300

Анонимен

преди 12 години

Истината е, че се вдига прекалено много шум с цел изместване на фокуса от кампаниите и политическите възгледи, за да се дезориентират и обезверят хората. Всичко се случва с ясното съзнание, че Калфин шансове в София няма и за БСП е по- изгодно да насочат усилията си в омаскаряването на Плевнелиев

299

Тити

преди 12 години

Човек, който е сигурен в себе си и застава зад думите и действията си спокойно се изправя пред всички и твърдо заявява истината. Такъв е и Плевнелиев.

298

IrD $ DGD

преди 12 години

ГЕРБ заслужава доверие.Защо?Защитава основните права на гражданите.Защо ще запитате Вие ?Много просто - спазва Конституцията !Между другото, това не е малко.Това е проверено, защото е тествано от "'IrD' $ 'DGD'" за периода 01.08.2011г. до 12.09.2011г.Цел на теста-Спазва ли се основното право - "свобода на словото". Обхват на теста: dir.bg, dnes.bg и trud.bg.Доказателство за истинност на теста - коментарите на "'IrD' $ 'DGD'" за горепосоченият период.Резултат - положителен.Коментар - за сега.Извод от теста - ГЕРБ заслужава доверие. Обявяване на резултатите от 13.09.2011г. до 16.09.2011г. в местата на обхват на теста.

297

Нели

преди 12 години

Преди да стане ясна кандидатурата на Плевнелиев никой не каза нищо за подкуп,а сега голям шум се вдигна, без значение какво се говори също ще гласувам за Плевнелиев!

296

Деница

преди 12 години

По-ясно е от бял ден, че години наред някой от някъде е казвал, че с пари под масата, всичко ще се подреди. В тези среди винаги се намира някой, който да даде повече! А дори Мечо Пух е казал: "Колкото повече, толкова повече!". Щом са можели, защо да не си изчакват до следващото правителство, което да подкупят! Да, ама не! С ГЕРБ са ударили на камък и в крайна сметка е трябвало да изпълнена!

295

анонимен

преди 12 години

ох ама защо трябва да им се обяснява Плевнелиев ,та тои е толкова прозрачен с действията си и се вижда какво прави ,заради него ще гласувам за ГЕРБ

294

silva

преди 12 години

Било каквото било, разправии от преди 5 години, не мисля че сега трябва да се разправят с тези неща!

293

iv

преди 12 години

Занимават се със стари неща, хайде стига вече! Нека гледаме напред и да се съсредоточим в изборите!

292

соломон

преди 12 години

Не знам защо съм останал с впечатлението, че Плевнелиев често заявяваше, че не е политик а експерт. Ще строи магистрали, мост на Дунава и др. Сега се оказва, че ни излъга жестоко. Няма да строи и да прилага мениджърските си способности, а ще се занимава с политика (която не иска и не обича). Защо този човек ни излъга така? А дали и за подкупа не ни лъже така спокойно? А дали в бъдеще този маниер да казва едно, а да върши обратното няма да му стане навик??? Да помислим докато е време!!!

291

Бойчо

преди 12 години

Не искам корумпиран послушко за президент!

290

leonsio

преди 12 години

Борисов: "Възползват се от добрината на Плевнелиев." Като е душичка, да стане детска учителка.

289

от възмотен

преди 12 години

Незнам как може да сте прости и *** и да вярвате на ГЕРБ като преди Дянков каза по БТВ ,че до 30 гд ще стигнем европейците по заплати това значи ,че те ще са с толкова пъти напред от нас а ние ще гнием в мизерия съжалявам ,че гласувах за тях но този път не нищо не направиха за народа само се увиличиха Убийствата Кражбите и Безработицата Това е Истината за Герб

288

Владо

преди 12 години

Знаете ли, нещо много интересно е написал един икономически теоретик още в началото на 19-ти век : Корпорацията, дава възможност за лично облагодетелстване, без носене на лична отговорност. Прекрасен пример за политиката водена в нашата мила родина. За съжаление, нещата не спират до толкова елементарно обяснение, но виждам, че колегите преди мен добре са се справили. Хубав ден на всички.

287

ха

преди 12 години

до leonsioха ха ха ти си *ати *** парче!!! Общинските съветници не са съветници на кмета бе!!! Айде четете малко преди да пишете :-)

286

Генади

преди 12 години

Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.

285

Анонимен

преди 12 години

Пълно фиаско на план "А" с Плевнелиев. Време е за план "Б"....Ей, смешници, подценявате народа си!!!

284

Бруксел до Борисов

преди 12 години

Бруксел до БорисовНомерът на българските власти e да се представят пред света за послушковци, когато се борят с чуждата и с неорганизираната престъпност, и да закрилят до последно родните мафиоти и корумпираните функционери на високи постовеНяма по-звучен шамар досега за премиера Бойко Борисов и неговия вътрешен министър Цветан Цветанов, които се надяваха да доизбутат мандата си с извинението, че единственият виновник е съдът, който проваля добрите им намерения. Шоуто на държавния цирк "България" бе освиркано от цяла Европа и оттук нататък съдбата на Борисов е да се превръща в парий, когото европейските ни партньори ще заобикалят.

283

leonsio

преди 12 години

Ако премиерът Бойко Борисов е знаел по времето, когато беше кмет, че общински съветници са искали подкуп на Росен Плевнелиев (сега кандидат-президент на ГЕРБ, а в миналото - строителен предприемач), той е щял да се намеси и "да ги закопчае". То, ти, като не знаеш какво вършат съветниците ти, кой да знае!? Явно е било нормално тогава! Ами сега?

282

до 296

преди 12 години

Като си антикомунист какво си зализал на *** ***? Още малко и ще му напипаш книжката.

281

до 296

преди 12 години

Наричай ги с имената им - Боко тиквата и лакейте му Цвъко, ***, ЦЕцка.Още 38 дни и мутрите на буклука при седерската *** и Моню мадритски.