90

Анонимен

преди 12 години

Вън руснаците от Латвия!

89

Нема страшно

преди 12 години

Русия, държавата на дегенериралите алкохолици си отива.Вижте им само какви хипофизирани джуджета им е елита и държавниците.Наздраве товарищи и досвидания -- без вас се живее по-добре

88

veselin

преди 12 години

nai-dobriq evropeiski syiuz be6e syvetskiq syiuz.edinstven toi ima prabo da se nari4a evropeiski tyi kato nai-golemiq grad v evropa e moskva , a ne briuksel pari6 ili berlin ;) a toq v koito sme nie predlagam da se nari4a evro-geiski syiuz :) osven tova zad evroto sedqt edni neobqtni dylgove ( koito nakraq 6te vyrnem nie ,makar 4e ne nie sme izqli ) ,a zad rublata sedqt edni neobqtni resursi ;) kyde spored vas e mqstoto na dyrjavi kato latviq i bylgariq ???

87

някой

преди 12 години

До: номер 71Много хора живели като роби по социалистическо време ги е страх от демокрацията.Страх ги е по много причини. Защото при демокрацията истината не се прикрива.Много по-хубаво ни е да гледаме комбайни как жънат нивите и прибират реколтата.Да гледаме колко магистрали се откриват, колко сгради се строят.Но ни хваща страх като научим за производствени аварии, изтичане на радиация, убийства, мафия.Свикнали сме Партията да ни намира работа и да се грижи за нас. Ето - това сме ние!

86

ррр

преди 12 години

Харесва ли или не, мястото на Русия и Турция е едно и също в НАТО и ЕС и то е защото капитализмът води до демокрация, а демокрацията до евро-атлантически ценности. Само по време на тази криза да не избухне някоя трета световна война, че пак обикновенния българин, руснак и турчин ще обере пешкира.

85

цунк айху й

преди 12 години

Стига с тези руснаци бе!След 20 г. Сибир ще е китайска провинция с население 300 млн. /кетаяци естествено/.На руснаците им стига европейската част, за известно време, докато не ни потрябва!!

84

Марк

преди 12 години

Да вземем пример от латвийците:Който се провали 3 пъти на тест по български да няма право дагласува!Но само до тук! Иначе да има право да пътува в ЕС!Та нали ще се провалят *** и е добре да ги оставим свободно да се махат!

83

ДО 74

преди 12 години

Ами първо руснаците да ти изпраскат един шут по ***. А стратегии за ракетно - ядрени удари, повече от космите по гъзъ ти.

82

КаГеБийст

преди 12 години

Русия ще остане завинаги в паметта ни! Амин!

81

Анонимен

преди 12 години

Рано или късно и ДПС ще спечели изборите в страната, без турците да са мнозинство от населението, а президента на страната ще е етнически турчин. Когато гласовете на българите се разпръснат между много партии, а на турците са концентрирани в една е въпрос на време и това да се случи, предвид, че и много хора не гласуват. Да не забравяме и демографската криза, родените българчета в момента са около 40-45% от всички деца.

80

до 77

преди 12 години

Мнението ти не струва. Само три одобрения - едното твое. Трябва да почваш с разширяване на общата култура.

79

Анонимен

преди 12 години

Като дълбокомислещ анализатор , можеш ли да кажеш на България какъв дебел се готви ?

78

Анонимен

преди 12 години

77 ти да не работиш у некое разузнаване бе ? Брей как разбираш нещата ц ц ц ц ц..... Брейййй руснаците не знаят *** ти знаеш с точност.....Я върви се прегледай докато е време....

77

Анонимен

преди 12 години

Е, какво друго да каже, горкия, и той деца храни...

76

до 76

преди 12 години

Военният министър на русия е казал че русия един ден ще бъде натовска държава и така ще бъде до края на света!

75

21-ви век

преди 12 години

Хахахаа какво значение има какво казал военния министър на русия!? Той горкия и представа си няма от къде ще бъдат изтряскани! Много дебел се готви за русия! Ще гризат здраво дървото руснаците! Тук аналогиите с Хитлер и Наполеон нямат никаква стойност. Времената са различни! Сега не е 1945г. русия има врагове не само на запад но и от изток!

74

Анонимен

преди 12 години

Военният министър на Русия , наскоро каза, че Русия ще я има до края на света. Разбирайте го както искате.

73

Анонимен

преди 12 години

Тия руските ракети ги видяхме колко летят и в ирак и в либия и в северна корея.....Общо взето ако се прицелят в софия, най вероятно ще ударят белград и то само ако ракетата излети или не падне някъде по пътя/ както става с над 80% от ракетите в ирак

72

Унищожение до 72

преди 12 години

Докато "първите" руски ракети удрят изнесените американски бази,американските ракети ще унищожат русия! "Втори" руски ракети няма да има! САЩ имат бази в целия свят,къде по-първо да удряш?

71

Демокрация

преди 12 години

Тази партия е спечели демократично изборите т.е. резултатите отразяват мнението на народа, останалото е потъпкване на демокрацията и заглушаване на народа, не взимане на мнението му предвид, жестоко потъпкване на свободата на избор. Щом са си ги избрали значи така са решили. Глас народен, глас божи. Не виждам драма!