56

иванова

преди 12 години

Оставете Ковачки на мира , защото дава заплати на много хора , които си издържат семействата, при тази криза и безработица. И знайте , че има глава на раменете си не само за красота , а и има в нея и то много!!!

55

до 48

преди 12 години

Я ти вземи си набий в глава си малко човешки орган за там че е много куха и ти стои като черноморска шамандура на раменете ти.

54

Бо

преди 12 години

А, сега да чакаме Ковачки да се кандидатира за президент, подобно на дупнишките ***. По старата схема. Нищо ново под слънцето. Обаче, колелото се върти (понякога).

53

Хр.К.

преди 12 години

Нищо няма да ви дам .Този път и условна няма да имам.Хахаха.Да не сте в Европа илиСАЩ.

52

Bai Hoi

преди 12 години

I na sreten iosich oshte 10 000 000 ama parvo tqh she plati che darjavata moi da chaka onq ludiq ne :)))

51

Анонимен

преди 12 години

Ковачки - този гнусен плъх!

50

Анонимен

преди 12 години

Дотук всичко е ясно, поредната пародия на демокрация.Нека изчакаме да видим какво ще каже по въпроса Бащицата на нацията, нали не обича такива работи да се случват в нашата държавица

49

Анонимна

преди 12 години

Браво на Ковачки - истински мъж. Не е *** като повечето тук.

48

MURDOC

преди 12 години

В България до 1989 имаше Комунизъм+Държавен капитализъм+ донякъде Социализъм(благинки на символични цени за пролетариата)-но с квоти за вили,кола,телевизор (почти ограничена частна собсвеност+забрана за стопанска деиност--ВЪПРЕКИ ЧЕ САМИТЕ ДРУГАРИ БЯХА ДЪРЖАВНИ КАПИТАЛИСТИ - ТЕ ПРИТЕЖАВАХА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА - ТАКА Е И ДНЕС но само в леко по друг вид!!!

47

БТК

преди 12 години

100 000 000?!?!? Няма проблем! Глоба от 500 лв. и 1 година условно и готово!

46

Анонимен

преди 12 години

44На мен ми е ЯСНО че на теб НИЩО не ти е ясно!"изпират"???Пере се нещо дето го ИМА ***.В Бг НЯМА ПАРИ така че няма какво да се пере!!!Набий си го в тъпата селска глАва!

45

Един Българин

преди 12 години

44, все ми е едно кой какъв е. Аз искам тези хора да си плащат данъците. Няма значение кой от всички по веригата дължи >16 милиона, стопиха му ги до удобните 100 000. Еми да бъде така добър да ги плати за да не бъда аз така лош да му дам ефективна присъда!!!

44

мен

преди 12 години

политически театьр. актьорите са познати, режисьорите сьщо. а зрителите ще гласуват за пореден пьт коя пиеска да гледат.

43

hasan

преди 12 години

ne go obvinyavayte covekadava hlyabes na nad 10 000 coveku ima li rdug biznesmen da dava hlebes na orata coveka sizdal rabotno mesta neka da ne go obvninyavame toy ne e kato dugite da investira po PAYNERKITE i po skipite koli dayte mu svoboda

42

darcas_real

преди 12 години

Абе хора, не ви ли е ясно, че такива като Ковачки са поставени лица, чрез които се изпират милиардите от наркотрафик, оръжеен трафик, контрабанда, проституция и т.н? Тоя милиард печалба да не би да е натрупан от тия фирми, дето едва кретат и са пред затваряне? Бахму колко балъци има не е истина.

41

Анонимен

преди 12 години

Ако Ковачки живееше в нормална държава до сега щеше да е изтъркал наровете в затвора и щеше да си е платил дължимото към държавата!

40

мафия

преди 12 години

а защо държавата не си е търсила парите до сега..говори се само за запори..това ако се случи в европа или Америка тоя гад няма да излезе от затвора за 100г. но тук явно има чадър.

39

христо

преди 12 години

поздравявам,г-н Ковачки за добрите резултати и за хубавата цифра милиард печалба в тези тежки години е много добър резултат!А,за лептата към държавата ще си плати,както всички!

38

Анонимен

преди 12 години

ШНУР

37

Анонимен

преди 12 години

Задачка за кандидат-отличници с повишена трудност за 4-ти клас (предстои включване в сборника!)16 млн лева = 3 години условно100 млн лева = ? години условно