28

Анонимен

преди 10 години

До Kironiama6 predstava ot spasitelni operacii i ot sposobnostite na koraba i na ekipaja mu.samo edin profan v taia oblast moje da govorii pishe taka . bedna ti e fantaziata za da si predstavish perun v shturmova obstanovka ,no za tova e nujno da ti sa zdravi gasntite tvoite iavno ne sa shtom si pisal tova za korab ,koito ne poznavash,a samo si go vijdal koto si se razhojdal na keia.

27

Анонимен

преди 12 години

Спасителният кораб трябва да е сигурен, че е спасява, а не да го спасяват него.Срамота е, че нямаме спасителен кораб, а уж сме морска държава - всичко ни е "секънд хенд"...Е, не всичко - когато касае държавните люде - всичко е "фърст клас" !

26

МВР

преди 12 години

"Само не ми е ясно ,защо след като има дик в Бургас и Варна , има и главно управлиние в София!"Ти знаеш ли аз колко семейни приятелки имам, та питаш така провокативно?

25

darcas_real

преди 12 години

Икономиката ще върви, не като се пускат стари корита на вода, а когато започнат да се строят нови. корабостроенето по цял свят прави милиарди долари, а ние които имаме традиции и инфраструктура и квалифицирани хора нищо не можем да направим. Срам и мъка.

24

mestessa

преди 12 години

Не е ли по-добре да го направят музей.До 2006 беше за обучение на момчетата от професионалната гимназия.

23

ДО ДРУГАРИТЕ

преди 12 години

ОТВОРЕТЕ GOOGLE И НАПИШЕТЕ: ФАЛИТИТЕ НА КОМУНИЗМАПОСЛЕ ЧЕТЕТЕ, ЗАЩО ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА СМЕ ИМАЛИ - ЗАЕМИ< КОИТО СЕГА ПЛАЩАМЕ, А 20 ТОНА ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ Е ПРЕДАДЕН НА СССР ОТ ДРУГАРЯ ЖИВКОВ

22

МоРсКи

преди 12 години

До 11 ти....за да може да има У София една тумба *** който дори не могат да си бръкнат и в носа сами обаче да вземат заплатката сладко сладко :)

21

читател

преди 12 години

Като тръгнат да възстановяват това корито, да не забравят и това на Рамзес , акрани са...както и живите динозаври организирали подписката.

20

Анонимен

преди 12 години

Е то има кораб който в момента го замества доста успешно!

19

до Parcus

преди 12 години

Давали - вземали, още ли има хора които живеят с тези термини? Всичко се купува и продава.Само промити мозъци могат да мислят така.Т.Ж. беше един забележителен ***, като господарите му от СССР. За това се разбираха, т.е. той им слугуваше.Сатрапи и диктатори, затънали в кръв, а пък народа в мизерия и простота.Гледай драги записи от 1 (и единствена програма) от това време. Ще се чувстваш добре.

18

Parcuc

преди 12 години

Снощи гледах един филм за Тодор Живков и колко всъщност е ценен бил от Русия и как е успявал да отстоява българската позиция по определени теми. И Русия е давала и сме имали...сега няма кой да дава вече. Просто казвам история не изказвам пристрастност

17

vlady

преди 12 години

Българската армия е силна - има достатъчно генерали и полковници, във флота съответно има достатъчно адмирали и капитани с рангове много вожд малко индианец. Малкият брой годни самолети и кораби и липсата на годна подводница са дребни проблеми. Примерно турската армия има мощно въоръжение, но крайно недостатъчен брой генерали и полковници, съответно адмирали и капитани с рангове във флота.

16

Kiro

преди 12 години

Отидете го вижте тоз кораб. Пълна гробница е. Някой хора като говорят говорят през врата си. Какво искате той ли да потъне!!!Но, ако настина има нужда от такъв кораб нека се достави, но Перун е гробница.Само се сететете за езерото в Орид и колко руски бракми потънаха във Волга.Така не се решават проблеми.Пък и да кажа, още нещо на интервирания "специалист". Щом си толкова колям специалист, няма да работиш в ДИК, за кофа домати. Къдърните работят под чужд флаг.

15

Анонимен

преди 12 години

Жалко, наистина много жалко. **ати безхаберието, ***ти управниците???

14

до 12

преди 12 години

Бях на почивка в чужбина и в хотела имаше руснаци. Едно от първите неща ,които ме потитаха беше за консервните заводи в България. Има ли продукция и защо я няма на руския пазар. Пазари има ,няма държавна политика за селското стопанство!

13

Да да да

преди 12 години

Къде мога да подпиша тази подписка??? Познавам и съм била на кораба. Нямате право ,господа управляващи да затривате и малкото останало хубаво! Не само това ами и поне още един като този кораб ни трябва!

12

Анонимен

преди 12 години

Никаква държава не е България. Армията ни се побира в на три от трибуните на Националният стадион. Колко бяха, май три, военни самолета имаме, които могат да летят. Сега разбирам, че нямаме и спасителен кораб по черноморието. Все плюем по комунистите, но как при тях всичко имаше и пари за всичко се намираха. И малкото, което го има, пак от онова време е останало.Спасението го виждам само в руските пазари и зеленчукопроизводство. Консервните заводи да заработят пак. Развие ли се тоя отрасъл, не безработица, ами чужди работници ще ни трябват. Селяните ще си дойдат в къщите, а не по квартири в София, и децата ни няма да тръгват за чужбина. Но трябват пазари, а на времето Стоян Ганев искаше да съди руснаците, че ни били командвали 45 години. Ами ти защо слушаше, бе, аланкоолу? Нали командваха и унгарците и чехите, ама те хем не слушаха, хем си запазиха пазарите.

11

БУРГАЗЛИЯ

преди 12 години

Само не ми е ясно ,защо след като има дик в Бургас и Варна , има и главно управлиние в София!

10

Анонимен

преди 12 години

"Поредната съсипия, наследство от тройката на испанеца, турчина и украинеца и то от 2006. Чудя се къде им отиваха милярдите резерв?"Боко ги профуква в момента.

9

Червената помия

преди 12 години

Всичко, до което са се докоснали политиците ни за последните 20 години е "изсъхнало".Чудя се, дали са спокойни, когато отиват до тоалетната?