76

!

преди 12 години

*** като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече над всякакви закони и ред. Ненаказуеми!ЗОМБЯСАНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ *** *** ЗА КОИТО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА!Само ако ги вкарат в някакви трудово-възпитателни роти и им връчат по една лопата и кирка - да строят по 12 часа на ден пътища и заводи за парче хляб.... докато изпукат като въшки !ЗА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВА ХЛЯБА ТИЯ *** И СЛОВОБЛУДЦИ ОТВРАТНИ !!!!

75

сисс

преди 12 години

Следващият президент силно се надявам да бъде от партия Герб!

74

ив

преди 12 години

ГЕРБ нямат нужда от съвети ;)

73

ves666

преди 12 години

kakvi saveti moje da dava edin agent predatel prestapnik .

72

Антонов

преди 12 години

Добре, че гоце се маха и на негово място ще дойде един достоен човек като Плевнелиев, който няма нищо общо с престъпниците от 90те

71

teofil1964

преди 12 години

Др, Първанов. Много бих желал да има събуждане на Българският изнемощял и бребит народ за да пойска да възтановите Вашата тактика по Жан Виденовото управление.Тогава по решение на народното събрание Вие управляващите източихте банките със по милиони левове и след няколко месеца се обявихте във несъстоятелност да ги връщате. Умолявам Ви сега да направите същото.80 % и повече от Българите бяха подлъгани да вземат кредити не ограничено и сега им вземате жилищата, жените ,децата дори и на голям проц

70

alex

преди 12 години

няма нужда ,то се виждат грешките на Първанов и се знае какво да неправят

69

Томас

преди 12 години

тити каква почивка - да мисли за затвор

68

да

преди 12 години

България беше фактор в региона ни,но преди 21г.Тогава имаше промишленост,развит транспорт,селско стопанство на евр. ниво и силна Армия,добре функц.банкова система.Но вс. това е вече само спомен.И да се говори,че сме фактор е абс. нелепо.Приказки за наивници.

67

Тити

преди 12 години

Не съм доволна от политиката и управлението на Първанов. За това не съм съгласна със съветите му. По-добре е да не дава закъснели изявления, а да мисли за своята почивка.

66

Анонимен

преди 12 години

От къде на къде ще дава съвети това нагло комунистическо чедо.

65

Хектор

преди 12 години

Хайде на бунището на историята.........хаиде казах,брррр,ареееееееееееееееееееее

64

arhar

преди 12 години

' Делото "Стойков-Николов" се превърна във фарс Делото за пране на пари от САПАРД срещу групата "Стойков-Николов" се превърна във фарс, след като стигна до Софийския апелативен съд (САС). Повече от година и половина след присъдите на първа инстанция в Софийския градски съд (СГС) процесът не може дори да започне в апелативния, а предстои по всяка вероятност и трета инстанция във Върховния касацаионен съд. Това е едно от делата, които Брюксел следи с интерес, и със сигурност трайното протакане ще направи впечатление. На 29 март 2010 г. СГС оправда Людмил Стойков по обвинението, че е ръководел престъпна група с участници Марио Николов, Марияна Николова, Ана Шаркова, Иван Иванов, Григор Главев и Валентин Ангелов. Според прокуратурата са били изпрани близо 7,5 нмлн. евро по САПАРД като като това е ставало и чрез комплекса "Дюни" '.......................................................................Ето затова са необходими РЕФОРМИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, а това може да стане тогава и само тогава, когато Плевнелиев и Попова влязат на ' Дондуков ' 2 !

63

Катя

преди 12 години

Хубаво дава съвети, но според мен Плевнелиев е достатъчно подготвен и ще се справи и без съвети.

62

Анонимен

преди 12 години

Ходи лъскай пушката със синчетата, вече няма нужда и да работиш, ПРЕЗИДЕНТ ГАДЕН БЕЗРАБОТЕН. Научи си доживотната секлецарка да кряка като мюре!

61

4ерво

преди 12 години

чЕРВЕНАТА МАФИЯ Е ГОТОВА ЗА шЕНГЕН! РАПОРТ ДАДЕН!

60

Деница

преди 12 години

Струва ми се, че съвети от този човек не са необходими. Защото ако аз бях следващият президент не бих се радвал да чуя и дума от този!

59

God

преди 12 години

Винаги съм си мислел, че в основата на дипломацията е защита на националния интерес, а то Гоце друго знаел! Да е последователен, т.е. да не напуска линията, която руските дургари начертаха още преди 50 години - със Съветския съюз до гроб. Ако може и някой евро да изкарат от това, още по-добре! Това в БСП го умеят много добре. Спомнете си сделките с Милошевич и още няколко режима в братски арабски държави.

58

Анонимен

преди 12 години

БСП(ДС) е партия от богати мутри,преди при времето на социализма номенклатурна каста,а сега същите са богати като олигарси,чийто интерес е винаги в България да има голяма прослойка бедни българи,които винаги да гласуват за тях,защото знаят,че едно заможно население никога няма да се подаде на социалнитеобещания на БСП и да гласува за тях. БСП докато съществува ще прави всичко въжможно българите да остават бедни,и пред избори да им обещава и да им дава,както и преди да се казва,че партията дава.ДПС води същата политика,богати олигарси и беден електорат,така винаги ще бъдат зависими от тях. При управленията на Луканов,Беров,Виденов и със Станишев БСП(ДС) доказват,че са некъдърни управляващи,нo безпорно имат умението добре да крадът. Факт е сега,че сме най-бедната страна в ЕС,и ще бъде и в бъдеще така докато има хора като вас,които са сляпи за истината,и се подават лесно на манипулациите на една престъпна мафия,която сега управляваБългария!

57

Анонимен

преди 12 години

ДA СЕ ПАЗИШ ОТ КОН ОТЗАД,ОТ ВОЛ ОТПРЕД,А ОТ КОМУНИСТ ОТВРЕД.....