8

Анонимен

преди 12 години

Абе има нещо, което не ми се връзва. До края на осемдесетте има около 2600 ядрени опита с различна сила на Земята. Те не успяха да променят нищо, та сега ли? Това затопляне си е, според мен, естествен цикъл на Земята и Слънцето. Не, че хората не влияем на природата, но в много по-малка степен, отколкото се изкарва по доклади-моклади!

7

Анонимен

преди 12 години

4-ти,логиката не е толкова елементарна. Включи в нея: десалинизацията на морската вода; промените в океанските течения като следствие от разреждането; свързаните процеси с температурния обмен между океаните и атмосферата и последиците върху ОАЦ (общата атмосферна циркулация) и т.н.

6

Анонимен

преди 12 години

Боко и Цецо са виновни..... ;)

5

д.

преди 12 години

Но ядрените опити в океаните през 40те и 50те години влияеха много повече. Ще ми се някой да беше помислил за околната среда тогава.

4

д.

преди 12 години

По пътя на елментарната логика, ако ледниците се топят, температурата на океана следва да се понижава, заради нахлуването на студена вода. И океана би се стоплил, едва когато тази студена вода престане да нахлува в него и известно време (години) го грее слънце. Това прави изнесените данни от въпрсния доклад леко абсурден прах в очите на хората. И, не, не казвам, че добивът на петрол и псичкото свръх производство не влияят отрицателно на околната среда, влияят разбира се.

3

Анонимен

преди 12 години

2-ри, заглавието и текста във въпросната новина не бяха коректни!Случката е станал в Приморският край, който е на Тихия океан и няма нищо общо с Черно море.

2

Анонимен

преди 12 години

Наскоро имаше случай, в който руснак беше разкъсан от бяла акула в черно море. Какво ли прави тази бяла акула тук...

1

човек

преди 12 години

ХОРАТА УБИВАТ ПРИРОДАТА ,ЗА СМЕТКА НА УДОВОЛСТВИЯТА КОИТО ПОЛУЧАВАТ ,НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НА ТОЗИ СВЯТ!!!!