357

Анонимен

преди 12 години

Четири години спал и пърдял ,сега се сетил ,че му се работи.

356

Айде бе:)

преди 12 години

Точно преди изборите,един комунист тръгва да боядисва пешеходна пътека,за децата,друг един комунист веднага надава вой в парламента,сигурен съм че и полицаите са лични хора.И това нищо ли не трябва да ни говори::))Тоя *** докато беше на власт,какво свърши,и сега си мисли че с една кутия боя ще му ахнем от възторг.Тия *** не могат да измислят друго,все ГЕРБ им е в устата,какъв е този страх бе другари,успокойте се,дишайте дълбоко,съвземете се малко че вече и детето ми ви се смее,а е на 9:)

355

!!!

преди 12 години

KOITO IMA DOKUMENT ZA PRAVOUPRAVLENIE NA M.P.S.I NE MU DAVA NA KASO 4ERVENATA JICA ZNAE,4E POSTAVYANETO(POLAGANETO)NA PATNATA SIGNALIZACIYA E W PREROGATIVITE SAMO I EDINSTVENO NA K.A.T.DAJE W.A.I. DAVA OTCEPLENIE PO NADLEJEN RED...AZ PAK "RED",TO NALI ZA CIGANISTITE "RED"...4ERVENI ...LICEMERI

354

сисс

преди 12 години

Нека го глобят.... преди изборите му скимна, че трябва да боядисва...

353

ив

преди 12 години

Тук всичко е предизборно...

352

МИМИ

преди 12 години

ББ ЕБИЛ ЗАЕТ ПРЕД ТРИ ТЕЛЕВИЗИИ И НЯМА КОЙ ДА РЕЗНЕ ЛЕНТИЧКАТА,ЗАТОВА ЦЦ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВА С НЕЩАТА.ТОЙ ГОРКИЯ НЕ Е СЛЪНЦЕ .ЧЕ ДА ОГРЕЕ НА ВСЯКЪДЕ.ЛЕНТИ ЛИ ДА РЕЖЕ,ИНВИТРО ЛИ ДА ОПЛОЖДА,МВР ЛИ ДА ОПРАВЯ,МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ЛИ,МАЧ ЛИ ДА ИГРАЕ,НА СТОЙЧКОВ ЛАМПИЧКА ЗА АВТОМОБИЛА ЛИ ДА ДАВА,ПЕНСИИ И ДЕТСКИ ЛИ ДА ДАВА ОТ ДЖОБА СИ - КАК СТАВАТ НЕЩАТА НЕ ЗНАМ.НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО АЗ,АЗ,АЗ,АЗ,АЗ МИТОЙ Е ПОВЕЧЕ ОТ ......

351

Анонимен

преди 12 години

Въпроса не е в това дали трябва да се подържат пътеките. Проблема е в това, че Миков го е направил с цел предизборна агитация, което е гнусно. Ако някой вярва, че Миков боядисва пешеходни пътеки, защото изведнъж му се е събудило гражданското съзнание, значи е пълен наивник.

350

belalov

преди 12 години

Тити и Ваня не са гледали репортаж от Панчарево в който Б.Борисов се допитва до "компетентните" лица, къде да има нова пешеходна пътека! В общи линии: "Бабо, къде искаш пешеходна пътека?! /бабата посочва/ и следва: Петров! Утре тук да има пешеходна пътека!" При това правителство, всеки който зарива дупка на пътя неремонтирана от месеци е престъпник! При предишното поне актове не ни правеха.

349

ves666

преди 12 години

sledvashtia pat pak da go globiat da se naychi.v balgaria ne se raboti samo se krade ,zatova globa niama.

348

А, бе

преди 12 години

Борисов пред три телевизии: Ако аз бях Плевнелиев, да съм хванал брокерите с подкупаА, бе, нали запалената Плевня каза, че никой не му е предлагал подкуп, бе?Всички са лъжци - Боко, Цоко, Цвъцко, Плевнята. А материалът им вярва. Материалъг ги боготвори. Материалът обича да бъде лъган.

347

Петко

преди 12 години

Да, да и как така за толкова години този човечец се реши точно месец преди изборите да отиде и да боядиса маркировката??Колко благородно!!!Къде беше когато беше вътрешен министър, с всеки изминал ден бсп стават все по-противни и по-противни!!

346

Няма значение

преди 12 години

За всички, които са против деянието извършено от Михаил Миков, е хубаво да знаят, че във Видин има 8 светофара (от които 2 работят), а за хоризонтална маркировка въобще не може и да става дума. Не знам как не ги е срам от МВР, миналата година направиха т.нар. спящи полицай около детските заведения, които не знам на какъв стандарт отговарят, но височината им е поне 20см , а на всичко отгоре не са и маркирани- напратив , те са замскирани. Просто нямам думи за управата в този град.

345

как може

преди 12 години

Вместо да им благодарят, те ги глобяват. Колко такива пешеходни патеки са за боядисване, но правят икономии, дори не ги боядисват с каквато трябва боя. Значи тези хорица са решили да направят едно добро, а тези нагли решили да ги глобят. А катастровите които стават и колко невинни дечица стават жертви на пешеходните патеки.И какво значи престъпна група, от кога това да боядисаш пешеходна патека е престъпление. Това е срам и позор за тези управляващи. Май се взеха за Богове. Каде е обществото...

344

ИЛИЯН

преди 12 години

ДРУЖНО ДА БИЕМ ШУТА ПО *** НА ЦВЕТАНОВ ЗАЩО ГО ТЬРПИМ ОЩЕ

343

Анонимен

преди 12 години

те не правят нови пътеки,а освежават старите...в което няма нищо лошо...

342

Анонимен

преди 12 години

Ако написаното е вярно, Цветанов не просто трябва да се махне, ами направо трябва да си направи сепуко! Освен това всичко щое ченге трябва да бъде заменено с поне средно интелигентни люде, че прекалено много стана простотията в ***, която е облечена във власт.:(((((((((

341

Тити

преди 12 години

На примависта всеки ще каже, че идеята е добра, но в действителсност не е така, защото така на своя воля не може да се правят пешеходни пътеки. За целта им процедура и хора, които се грижат за това.

340

Детектифф

преди 12 години

Най-голямата простотия която могат да сътворят болни мозъци. Не съм симпатизант на Миков, но аплодирам добрата идея да се направи нещо. Давайте смело, търсете и пишете актове и на тези от нас които почистват речните корита, планинските поляни, засаждат дръвчета и озеленяват детски площадки. Нали основанованието за глоба е факта, че "не възложено от собственика или администратора". Незабавно да се санкционира и BTV заради обявеното мероприятие "Да почистим България". "Quo vadis domine"?!

339

Ваня

преди 12 години

Има компетентни лица в тази област, които трябва да решават къде да има пешеходни пътеки, съвсем нормална и правилна реакция на МВР. По логиката на Миков можем да боядисаме навсякъде пешеходни пътеки, защото навсякъде е опасно да се пресича.

338

баси

преди 12 години

Е тва да глобиш бившия си министър ми прилича на тва все едно на умряло куче нож да вадиш.Ми смешно е.А като се разбира и за какво,направо става трагично.Но в БГ при ГЕРБ е така.