24

Анонимен

преди 12 години

Какво значи уСдарена ,бе господа?"В болницата е починала възрастна жена, усдарена от автобус"

23

до 8

преди 12 години

Така си мислиш само ти, като стане на толкова вече ще е в някой порно сайт, както доста други които си мислите ,че знаете къде са, а те събират чичковци около себе си, за да изкарват пари.Вие си мислите ,че децата ви кротко спят а те се чекнат по скайпа за пари.И това става когато вие спите.Надявай се твоята да не една от тях!!!Наивница си ти!

22

Ива

преди 12 години

Бистрица е село бе ***.......а стига писахте за квартали на София околните села!!!!!!!!!!!!!!!

21

турчина

преди 12 години

Българите са алчни и нещастни ***.

20

Филип Ценков

преди 12 години

Бог да пази България!

19

axxaxaxaxa

преди 12 години

porednata tragedia emi 4etete pumiari dolni i se naslajdavaite no mnogo skoro vsi4ki 6te si platite za6toto ot 1 god zalagam bombi iz sofia i 6te stane kato v ungaria za6toto tova zaslujavate SMURT

18

До 18

преди 12 години

Като се има предвид че турско говорящите жени са *** тук,и особено по селата,докато мъжете им работят в големите градове,се блъскат с куцо кьораво и сакато,и *** в Германия,се предполага че мотива е-Синко уважавай баща си защото е мой девер.

17

Анонимен

преди 12 години

Като се има предвид, че 75% от българските жени са алкохолички и уличници, трябва да се установи мотива за наръгването. Според мен е казала на сина си, че ще гласува за ДПС.

16

Анонимен

преди 12 години

Хора, вие четет ли? Кой ви говори за драконовски мерки? Става дума за това да спечелиш доверието на собственото си дете! И най-важното той/тя да знае, че наистина му имате доверие. При това положение всеки тийн би се замислил дали да направи някоя глупост. Не става със забрани, а с приказки. Когато другата страна види загрижености това, че го приемате са отговорен човек вероятноста за провал е доста по-малка, отколкото ако само крещите и забранявате. Лошото е, че това нещо отнема време.

15

до 8

преди 12 години

Като я тресне пубертета ,пак ще си говорим

14

търпение до 8

преди 12 години

много ми се иска след години дамата пак да ни напише как се е справила с драконовските мерки които ще приложи на дъщеря си...ако детото няма заложен интелект и с фунийка да му налива все тая...абсолютно грешен подход

13

Справедлив

преди 12 години

Мизерния живот в България мачка с пълна сила...........................

12

до 8

преди 12 години

Не мога да се въздържа от коментар и изцяло подкрепям твоето становище и позиция като майка.Струваше ми много нерви и усилия дъщеря ми да не кривне по онези пътеки, от които връщането или е невъзможно, или е със сериозни последствия. Вече е голяма и е осъзна какво сме направили с баща й за нея за да е стойностен човек.Аз бях "гадната майка", която не позволяваше на детето си да се води по акъла на тези, които имаха "добри майки".Вече разбра и усилията ни са си стрували. Пожелавам ти много търпен

11

Анонимен

преди 12 години

брей много разбирачи тук бе.сигурно половината още нямате деца ама вече и акъл давате.

10

До 9

преди 12 години

Точно така. СРС-та, пич-контрол, gps, баракуди и ракети с топлинно насочване. Права си. Контролът и възпитанието са едно цяло и влияят на личността, но характера се дяла с години, а контролът по 24 часа/7 дена е като затворът.... там не се влияе добре на характера и не излизат хубави хора. Не можеш да повлияеш на света, но той може да повлияе и го прави на детето ти.... точно като нас, преди и след нас. АМин

9

Анонимен

преди 12 години

И на теб ще отговоря. Да, винаги има риск детето ти да стане изверг, но ако си го възпитам правилно рискът е минимален. Обаче под правилно възпитание не разбирам само да го облечеш и да го нахраниш и да му дадеш джобни, пък после той/тя да си прави цял ден каквото иска.

8

До 4 от 1

преди 12 години

Разбара се няма никаква гаранция, че съм супер майка, но поне няма да създам чудовище, защото за разлика от повечето вечно заети родители намирам време за дъщеря си и повярвай ми, като стане на 12 или 13 със сигурност няма да я оставя да кисне по кръчмите и да си търси чичко паричко. Нека ми се сърди и ме мрази, но един ден ще ми е благодарна.

7

до 1

преди 12 години

Много хубав анализ. Браво, бе д-р Фил. Майка му е виновна, че я е намушкал! На Хитлер и Наполеон, майките са им виновни. Аз не мога да си обясня, защо майките на диктаторите, убийците и престъпниците не са в историята. Защо на Пешо-сумиста, Хамстера и Трактора, майките им не са по вестниците. Абсурд е да има други фактори като улица, социална среда, характер и т.н. Намушкал я е, значи е виновна. Плътно заставам зад теб и се надявам повече хора да си отворят очите за света около тях като теб :)

6

СЕЛТАК

преди 12 години

ПАК ЛИ ГЕЙ-ПАРАД ЩЕ ИМА!!!!

5

Анонимен

преди 12 години

като е бил 3 годишен са му топили пръстчето в чашата с ракия,а сега не му дават пари за ракия. той какво да прави?