37

ВМ

преди 12 години

Много е удобен на БФС-то,слушка ,папка,ака,прибира си сухото,че и нов договор му готвят!Но ми се струва,че проблема е в нашите легенди от близкото минало,които в момента кадруват!Да са живи и здрави,скоро няма да сме на голям форум!

36

ля ля

преди 12 години

махайте го тоя бре!!! от кога го казвам това.......!

35

ТУРЧИН,циганите-млък

преди 12 години

щерко,ама ти отде знаеш,че СИНА НА НАШИЯ ТУРЧИН ОТ ДЕЛИОРМАНА,матеус ти е татко???????тио там у вас нищо не се знае

34

Анонимен

преди 12 години

Че вие чак сега ли разбрахте че Матеус изобщо няма футбол в главата? Питайте "Билд" те ще ви кажат. Цяла Германия му се смее на тоя, изхвърлиха го и от тредоразрядните отбори. Матеус е един измамник, който просто си търси наивни *** да му плащат масрафите и воайажчетата с разни мадами по екзотични острови - цяла Германия го знае.

33

technine

преди 12 години

Тоя е коцкар и всичко друго ама не и треньор!

32

главчо

преди 12 години

щом бекенбауер казва, че матеус разбира играта, значи това е така... че българските футбалерчета нямат елементарна тактическа грамотност и най-вероятно дори не разбират какво иска от тях, не е негова вина (нито пък тяхна, просто в школите никой на нищо не ги е учил). че за тях е по-важно да го играят плейбои в чалгарниците, отколкото да са професионалисти, също е ясно (поне за повечето). даже ги разбирам - колкото и зор да си дават, не могат да наваксат изгубеното, така че поне се кефят.

31

бариш манчо

преди 12 години

Матеус беше велик футболист,такъв каквото *** няма да има вече след "ОНОВА" поколение.така че може да си прави каквото иска,,,целия свят го знае,както и стоичков...какъв треньор е,тепърва ще се доказва.лошо че с нализаните кючекчии едва ли ще се представи добре.не знам за бунт в БГ ,но със сигурност скоро сам ще напусне,той си е германец и има себеуважение ;)а за нас-духащия супи,кретена на евроидиотите,и тем подобни *** обслужващи интересите на разни мошенници"мениджери" ХАХАХАХА

30

Анонимен

преди 12 години

Какъвто е тренера такива и фигуристите

29

ДО 23

преди 12 години

Приятелю, не съди прекалено строго неграмотниците. Все пак, в думата има написани няколко правилни букви. Това си е постижение.

28

Гоце

преди 12 години

Матеус е един мачо който иска просто да "***",а в нашата мила родина намери подходящо място

27

Джовани

преди 12 години

До # 23:Братле (или сестро) все си мислех, че има неграмотници по форумите, но за пръв път виждам думата "футболистите" да се изписва "фудблистите". Еваларка, пич! Гепи....швепса....признах те!!!:)))П.П. А иначе по темата; Лотар (въпреки Донжуановските си наклонности) си е типичен дисциплиниран германец, който си вършеше работата. Нашите "фудблисти" са си "лош мат'рял"...

26

до 22

преди 12 години

Разликата е,че да гледаш английски футбол е удоволствие, а български-истинска мъка!

25

Българин

преди 12 години

От самото начало знаех, че тоя мастурбант (да не казвам обичайната жаргонна дума), е дошъл тука за да... се чифтосва (пак премълчавам масовият израз), а не да се грижи за футболът ни.Тоя е непрестанно разгонен като мартенско магаре, те треньор на национала го туриха !!!

24

Анонимен

преди 12 години

а боби михайлов няма ли да го женим скоро изостана

23

Анонимен

преди 12 години

какъвто треньора такива и фудблистите

22

ll

преди 12 години

vijte samo fabio kapelo nqma ma4 koito da iztarve v angliq daje xodi i na drugi izvan angliq,na6iq trenior samo macki goni,posle rezultati nqmalo emi nqma i da ima da go maxat vednaga 6toto ni6to nqma se opravi.

21

KRIMENA ST ZAG

преди 12 години

___Ovagaima RET-KULEGIA na DNES.BG___AS bih pisala NE...,,Kuiatu e s 2 gudini PO-M A L K A : A,kuiatu e sas 2 gudini PO- M L A D A _____(Zvo4i po-Ivrupeiski i po-saubraznu...Ina4i Der LOTHAR IS EIN ECHTER MACHO und is er sooooo ein traum mannnn....Einfach soooo COOOLLLLL. .

20

я

преди 12 години

е добре плащаме му и какво лошо...кой ще сложим някой плешив пияница от "златните години" на бг футбола ли...тоя поне не порка заедно с футболистите на тренировка...какво е виновен че са му дали да тренира залязващи селски легенди и настоящи пияници.нека си ходи по жени,когато е трябвало да рита на терена е ритал,сега да прави каквото иска.наще селяни вместо да поиграят десетина години качествено,а после разврат искат всичко от сега...е няма

19

Петкова

преди 12 години

До 17(123) - Можеш да го гледаш на itv. Доста добро

18

wtf

преди 12 години

"Още футболни новини четете в Gol.bg" Моля?? "Още"? Че какво, това футболна новина ли е? Това си е жълта клюка. Направо да му се драйфа на човек от такива простотии