273

тонци

преди 12 години

ТОТАЛИТАРНО КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА. Да, в това е превърната България в момента - държава, в която процъвтяват монополистите, престъпниците крадат от парите на хората, а полицията и съдийте ги пазят от "хорската любов". В това число визирам и политиците, които идват на власт с ясното съзнание да крадат, да си прокарват закони и закончета, за да могат да вършат безнаказано и нагло далаверите си. Това трябва да спре веднъж завинаги!

272

тонци

преди 12 години

Нужно е да бъдем обединени и да се поддържаме, защото само така, бихме могли да свалим тази политически наложена ни система на управление. Ако не го направим сега, нещата в държавата ще се влошават все повече, хората ще се обезверяват и един ден ще се събудим остаряли, обедняли и мизерстващи в собствената си ТОТАЛИТАРНО КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА.

271

тонци

преди 12 години

Трябва да се разчупи тоя партиен модел! Политиците ни са вече нетърпими с техните абсурдни политически игрички! Нужна е радикална промяна в изборните методи и във воденето на парламентарните дебати. Нетърпимо е безочието, нахалството и крайното неглижиране на проблемите на хората. Трябва да се спре с тая престъпна корупционна практика! Ще гласувам за Светльо с ясното съзнание, че той е един от нас!

270

Светлин Д.

преди 12 години

Верно е малко вулгарен адаша, но винаги бих предпочел човек от народа вместо пионка на партия. А тия които никога не са доволни могат да се замислят, защото това е уникален шанс да се направи нещо по въпроса с политиците. Върнете страната на народа! СВЕТЛЬО ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!

269

Анонимен

преди 12 години

България трябва да има къде да изрази протестния си вот. И аз си мисля че едва ли ще му дадат регистрация, защото ако за него пуснат 200 000 гласа, това ще е страхотен шамар за политиците, който ще отекне в Европа много силно. Прогнозата ми е - няма да му дадат регистрация.

268

1212

преди 12 години

VSAWNOTST, REALNITE PRETENDENTI ZA PREZEDENTI SA DVAMA...TRIMA...DRUGITE SA PLATENI PROSTITUTKI, KUITO IMAT ZA ZEL RAZEDINENIETO NA NAZIIATA...

267

1212

преди 12 години

; RAZDELIAI I VLADEI ; ....NIE SME NAI TAPATA NAZIIA....3 000 000 BALGARI - 200 - PARTII..????????????????''

266

адаша

преди 12 години

Светльо не забравяй какво си казал,, Който вземе малко власт става пълен ***,, Иначе успех. Моят глас е за теб щом обеща да не стреляш по животните ;)

265

296

преди 12 години

а, по простотия не знам, ама ако си замерят IQ-тата Светьло с ББ и ЦЦ определено нещата ще са в позла на Светьо срешу резултата сумарно на онея двамата

264

наранена душа

преди 12 години

И аз ще гласувам за Светльо. Другите - в ушенцата. !!

263

!

преди 12 години

Прекалихте го вече! То ако ставаше с пръдни и уригни комшията отдавна да е президент!

262

БРАВО СВЕТЛЬО !!!

преди 12 години

Страх ги лази на талази, гербери и комунази !!!От яд и мъка се *** и в дупките си се наврете !!!VIVA EL PREZIDENTE ! VIVA SVETLIO !!!

261

Анонимен

преди 12 години

Ще падна!И после защо не ни искали в Шенген? А стига бе, та ние сме за психиятрията а не за Шенген,не че там не е лудница ама ние сме върха!

260

siim

преди 12 години

Лозунгът на Светльо какъв ще е? Може би: "имаш клиторен оргазъм, имам аз *** спазъм"? Или някой друг бисер от "творчеството" на кандидат-президента?

259

Генчо Гунчев

преди 12 години

Докато се кандидатират такива смешковци ще сме най-смешната държава в Галактиката.

258

Анонимен

преди 12 години

Барабар Петко с мъжете :)))

257

Анонимен

преди 12 години

Циркаджииска работа. Този кандидат поне си знае, че е от цирка. Хубавото е, че не се приема много на сериозно. Все пак жалко за държавата.

256

A BE KAK

преди 12 години

A BE KAK TAKA TOZI DETO CE PRAVI NA LYD I VCQKAKAV 6TE E KANDIDAT _ PREZIDENT?TIQ V ZIK LI CA LYDI ILI PO TAKIVA ZAKONI RABOTQT,TA NAC IZBIRATELITE NI VZEMAT ZA LYDI.

255

Анонимен

преди 12 години

Жалко, че няма още време за регистрация... Липсват кандидатурите на Радка Куршума и Гошо от Почивка! Господи, прибери си вересиите и дано най-после да гръмне АЕЦ-а, че да разчисти малко затлачената с *** жалка държавица!

254

darcas_real

преди 12 години

до 294 - важното е да си сигОрен:)))