56

Walker...$=%=$$$$

преди 12 години

Дааа, чалгата сериозно вреди на вашето здраве. Причинява мутации и туморни метастази. В параноята си можеш да се запишеш в Комсомола или герб.........

55

Цецо

преди 12 години

На крива ракета - космоса й пречи! И Мауриньо да назначат, все тая, дано не съм лош пророк, но май ще гледаме и Световното само по телевизията! Нямаме класни футболисти и това е истината!!! Не злорадствам, а сърцето ми се къса, обичам футбола, но мисля, че реалността е такава!

54

Анонимен

преди 12 години

до vlady:Дори и Гуардиола или Жозе Моуриньо да станат национални селекционери на България пак ще сме на същия хал

53

georgi

преди 12 години

Защо, толкова е добър! Нима неговите възможности, не онагледяват шампионата ни. Не забравяйте че нашето първенство се гледа на всички континенти, а шефа на футбола е лице на ФИФА , за да ги научим на футбол.............даже и премиерът е футболист.

52

to to

преди 12 години

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

51

3

преди 12 години

На нас, българите, винаги, ама винаги някой друг ни е виновен...

50

vlady

преди 12 години

Чичовото определено е по-читав вариант - научил е доста стратегия от чичо си.

49

vlady

преди 12 години

Матеус не съумя да се приспособи към солидния маневрено-позиционен футбол ходом ганкиното на нашите момчета и не възприе модерната тренировъчна методика на д-р. Пл. Марков повлияна от великия Алехин и защитена в дисертацията му - "Методика за подготовка на елитни футболисти в Син Сити, БИАД, Найтфлайт и Студентски Град".

48

AntiSPA

преди 12 години

Тука, Сър Алекс Фъргюсън, Жозе Мауриньо и Хосеп Гуардиола да докарат пак ще сме си същите. Това явление се нарича "народопсихология". Личното ми мнение е че нашият нац. отбор трябва да бъде закрит и парите които се наливат в него да се пренасочат към школите за млади футболисти.

47

gogo

преди 12 години

Матеус може и да не става за треньор ,но поне го каза за разлика от всичките мишоци минали през поста нац.селекционер,ние нямаме футболисти ,а чалгари-манекени-педа*и.И точно заради това ние никога няма да играем на някой турнир,вижте какво правят македонците,точно така МАКЕДОНИЯ ,баскетбол,хандбал,ние имаме само един волейбол,стига ни,но докога ще е той нз,като се има предвид че наще волейболисти почнаха да се задяват с чалга певици .

46

Анонимен

преди 12 години

Който и да ни докарат нашите мекерета за нищо не стават и ще падаме отново и отново!

45

lyubeto07

преди 12 години

Хора разберете не е виновен селекционера, от "футболистите" не става нищо. Още 50 селекционера да се сменят пак ще е същото положение.

44

VV

преди 12 години

Не ми харесва това....по добре да си иде по рано...така имаме шанс да не завършим последни в групата. Не ми се иска Уелс да ни бие последния мач в София! Да си ходи веднага! За мадами става, но като треньор до сега няма никакви постижения!

43

секеджия

преди 12 години

бойкот на футболните ***!!!!

42

qwer

преди 12 години

Ха ха ха чичовото,че този тек *** какво разбира повече от Матеус ли ? Е тогава вече и Свазиленд да ни барне че ни ***,това *** което ни каза да духаме супата освен от чалга и чорби разбира ли от нещо друго ? Футболът трябва да се забрани в Б-я не да се правят рокади по върховете между приятели и роднини и клетите привърженици да хабят нерви за това че техните любимци ритали топката от острата и част.Така направи навремето покойният диктатор на Нигерия и вижте сега къде са черните.

41

Анонимен

преди 12 години

Ауфвийдерзеен, Хер Лотар!

40

Анонимен

преди 12 години

sega neka fidosova da vzeme svirkata v ustata i tova e.

39

Един Българин

преди 12 години

Пуснете само млади футболисти. Тия се оядоха и въобще не милеят за България! Немеца не е свикнал с тукашното пиене, но се вижда че добре се оправя с жените.

38

Анонимен

преди 12 години

Всичко е пари, тези на снимката прибират големите пари, ритнитопковците също получават добри пари, а сганта, която е програмирана да ходи по стадионите са един от източниците на пари

37

Анонимен

преди 12 години

прав е Матеус! И аз да бях на него - щях да си обера крушите. То с нашите "звезди" самозабравили се едва ли има човек, който да се успее да се справи. Пък било то и такъв, дошъл от една от най-силните школи в света.