20

песимист

преди 12 години

Браво една добра новина на фона на цялята помия която четем всеки ден.

19

Анонимен

преди 12 години

Проблемът винаги е бил в лакомото човешко око. Всички реагират като ощипани, разбира се в рамките на интереса си. Обикновено на собствениците не им дреме какво става зад оградата на имота им, а голяма част от еколозите нямат нищо напротив да идат на палатка в защитената местност и да я оцвъкат при необходимост. За финасовия стимул на общинари и администратори да не говорим. Там някъде е и предприемача - да си направи врътката и да спечели от хитринките.А за природата остава търпението!

18

морски

преди 12 години

Аз не зная защо полицията си затваря очите и не разгони тия свърталища там

17

До 13

преди 12 години

Само с разликата, че *** може да бъде изчистен, докато бетона-не.

16

14

преди 12 години

Разбирам вашия проблем. Истината е някъде по средата. Вярвам, че има различни "природозащитници": истински и тарикати-използвачи на европейски пари и на свободни терени за лично удоволствие. Всичко е до болка българско. Пълна бъркотия, агресивност, неразбиране, преплитане на лични интереси. Сега намеса от Брюксел, като естествено ще ни се присмиват за невъзможността да си решаваме сами проблемите. Не може да няма разумно решение, удовлетворяващо и двете страни.

15

до 14

преди 12 години

Кой е казал че искаме хотели чудовищаТея т н хекологични организации -около 20 на брой които чудно защо получават пари от европа и си лежат лятото по тея места на плажа скачат срещу всеки който е решил да прави нещоВ карадере вече 5-год търсят незнам какво си врабче което обаче никой не го е виждалА иначе моето си място е заприличало на огромна открита тоалетна благодарение на тях и на разни битници

14

До карадере

преди 12 години

Собственици, видяхме какво се случи, след като на вашата огромна лакомия се даде път на други места по нашето Черноморие. Бетон до бетон, липса на канализация, оси..не на плажовете и морето, в което вече не можеш да влезеш и спокойно да поплуваш. Имате земи наблизо? Направете като в Гърция- малки къщи, отдалечени достатъчно една от друга, много зеленина, цветя, чистота, култура и СПОКОЙСТВИЕ! Защо непременно искате хотели-чудовища? Ще печелите много повече от имотите си, ако вложите мисъл.

13

карадере

преди 12 години

Докога разни Хеколози ще рекетирет инвеститори и местните които имат земи Вместо иракли и карадере да станат съвременне курорти се превръщат в гета за битници и наркомани които на чужди места се чувсват като у дома сиЕлате след края на сезона да видите резултата от "културното присъствие" на "загрижените природозащитници" по тия местаАман вече от ***

12

Анонимен

преди 12 години

Дано и върховният съд да забрани!Иракли е уникално място именно защото е запазено незастроено!

11

мислещ

преди 12 години

мисля си ,да не би пък и зад тази глупост да стои бойко борисов.или по- скоро не са бсп/к/

10

Анонимен

преди 12 години

Мислите, че нещо се е променило в българския съд и мисленето на чиновниците? Причината за правилното решение е заплахата за наказателна процедура за застрояването на Иракли срещу държавата ни, която води Еврокомисията, и чийто срок изтича!

9

Анонимен

преди 12 години

Винаги ще има отговорни лица, които ще си позволяват подобни злоупотреби с националното богатство, докато не се намеси законодателството и не започне строгото им наказване и затвор след доказани вреди с големи размери. Някой най-после трябва да отговаря за постъпките си! Да мислят, преди да подписват с лека ръка / вероятно и с натежал джоб!/

8

Виновните да плащат!

преди 12 години

Сега директорът на РИОСВ- Бургас, подписал през 2008г. решението за "съвместимост" на строителството на ваканционно селище в Иракли с "предмета и целите на защитените зони", да отговаря ЛИЧНО за огромните щети, да заплати възстановителните работи! Вероятно е получил достатъчно, за да се подпише под това безумие. Отговорен е и бившият министър Дж. Чакъров, свалил мораториума за строителство на Иракли. Държавата да ги съди за вредителство!

7

Анонимен

преди 12 години

Иракли е един малък рай - който се е опитал да го унищожи да е проклет до девето коляно!

6

зарадван

преди 12 години

Ей,най-после малко справедливост.Браво на съда !

5

Анонимен

преди 12 години

Не ми е известно западни инвеститори да строят на българското Черноморие. Струва ми се, че именно Еврокомисията прави опити да защити българската природа от нашите бизнесмени.

4

rock-n-rollah

преди 12 години

Унищожаващите природата ни родни/западни/източни инвеститори ВЪН от България!Всички сподпомогнали това да се случи и взели пари под масата или на бесилката, или да ходят да садят там дръвчета докато въстановят щетите, които са нанесли!

3

BRAVO

преди 12 години

Tozi put BRAVO na sudut! Dano i VAS go potvardiat!!!!

2

Анонимен

преди 12 години

A i tam zastroyte,vashta mam...presupna! Pak shte triabva NACIONALIZACIYA!!!!!!!!!

1

електорат

преди 12 години

Да пратят руските вмс на учение .Те ще разрушат всичко за 0 време , а и така ще удовлетлетворят ядовете на руските туристи по летищата ни!!!