22

Има да чааакате!!!

преди 12 години

Навремето Владимир искаше баща му да го направи министър на океаните. Тошко му рекна:- Сине, но ние нямаме океан!- Е, да, ама тате, кака (принцеса Людмила) е мин. на културата! Нима ние имаме култура?!Още много фурни хляб трябва да изядете мойте момчета, за сдобиване на ново министерство! Ако го намерите!!! Това е въпросът!!!

21

РОБОВЛАДЕЛЕЦ

преди 12 години

Нямате ли си още бе?! Ле-ле, колко сте назад в история Още сте в робството. Далеч от хомо сапиенс! Само сте на географската карта на европа, в действителност сте по-зле даже от Албания, Румъния, Украйна и даже Пакистан! Много сте жалки, много! Обаче не може да го осъзнаете в блатото, в чиято тиня се задъхвате. Вижда се само отвън!

20

ЕЕЕ

преди 12 години

Още хора, които да лапат мангизи. За какво са ни. Имаме си достатъчно според мен. Бойко ще направи в МВР отдел Хотелиерство. И даже могат да прибавят към търговските обекти и няколко хотела, за да си разширят бизнеса.

19

4444

преди 12 години

а на нас почиващите в тези хотели ще има ли министерство.умръзна ми да ме гледат на криво в хотела,все едно им създавам проблем че съм си платил да почивам при тях.апък направиш ли им някаква забележка по обслужването-започва третата световна война.

18

Анонимен

преди 12 години

v balgariq neznaqt kak se pravi biznes o6te !! sega ministerstvo iskali !!????!! ahahhahahha abe hora vie neznaete kakvo iskate

17

Мария Петрова

преди 12 години

Да, държавата е тази, която трябва да осигури добра инфраструктура!Но- държавата е тази, която да създаде и ПРАВИЛАТА по, които да работят ресторантьорите!Има Закон за туризма и какво от това- никой не го е еня.Правилата трябва да са за всички, ако трябва да се отнемат на някои "другари" хотелите.Трябва да има Министерство.Трябва всички хотелиери да плащат ДАНАЦИ - къде се намират.Който не спазва правилата АУТ.Така е по света - печалбата им е 12-15 %, а тук................

16

$

преди 12 години

Аз пък искам хотелиерите да се е... в г..а ! За толкова години не се научиха как се прави качествен туризъм! Само гледат бързите печалби , и със действията си привлякоха неплатежоспособни туристи. Политиката им за правене на туризъм е объркана тотално.

15

Анонимен

преди 12 години

Искам курортите ни да заработят целогодишно и да бъдат атрактивни!

14

"бар дама"

преди 12 години

Изкам министерство на греха.

13

работещ

преди 12 години

Дааа, наглостта на "хотелиерите" (от ДС) в България няма граници. И съветските им братушки вече пищят от "обслужването" им (много преди сегашния резил със самолетните билети), хотелите им са построени с крадени пари, плащат на персонала толкова, че да краде, за да не мре от глад, поддръжката на хотелите никаква я няма, замърсяването от хотелите е колосално. Хайде сега, държавата, с парите на данъкоплатците, да им направи ВиК, пречистване на водите, инфраструктура, да плаща измамите помежду им.

12

Анонимен

преди 12 години

Щом искат, да си го финансират сами.

11

Schutzstaffel

преди 12 години

Ще изровим Хайнрих Химлер, и ще го назначимм по *** въпроси.

10

gogo

преди 12 години

Хотелиерите искат след като издоят туристите и като окрадат предпалатеното за билети и услуги, да има едно държавно министерство, дето ще уреди да им се забършат *** на разноски на бюджета.

9

манго джери

преди 12 години

Аз пък искам министър по ромските въпроси и новини на майчиният ми език...

8

osata

преди 12 години

Еееее, а когато строихте частните си хотели /да не казвам с какви пари!/, защо не се замислихте, че няма пречиствателни станции, добра инфраструктура и още необходими неща за проспериращ туризъм? А масовото укриване на данъци от тези същите хотелиери? Защо сега от данъците на народа искате перфектните условия за туризъм, че и още едно министерство? Че обединете се и си диктувайте условията, и най-важното - плащайте си за това!

7

Анонимен

преди 12 години

аз искам министерство на себе си неконтролируем съм

6

пики

преди 12 години

Нищо няма да подобри. Само ще увеличи администрацията, ще измислят нови наредби и лицензи и ще се засили корупцията. Всичко това ще доведе до увеличаване на цените на туристическите услуги.

5

Ташунко

преди 12 години

Ами да си назначат и туристи...

4

Бургазлия

преди 12 години

Като ги слуша човек тези хотелиери,ще си каже че те нямат вина за проблемите в туризма ни!...Презастрояване,осигуряване върху минимални заплати,лошото обслужване,некачествена храна в ол инклузив офертите...Можем да продължим до утре да изреждаме..

3

Анонимен

преди 12 години

Аз искам министерство на проститутките и министерство на чалга културата.