206

гоооллл

преди 12 години

КАК РОСЕН БЕЗ ДА СЕ УСЕТИ ВЕЧЕ ГУБИ С 0:11Така е когато не спазва собствените си принципи и той самия няма устойчиво развитие.Много промени за кратко време, а той не обичаше промените.Много автоголове във вратата на Плевнелиев и то от защитниците в отбора на ГЕРБ :-)1.Плевнелиев излъга целия български народ,че няма да става президент, а прие да стане. 0:1youtube/watch?v=lxDFKYlAqqA2.Слаб соц клип и така кампанията започна с фал старт. 0:23.Бойко върна клипа и нареди

205

Спартак

преди 12 години

Как сте Червени ШУМКАРИ дрищите ли още малко ви остана и после разкол и потоп в БКП=БСП дано стане по скоро ;) 23.10.2011 г. деня на славната гибел на Шумкаро-Партизанската БКП=БСП в България деня за първата свястна глътка въздух за народа ни...

204

!

преди 12 години

Тоя да внимава да не забременее от съпартийците си, или от партньор от тройната коалиция :-)

203

t5eyes

преди 12 години

причината е че не е отнесен като теб, и НЕ е самоубиец

202

Антон

преди 12 години

Аз пък да попитам адаша Кутев, след като той е знаел, защо той не е подал сигнал в прокуратурата? Май се е надявал да дойде и неговия ред да поиска подкуп, но вече е бил изключен от общинския съвет.

201

Анонимен

преди 12 години

БСП е партията , която може да спаси България!

200

Анонимен

преди 12 години

2-мата гербаджии ,които пишат тук под различни имена или анонимно да не изместват въпроса.А той е *** като тях-защо хората ,които са рекетирали Плевнелиев и той им е казал имената на тогавашния зам кмет по сигурността на София Цветанов са сложени от него в листата на ГЕРБ и са сега съветници в общината от ГЕРБ.Дали пък рушветчето не е дадено и разпределено както трябва.Май да

199

питам

преди 12 години

Да потърсим и в друга насока - не ли е Плевнелиев лицето, което строи с парите на мутрите, скривайки се зад някаква компания, регистрирана в Германия? Колко е поискал ББ за да уреди спорния въпрос, възникнал с тримата общинари. В един вестник пишеше как Плевнята е герой, защото е отказал на Георги Илиев да му скрие парите срещу 2 млн евро, ако е така - браво, но чии тогава милиони си е взел, та сега е толкова богат - нека излезе и заяви истината, както и защо биснес центъра веднага бе продаден?

198

Анонимен

преди 12 години

KOMUNISTITE IZUCHIHA DEZATA SI NAVAN I SEGA ISKAT DA LAPAT OT BEDNIA NAROD BKP=BSP= DOGAN = GOVNA

197

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

ABE TIQ KOMUNISTITE EDIN DA GI E PRAVIL TOLKOVA MAZNI I GADNI MUTRI NE MOJE DA IZDOKARA

196

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

TEZI NE6TA SE SLU4VAHA 4ESTO V PREDI6NITE UPRAVLENIQ.OT KAKTO DOIDE GERB NA VLAST VE4E IMA 4ESTNA POLITIKA DRUGARU KUTEV.TEZI VAPROSI DA GFI BQHTE ZADAVALI PO VREME NA VA6ETO UPRAVLENIE.

195

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

194

Анонимен

преди 12 години

Много са мазни тези на снимката. Не ги искаме повече.

193

Анонимен

преди 12 години

Поздрави по случай рожденния ден на Куртев. Да се чувстват поздравени и неговите служители ;) . Хахаха, успех ребята

192

Дани

преди 12 години

Поздрави и на Куртевите работници на Позитано 20. Стига работа, ударете и по едно. Иначе вашата мисия е обречена.

191

Анонимен

преди 12 години

Никога повече няма да ни управлява тази Комунистическа пасмина!!! Разберете скъпи другари- който ял ял, който пил пил, свърши се вече. Сега ще ви оставим на доизмиране от старост или лакомия, защото сме цивилизовани хора и не екстрадираме в Сибир, не за друго!

190

аватар

преди 12 години

А за мен здрав *** секс.

189

ВВ

преди 12 години

ОчАКВАХ ДА СА ХО..ОДВОЙКИ , А ТЕ БИЛИ шВЕДСКИ ТРОЙКИ!

188

аватар

преди 12 години

Трифонов и Кутев са от едно и също червено КОТИЛО,за тях само БЕСИЛО !!!!

187

Тончо

преди 12 години

След издънката на Плевнелиев не ми остава да гласувам за друг освен за БСП.