12

georgi

преди 13 години

120 млрд. е приблизително това което се знае, за съжаление еврото пътува бавно но сигурно към екюто. Всичко написано е симулиране на дейност и преправяне на пътя към разделението.

11

Евро

преди 13 години

Корупцията е нещо естествено и нормално,което винаги ще го има, както алчността и т.н.А това че някой някъде чул,че няма корупция в Европа нищо не значи-нашите емигранти там са на дъното на обществената пирамида,където няма корупция,защото тя е на високите етажи,а тук как да няма с тия жалки заплати и пенсии? И аз ако мога и аз ще крада като луд...всеки се оправя кой как може,ако не можеш си е твой проблем.

10

Нострадамус

преди 13 години

Ще има корупция, разбира се. Любов без ревност и бизнес без корупция - няма!

9

момче

преди 13 години

Не бе, ние сме измислили корупцията. Някой знае ли кой е Берлускони?

8

Анонимен

преди 13 години

Ало 2 номер В Испания- Аснар ,В Германия Кол ,в Франция -Саркози ,в Италия -Берлускони знаеш ли какво свурзва тези т.н политици Че всички са замесени в скандали за корупция

7

бре

преди 13 години

ЕС - кораб , пълен с огромен процент тюфлеци , производител основно на .... чиновници , мисията невъзможна.

6

до 2

преди 13 години

Има корупция в Европа,но не такава "кокошкарска" като у нас.Там полицай,доктор или чиновник не ти искат рушвет за да си свършат работата.

5

EU

преди 13 години

Върви към своя край!!!

4

Анонимен

преди 13 години

Корупция винаги е имало и ще има, въпроса е тя да се ограничи до минимум. Най-големия враг на корупцията е публичността и активното гражданско общество. Нека се публикуват всички документи отнасящи се до обществените поръчки, нека се публикува сделки с държавни и общински имоти, нека се публикуват всички решения на съда и материалите по делата, нека създадат общодостъпни регистри и т.н. и корупцията ще намалее.

3

ръб

преди 13 години

А да ти напомня скандала със Сименс?

2

Анонимен

преди 13 години

Аз пък съм знам от български емигранти, че никъде в ЕС няма корупция, освен в България разбира се.

1

ЕС

преди 13 години

ВЛЯЗОХМЕ В ЕС , И ВСИЧКИ ГИ ЗАРАЗИХМЕ С КРАДЛИВИЯТ СИ НРАВ !!! А *** НИСА ИЗВЕСТНИ В ЦЕЛИЯТ СВЯТ!!!