20

TonyaNieves33

преди 12 години

Set your own life more simple get the <a href="bestfinance-blog/topics/credit-loans">credit loans</a> and all you want.

19

Пепи

преди 12 години

до 20 Турция има най-силната армия в Европа и хубавото е, че иска да е член на ЕС за което им служи като вярно другарче

18

оле

преди 12 години

Да не забравяме ,че турската армия е една от най-добре въоръжените в югоизточна Европа.Така,че с тях/турците/ шега няма във "военните игрички".

17

rosko77

преди 12 години

Турската ***...ка ако не си вре носа където не трябва не може да спи. Трябва да ги заличат тази ***.Как няма да са *** и психично болни като като сина се жени за дъ6терята на брата.Те са психично болни . Та те знаят ли какво е демокрация? Знаят трънки.

16

Анонимен

преди 12 години

я "сирийски опозиционери" я подготвени за преврат турски командоси...

15

Йово

преди 12 години

"Сирийски опозиционери представиха днес в Истанбул" - Истанбул това е в Турция следователно Турция пряко се намесва във вътрешните работи на съседна на нея страна каквато е Сирия, скоро да не се намеша и по някои Български въпроси тя и друг път го е правила в България например при избирането на главен Мюфтия.

14

Анонимен

преди 12 години

След 10 ноември, непрекъснато показваха разни откачени и пияни, които бяха представяни като лица на демокрацията. Стари номера.

13

Ужас

преди 12 години

Леле, леле, този *** на снимката ли е "лице на декомкрацията"? Така, така, голяма демокрация се заказва! След време такива като тоя *** ще поискат 2-3 милиарда за "справяне със ситуацията" и "демократичния" ЕС ще бръкне в някой фонд "за справяне със ситуации", т.е. нашите джобове, да може тоя *** да си купи оръжие от "демократичните" американци! Така американските военни заводи ще имат оборот и ще се събират парици за бъдещата тежка война с Иран! Плюя на такава "декомрация"!!!

12

Браво

преди 12 години

Този пък ДНЕС.БГ най-вероятно се стараят да отразят адекватно размириците в Сирия. Всички знаем как са предизвикани и от кого и реално какви са протестиращите. Браво, добро хрумване за борба с цензурата в натовска Б-я.

11

Мен

преди 12 години

Пригответе се сега и Сирийците да поискат няколко милярда от Европейския Съюз за "справяне със ситуацията".Ако зависи от мен един евроцент не бих им дал. Колкото повече ги храним, толкова по-силни стават те а ние по-слаби. А тяхната цел е да превземат Европа и да наложат исляма и шериата... Техните лозунги са:"Europe you will pay. Your 9/11 is on it's way""Europe is a cancer, Islam is the answer"За скептиците - напишете горните цитати в youtube.

10

Марк

преди 12 години

Защо са публикували тази снимка?Това е някаква гавра с хората протестиращи и жертващи живота си в борбата с Асад!

9

ха..ха..

преди 12 години

Лицето на демокрацията такова каквото е!

8

Нина

преди 12 години

Леле..леле..чак аз се стреснах, че те сирийските "новодемократи" изглеждат, а и май са си и по-жестоки от либийските. Просто невероятна демокрация ще им предстои и на тях горките.

7

Анонимен

преди 12 години

мюслитата май незнаят какво е четка и паста за зъби ХА ХА ХА

6

Анонимен

преди 12 години

Сирийците ще ги оправя Турция.

5

Анонимен

преди 12 години

Абре вече не си играят и нов сценарий да измислят копи/пейст в следващия конфликт. Това си е гавра.

4

ЕС

преди 12 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА ХОРА ЩЕ ЯДЕ . СТРАШНА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ Е !!!

3

Анонимен

преди 12 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ хора

2

Анонимен

преди 12 години

БРАВО.БЪДЕЩЕ ЗА ЛИБИЯ.КАДАФИ ОТИДЕ В ИСТОРИЯТА.

1

Анонимен

преди 12 години

айде нема нужда...