16

Samo minavam

преди 12 години

М-да,старите *** и новите чаршафи.Започвам да вярвам,в историята,за проклятието на Богомилите,над България.Разказа ми я ,един възрастен мъж,преди много години,при странни обстоятелства.

15

фъф БГ .....

преди 12 години

"нищо не става ",.....практиката го е доказала !

14

Анонимен

преди 12 години

Аммммм дамм......те хората са го казале : със стари к....ви нов бардак не се отваря....

13

vlady

преди 12 години

Най-сетне националния отбор има качествен треньор доцент по футбол със задълбочени познания по футболна стратегия и тактика както и по съвременните методики за подготовка на футболистите. Стига неуки треньори които нямат дори докторска степен, трябват сериозни учени. Манолев е на ниво във всички случаи, Божинов може да се стегне и да играе прилично.

12

gumichka

преди 12 години

Тия хора не разбраха ли че не искаме да гледаме тези които от 10 години само падат, искаме да видим наистина нов отбор , с имена които не ги знаем, здрави физически, високи над 165, играещи дори вечерно време на терена, хора които толкова много пари наистина за от огромно значение, дайте им по 1000лв/мач на чисто новите момчета, и ще видите футбол и голове.

11

Айдееее,

преди 12 години

пак се пообъркахме,на този Мадански всички най-скъпи звезди да му поднесеш той пак не може да ги нареди на теренът правилно,щом Фарьорските му показаха как се играе тази игра какво да чакаш от този ***,забранете го националният до моментът в който нашите клубни отбори покажат успехи и станат уважавани в европейските турнири,но и ръководството трябва да се смени с кадърни и интелигентни специалисти,това да си четвърти в света не означава че си кадърен да управляваш една централа като БФС.

10

KASHA

преди 12 години

"Божинов и Манолев имат място в отбопа" to napravo si e BOB :)))

9

Анонимен

преди 12 години

КЪВ е тоя бе , тва е сеедно аз да съм треньор на България , мирише ми на далавера и присвояване на много средства

8

any

преди 12 години

Човек, изритай от националния всички настоящи футболисти, които са повече манекени, пияници, балерини и нощни птици, отколкото да са футболни професионалисти. Убеден съм, че ако сложиш най-читавите момчета от най-западналите български отбори - те ще играят много по-сърцато и отговорно за България.

7

Анонимен

преди 12 години

Със стари к..ви нов бардак ще прави.

6

Пешо

преди 12 години

Мадански,на 62г.съм.Ритам за горната маала,ако ти затреам дай знак.За трансферу шеа са разберим несам скапар.

5

селския

преди 12 години

За Манолев мястото му е в националния но този ''манекен''бОЖИНОВ е за Планета паинер или някои порно филм бил ми футболист ГОЛЯМ СМЯХ ВЕ4НИЯ ТАЛАНТ е НЕЗБЪДНТ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ 4алгар и какво ли още не но не и футболист.

4

da be

преди 12 години

Абе тоя що не си седи тренер на младежите да му гледаме поне само там издънките ми и на другите ще ходи да се показва. Забрави ли как неговите възпитаници "младите ни надежди" паднаха от Фарьорите дори. Идва "златно поколение" и комбинация с плеймейтки и чалгаджийки става постоянен купон.

3

Вихрушко

преди 12 години

"Надявам се, че го разбират, те са умни момчета."-----Ха-ха-ха, гениални момчета са направо. Божинов мястото му не е в отбора, както и на 90% от останалите, които за съжаление в момента са там. Начело с "умното момче".

2

vlady

преди 12 години

Браво на големия учен доц. Мадански. Манолев е ярък талант, същото важи и за Божинов и двамата имат място в националния отбор въпреки проблемите с дисциплината.

1

varg

преди 12 години

а да видиме.ако случайно ви трябва десен защитник за националния на 29 години повикаите ме.