130

Селянина

преди 12 години

Що за заглавие бе простаци - "изритали" вие сте за изритване, баси и тъпунгерския народ и те седнали новини да списват...

129

edin dzeko

преди 12 години

abe toia s o4ilata Milko kalaidjiev li e,...ili gre6a .pitam,. i ako e toi, 6to diri tam ,urejda ne6to silikonovo n Popeto,..............to i toz mangasar ako se vre v otbora, e ,....nqmam dumi prosto,

128

БАЙ МАНГО

преди 12 години

И НЕГО ИЗРИТВАМ

127

Анонимен

преди 12 години

а кой ще изгони борислав михаилов

126

БАЙ МАНГО

преди 12 години

И АЗ ГО ИЗРИТВАМ

125

Ля ля

преди 12 години

е крайно време беше! поклон! а и каква е тази снимка бре днес???

124

тери

преди 12 години

В БФС - си пазят постовете и синчетата и зетовете , по този начинА Матеус ни разкри кви МИШОЦИ сме в България също като Мадански

123

до тери

преди 12 години

Ти от националите ли си ?, а ***

122

teri

преди 12 години

zaslujava samo zaradi snimkata si sas mitko kanaLdjiev da bade izritan

121

Анонимен

преди 12 години

а защо го махнаха само месец преди изтичане на договора?? някой е гушнал кинти...

120

toni

преди 12 години

с нашите футболисти и извънземен треньор да имат, *** за зеле не става от тях

119

м

преди 12 години

Само гледайте какви *** футболисти имаме. Колко треньори си дойдоха и отидоха!? Все някой им пречи и им е виновен. Пият, ходят по жени и после искат да играят и да печелят. Така ли няма кой да прогледне и да ги измаха почти всичките!!!

118

Анонимен

преди 12 години

За кое ви е виновен Матеус? За липсата на адекватна политика във футболните клубове ли? Купуват се разни некадърници, само за да се въртят пари, а децата се надяват един ден да облекат фланелката на първия отбор. Вместо това там играят "невероятни" португалци, бразилци, сенегалци, взети от плажа, където са продавали сладолед и са ритали пъпеши. В най-добрия случай са от някоя известна школа, където са прахосали таланта си, поради мързел. Ех, тоя Матеус. Вчера дойде, а толкова поразии ни направи.

117

до 118

преди 12 години

напълно съм съгласен с казаното от теб. Дори бих добавил, че би било полезно за известно време /2-4г/ България да се откаже да има национален отбор и да участва в квалификации. със спестените средства да се инвестира в детско юношеска школа. За какво ни е национален отбор от чиито изяви само се срамуваме?

116

Анонимен

преди 12 години

Защо го наеха въобще, вместо тези пари от скъпата му заплата да ги инвестират в изграждането на детски школи (ако въобще има такова), че от това поколение което е в момента, никакъв *** не става освен двама трима, но отбора е от много повече играчи не от двама, трима...

115

Гошко

преди 12 години

Накратко какво следва, бием Уелс, правим добър резултат с Украйна, Бобката казва ще дадем шанс на Мадански! Следващите квалификации започват шуро-баджанащините от миналото, проваляме се, уволняват Мадански и разочаровано се заявава, че ще градим отбор за европейското 2016!

114

Анонимен

преди 12 години

Изгониха Матеус, сега всички т.нар. футболисти ще си отдъхнат. Отново причините за лошите резултати ще се търсят в съдиите, лошите терени, неудобните шорти и кръглите топки. ще гледат напред и ще играят мач за мач.

113

Не е верно!

преди 12 години

Аз само играя любителски футбол. Не гледам мачове, нито посещавам. Винаги съм се чудил ЗАЩО треньора трябва да е виновен, че играчите са НЕКАДЪРНИ и играят БЕЗ СЪРЦЕ!?

112

Митко

преди 12 години

Да сложат за треньор Николета Лозанова. Тя може да се справи с два национални отбора....А, всъщност имаше и някакъв футбол....е, футбола няма да се оправи.

111

Ритнитопчо

преди 12 години

Браво!Сега всички са спокойни,а най-вече спокойни са футболистчетата на България.Тези момчета не стават за футбол!Матеус не им е виновен-нашите са пълни бездарници и класически левандули.Само се имат за големи с прякорите си:Кривия,Сакатия,Пелето,Роналдиньо от село Мала ***,Коловати,Българският Роналдо,Барези и прочее великани сега ще могат спокойно да си се мешат у маалата!Давайте български юнаци!Давайте соколи-следващата ви загуба е от Фарьорски Острови с 5 на 0.