20

ves666

преди 12 години

interesno vas koi da vi sadi zaedno s amerikancite ,teroristite vikat drajte terorista ,zashto kogato ne vi otarva drygite sa teroristi a vie ne ste vas koga shte vi sadiat za prestaplenie sreshty chovechestvoto iavno nikoga .

19

Мюра

преди 12 години

Британския спецназ се завръща в къщи. Загубите са признати за непривмливи173 военнослужещи от елитния 22-ри полк на британската Особена въздушна служба (SAS) ще се върнат в родината от Либия в близките дни. Загубите, понесени от тях по време на военната кампания, военното ведомство на Великобритания призна за неприемливи. Това е съобщил за СМИ военния експерт Питер Бейнчли, който се позовава на източници от SAS.Според неговите думи, официалните цифри на загубите не се разкриват. Но, по различни данни, става въпрос за от 21 до 35 военнослужещи. Най-големи загуби SAS е понесъл по време на щурма на Триполи и когато бе свален вертолет на границата между Либия и Алжир.Подготовката и поддръжката на един командос от този полк, според оценки на експерти, струва до 1 милион фунта на година.

18

anonimen

преди 12 години

Lewoadite otidoha da doiadat obitata marwata

17

Няма кой да пише на

преди 12 години

Някой знае ли къде е Кадафи? Защото искам да му пиша.Имаше ултиматум от бунтовниците до събота *някоя си събота*, че трябвало да се предаде.И какво стана?Не ми дават адреса на Полковника.

16

Светлината

преди 12 години

Световната мутра са САЩ. Живеят си евтино защото си печатят долари. На другите обаче не дават да си печатят и ги нападат за да им вземат петрола или каквото имат.Войната срещу Саддам стана набързо след като той обяви, че разплащането за Нефта ще премине от Долари на Евро и най-вече, защото и той почна да си печати долари, така наречените Садамки. Това най-много вбеси Печатарите от САЩ (Рокфелер и Другарчетата му). Войната срещу Кадафи е защото той реши да иска срещу петрола злато!!! Нека всеки да знае, че войните и в Ирак и сега в Либия се водят заради Долара. Петрола е само мъгла за пред очите на овцете. На САЩ не им дреме за петрола, докато могат да си печатат долари и да си го купуват. Но ако търговията премине в Рубли или Юани да кажем, тогава САЩ се сриват финансово на момента! Контролират ли петрола-контролират долара. Това е цялата им Игра. А европейските им марионетки са само техен инструмент!Следващата цел на "Американската гнусотия" е Сирия....!!!Да се готви Сирия за нови хуманитарни пакети!

15

АУМ

преди 12 години

Лицемерни Американски и Европедерасти! Скапани агресори златолюбци! Изсипват бомби над мирното население и говорят за хуманитарна помощ! ООН показа с това си дело ,че не е легитимна. Това организация на ощетяващите нации. Съвета за сигурност гласува каквото каже Вашингтон и Тел Авив. Първо насъсквате хората, а после зовете за цивилизованост!? Разделяй и владей! NATO постигнаха целта си. Сега анархията в Либия ще е чудовищна с тази въоръжена ***! Започва невероятен батак - едно племе ще дава нефт на Франция, друго на Англия, трето на Америка. Ше убиват, изнасилават и грабят в името на висша цел Демокрацията ! Тези ДЕМОКРАТИ налагат мир с огън и меч. Да се радваме, че нямаме природни богатства иначе щяха да дойдат и у нас да освободят угнетените РОМИ от нас лошите БЪЛГАРИ.БРАВО НА НАТО- РАЗСИПАХА ОЩЕ ЕДНА СТАБИЛНА И БОГАТА ДЪРЖАВА. СЕГА ИДВАТ НОВИЯТ ВИД"ДЕМОКРАЦИЯ"

14

а хубава работа

преди 12 години

а за петрола и водата защо не казаха нищо ????? разделяй и владей сценария в дийствие !!!!!!!! всички са наясно ,че мир в либия никога вече няма да има - няма как !!!две враждуващи племена са там - идеялна постоянна война а през това време познатите ни вече крадци ще си свуршат работата ......................................................... всичко е тра-лалаллалалалаллалал

13

Анонимен

преди 12 години

Do Patilan.TRIABVA MNOGO DA SI E@ B # N ZA DA SE KAZVASH PATILAN.

12

Анонимен

преди 12 години

То за малко само. След 5-10 години ще ги бомбандират и тях, за да си поддържат оборота на военните заводи.

11

до 10

преди 12 години

Това сериозно ли е !? Ако може да дадеш някакъв източник. Иначе е ясно Русия бавно ,но сигурно продължава да кляка на щатите първо с СВН-3 после ПРО вобще не е на добре. Дано Китайците се окопитят по-бързо.

10

Мюра

преди 12 години

Руснаците са се разбрали с НАТО, много им дреме за Либия. Иначе специялните сили на Великобритания - SAS , са изтеглени от Либия поради неприемливи загуби при щурма на Триполи - над 30 човека.

9

do 1

преди 12 години

Еми кой е виновен ,че руснаците заеха вазможно най тъпата позиция?Гласуваха въздаржал се когато ООН гласуваха дали да започне операция на НАТО в Либия,и в един момент критикуват бунтовниците а в същото време те самите вкараха Запада в Либия,това е цинизъм............А още по жалко е ,че руснаците от цялата работа ще поемат само негативите,щото бунтовниците ще продават петрол на Запада,а руснаците ше гледат от страни и ше си мислят колко са било *** през цялото време...Това се получи ФАКТ

8

AYYYYYYYYYYYYY

преди 12 години

Като са свалили кадафито,защо не отидоха в Триполи която е столица на Либия,ами са в Бенгаzи...! Смешници

7

ла манш

преди 12 години

англия и франция най велики на света.....ляляляляля

6

Анонимен

преди 12 години

Да се готви Сирия за нови хуманитарни пакети!

5

Анонимен

преди 12 години

Скапани агресори златолюбци! Изсипват бомби над мирното население и говорят за хуманитарна помощ! ООН показа с това си дело ,че не е легитимна Това организация на ощетяващите нации. Съвета за сигурност гласува каквото каже Вашингтон и Тел Авив. А Русия явно вече е подчинена.

4

Анонимен

преди 12 години

БРАВО.БЪДЕЩЕ ЗА ЛИБИЯ.КАДАФИ ОТИДЕ В ИСТОРИЯТА.

3

електорат

преди 12 години

ЗАЩОТО СЕГА ВЕЛИКИТЕ ЩЕ ГУШНАТ НЕФТА, А НИЕ ДА ГО ДУХАМЕ И ПЛАЩАМЕ С НАШАТА ФРЕГАТА ДЕ ЛОВЕШЕ РИБА КРАЙ БРЕГОВЕТЕ ИМ!!!

2

АЛО...

преди 12 години

Ало, Париж и Лондон, Вашингтон и Тел Авив- МУАМАР КАДАФИ НЕ Е СВАЛЕН И НЯМА ДА ГО СВАЛИТЕ !!! Свалените ще бъдете- вие, горесниманите !!!

1

Патилан

преди 12 години

Срещата в Париж! Всички престъпници, напудрени и нагласени, решават как да харчат парите на Либия. В същото време умират хора под непрекъснатите бомбандировки на НАТО. Сринаха цяла държава и сега ще и изпращат хуманитарна помощ. Това е цинизъм!!!Париж. Във френската столица, на международна конференция на приятелите на Либия се решава бъдещето на тази държава. Тонът на форума задаваха Франция, Великобритания и Италия, които изиграха ключова роля в свалянето режима на Муамар Кадафи. И поради тази причина те разчитат на лъвския пай от бъдещите договори в богатата на петрол Либия, пише вестник Коммерсант.