39

до скептик

преди 12 години

Май нещо не ти е ясно? Работата на Матеус беше да тренира отбора,а не да сваля мацки. Не стига че обиколи целия свят по соаренца, за наша сметка, ами и *** като теб му правят евала. Има голяма разлика между пич и еблю, като пораснеш ще я разбереш.

38

анонимен

преди 12 години

Що не вземат да разпуснат "националния" отбор - поне ще спрем да се излагаме по цял свят.

37

скептик

преди 12 години

Лотар Матеус е пич. Той показа на нашите *** футболисти че мацки можеш да сваляш и по късно след като станеш на 30 години а до 30 години трябва да се играе футбол.Не знам дали те го разбраха с тези пилешки мозъци.

36

Pfff

преди 12 години

Футбола в България се вмирисва .... откъм перуката :))))))

35

Анонимен

преди 12 години

А защо го уволниха само месец преди изтичане на договора, след като трябва да се плащат неустойки?

34

do ZAX

преди 12 години

Защото масовия *** се кефи най-много на футбола

33

Анонимен

преди 12 години

НЕ КА ДЪР НИ ЦИ - от до...........!!!!!!

32

Toby

преди 12 години

dai na prostiq `mihailov` vlast i mu gledai seira...

31

Илия

преди 12 години

Е как та Матеус разкри цялата смешна и задкулисна игра в цмешната ни държава и смешниците във БФС, всичко е толкова тинясало че сме стигнали Дъното, а Боби и компания си направиха парички , а за да не лъснат схемите по - бързо трябва да се оттърват от външни наблюдатели и треньори ПОЗОРА НА КРАДЛИВИТЕ НИ УПРАВНИЦИ И ДАЛАВЕРИ Е ЯСЕН НЕ ОТ ДНЕС

30

пръдливо джудже

преди 12 години

на баце ви Лотар ще му го накривите....той сега ще си вземе неустойката и ще ходи на някой плаж да мачка дупето на манекенката..освен да се смени треньора,трябва да започнат да се пускат изцяло нови футболисти-млади и надъхани,така и така вече нямаме шансове,поне опит да натрупат...

29

А

преди 12 години

Хахах. Занимавам се с компютри и ще го обясня мнооооого просто. Чупи се PC-то...не знам къде е проблема...сменям RAM паметта..един, два, три, четири....пъти. Колко пъти трябва да сменя RAM-а, за да разбера, че не е в нея проблема??? За нормалните хора - само веднъж :D. Ами колко треньора трябва да смените, за да разберете, че футболистите ни са един голям въздух под налягане. Надуват се като пуяци... и толкова. Другия пробем е ръководството на "футболната централа"

28

За Витков!

преди 12 години

Решаваме проблема по български ,махаме здравото и работещо звено което има желание за промяна и поставяме такова което да крепи статуквото. Трябваше да се изритат всички футболисти некадърници с преоритет татьовото от вратата и да се остави пълна свобода на треньора да работи. Тогава евентуално нещата щяха да тръгнат във вярната посока.

27

qq

преди 12 години

Правилно го махнаха. Пили по 3-4 бирички, ходели по чалгатеки, не тренирали, не изпълнявали треньорските указания - аман от капризи!!! Дребнав човек!

26

Анонимен

преди 12 години

УВОЛНЕНИЕТО Е ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ ,НЕ САМО ЧЕ Е ГЕРМАНЕЦ ,ТОВА СЕ СЛУЧВА И С БЪЛГАРСКИ ТРЕНЬОРИ ,ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ СЛУЧАЯ СКОРО С ЧЕРНОМОРЕЦ ,КАК СУТРИНТА ВМЕСТО ДОБРО УТРО КАЗАХА НА ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ ЧАО .ВСИЧКО Е ДАЙ СЕГА ДА СЛОЖИМ НАШЕ МОМЧЕ ... ТОВА Е ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА КИПИ ОТ ШУРОБАДЖАНАЩИНА .ФУТБОЛИСТИТЕ НЕ БИВАТ ,КЛУБА НЯМА ПАРИ ,ОБАЧЕ НИЕ МЕНКАМЕ ТРЕНЬОРИ

25

ZAX

преди 12 години

Би ли обяснил някой защо "българските бизнесмени" наливат толкова много пари в бездарни, пропаднали и глупави футбалерчета?Защо не пренасочат тези средства в спонсорирането на други спортове?Имаме традиции в гимнастиката, стрелбата, бокс, гребане, кану-каяк, лека атлетика, волейбол, вдигане на тежести и много други. Избор голям.Лошо ли е да чуеш химна и да вдигнат националното знаме на олимпиада или друго голямо първенство?Ето идва олимпиада. Ние какво ще правим там?

24

юрген клизман

преди 12 години

Да бе уволнен как не .Взе някой лев е бяга ,колкото може по бързо, че ако остане още една година ще затъне хептем.

23

Анонимен

преди 12 години

Sega kato mahnaha Mateus, ehhhh kak shte se razigraiat tezi nashi momcheta!!! xaxxaxaxxaaxa eto tova e treniora koito triabva da trenira nacionala ni (Penata) , ta nali vsichko e za kinti i za tova da si klatiat patkite po hotelite, uj pod predlog che trenirat. NESHTASTNICI i OTREPKI

22

БАТЕТО

преди 12 години

ХА-ХА-ХА!

21

Анонимен

преди 12 години

Щаб от най-добрите треньори трябва за нашият отбор.Но кой ще играе ? Та те и ръченица не могат,камо ли футбол.

20

KKK

преди 12 години

Na kriv CHEP, valnata mu prechi!!