475

stefan

преди 12 години

politicite v Bulgaria se dargat vse edno njama jivi svideteli na tehnite deistvia, rechi i t.n. Vse oshte ima jivi balgari drugarjo Stanishev i te pomnjat sabitiata ot poslednite 60-70 godini... ta do dnes...

474

Анонимен

преди 12 години

оффф боже от теб по-голяма рая няма не Гейчо. Кой беше шеф с мандата на фесовете да не би бай Михал от табадъткево а? Аман от късопаметни политици.

473

Анонимен

преди 12 години

Не знам какъв е Борисов но ти другарю Станишев си една крадлива ***!Взимай турските ти *** и марш, така и така повече от 20% няма да събереш вече.

472

Истината казва

преди 12 години

Така е Герберчета, прав е Станишев. Никога не съм го харесвал, както и партията му, но Боко съвсем е изтрещял, завалийката!И между другото, слуга е бил и слуга ще си остане другаря Борисов. Поне да е бил изявена мутра, а то и там чирак на другите, както и на Живков.

471

Бойко Борисов

преди 12 години

Абе, ***.Я си гледай дъртата партийка и не се меси в голямата политика!И след някоя и друга годинка, като съдии и прокурори няма да са червени - пак ще те пусна в съдебната зала и тогава няма да те оправдаят.

470

Анонимен

преди 12 години

ОК Dublin КОМУНИЗЪМ И МАФИЯ

469

Хомо Еректус

преди 12 години

Животът е компот и всеки се бори за слива!

468

ДЪБЛИН

преди 12 години

Ами смешковци,като не ви харесва Бойко върнете си Симеон,Станишев и Доган-такъв бил Бойко,от всичко разбирате и знаете-затова футболът ви е такъв,туризма ви е такъв,културата ви е такава,държанието ви е такова,стандарта на живот ви е такъв-цялата ви държава е такава.Обречени сте на КОМУНИЗЪМ И МАФИЯ векове и векове напред,защото всеки за всичко ви е виновен-сега на дневен ред е Бойко-след 100 години комунизъм-Бойко е виновен-погледнете поне в огледалото...........

467

Анонимен

преди 12 години

4E TIKVATA SI E SLUGA NA AMERIKANCITE, TOVA I DECATA GO ZNAQT VE4E :)))

466

Анонимен

преди 12 години

"Не ми пука от това, аз ще го направя, защото вие ме дразните". = PSUVNQ KAM NARODA

465

Анонимен

преди 12 години

Червени *** начело със серГЕЙ !!!

464

Анонимен

преди 12 години

A ZA6TO NIKADE NE PI6E 4E BORISOV PODPISA SPORAZUMENIE ZA IZHVARLQNE NA R.AKTIVNITE OTPADACI NA AMERIKA V BALGARSKI ZEMI ?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!1A DNES.BG SIGURNO 6TE MI IZTRIE KOMENTARA SQ

463

Анонимен

преди 12 години

МАФИЯ

462

Анонимен

преди 12 години

Цветанов обяви намерението на холандското правителство да наложи вето на влизането на България и Румъния в Шенгенското пространство за вътрешнополитически проблем на Холандия. И всички отново дружно коментираме този мъдър политически ход.Е, добре. Дотук с Цветанов. Противно ми е дори да си припомням дивотиите, сътворени от този човек в последните години. Глупавите изказвания. Насърчаването на полицейското насилие. Историята с горнооряховските лекари. Дребните шмекерии, с които прикриваше също така дребните си финансови далавери. Противно ми е.Няма значение дали този човек в момента плете интриги или просто играе срещу собствената си партия от глупост. Или, по-скоро, не това е най-важното, колкото и опасен да е един овластен ***.По-важното е да разберем как се получи така. Защо сляпото не само гледа, но ни сочи накъде да ходим? И ни ръга с ръжена, ако се отклоняваме. Защо нямото не само говори, но ни поучава? Защо глухото ни подслушва? Масово. Всички.Защо? Защото се е оказал идеалния слуга за един безскрупулен политически шаман, който върти на пръста си настоящето и бъдещето ни? Защото решихме, че е време да накажем бандитизма на политиците, като поверим политиката на бандитите?

461

о.t.e.r.o

преди 12 години

Не им вярвам на тия

460

Анонимен

преди 12 години

Всеки които не е с ГЕРБ е *** комунист неук абориген нямащ нужда от нови технологии като джип и магистрала !Ако не искате да изглеждате глупаво подкрепете ГЕРБНие сме ГЕРБ с нас сте уважавани хора !

459

Анонимен

преди 12 години

Строителството на България започна с ББ не с Софстрои !Уважаеми другарки и другари отивайте в музея на социзкуството.Там ще ви припомнят онова "мрачно минало " когато си купихте жилище в което отгледахте децата си и ги пратихте на детска градина после на училище и на университет за да станат строители на съвременна България . ББ е нищо повече от една кукла на конци която прави каквото каже САЩ хич не му пука за вас питайте Уорлик той знае най добре.

458

на Илияната

преди 12 години

Илияно, много си проста, ***, без грам мозък си или мозъка ти е болен. Вобел е Болен. Некомпетентен манипулатор и ***. Той ли мисли за българия и националните ни интереси? Я му виж биографията и биографията на родата му, постовенте и простотиите, които въпрашат. Болен ще поболее България смъртоносно.

457

Сериозно ли?

преди 12 години

Какво означава "на инат"? Това да не са взаимоотношения в групичка на пред-тинейджъри в махалата? "Едно детенце взело камиончето на друго, то пък вика бате си, защото не си го дава, а първото казва: Ако не спреш да викаш бате си, ще ти счупя камиончето на инат." На какво прилича това? На взаимоотношения между зрели хора, които разсъждават, имат различно мнение и си го защитават или на горния случай? Това е недопустимо. Както и недопустимо беше управлението на Тройната станишева банда.

456

пещерняк

преди 12 години

нека всички които протестират да се върнат в пещерите заедно с децатаси и да дадът пример не на магистрали коли жилища улици да се върнем в природата това е комунизъм по станишевски арабите да спрът да вадят петрол защото може да потънат пясъците и да замърсят водата и т.н.