/Трактора/ ще стане президент.