12

димитрова

преди 12 години

абе няма ли какво да разследвате,и по какви заплетени случаи да работите.не виждам какъв е проблема,може да са на някой човечец който работи навън и е предпочел да не плаща такси и тн...,не мисля,че някой със съмнителен бизнес ще си изпрати по тоя начин парите

11

До 10

преди 12 години

Не 10000 в евро. И много ми е странно какво точно е нарушението тук. Та чак и с наркотрафик го обвързахте?!?Бедни ми рая .... (Нямам Вас коментаторите в предвид, за народа вярващ иде реч)

10

до 1

преди 12 години

не бяха ли 10 000 лв? а това са вече аколо 14000

9

сутеньор

преди 12 години

Аз мойте пари си ги изпращам по банков път и никой досега не ме е питал от къде са и за кого са. Камо ли данъчна декларация да са ми искали. В БГ получателя също никога не е имал проблеми. Нямам обяснение за изпращането в колет, освен избягването на банковата такса /ама е малко вероятно/.

8

Анонимен

преди 12 години

прибрали на *** парите-как не ги е срам,расисти сте уууу---хахахахаххахаха а ти номер 7,щом знаеш толкова-и не си ги обадил автоматично ставаш съучастник ,и подлежиш на наказателна отговорност,НЕ ТЪПАНАРИНО---ххухухухпуу

7

Анонимен

преди 12 години

Големи *** сте всичките...Само конспирации към "бедния"човечец ви се привиждат!...Парите от проституцията от Белгия се внасят по елементарни и небудещи съмнение начини...Точно като описания по-горе!...Сигурен съм че,в същия ден са тръгнали по различни маршрути поне 10 такива пратки...И само тази е прихваната.

6

до 2

преди 12 години

едва ли някой следи така отблизо нещата...а аз да попитам,що не хванат милионите ,дето се изкарват от БГ??полулегално или легално БЕЗ обосновка?

5

Maraba

преди 12 години

А нравствената оти мълчи-сигурно списанието е било мъжко!

4

До 3

преди 12 години

В списание ли бе,мислител?

3

Пепи

преди 12 години

Как пък точно наркотрафика го навързаха с пари в списание?!Тези кинти ги е пратил някой бачкер на роднините.

2

До 1

преди 12 години

Трябва да се декларират обаче...А направят ли го,после трябва да отбележат това в данъчната си декларация...А,тъй като,парите са от престъпност,ходи обяснявай после как си ги изкарал!

1

Димо

преди 12 години

Чакай, нали до 10000 можеш да изнасяш спокойно. Как така 7000 се оказали проблем? Нещо не ми е ясно?