66

ммм

преди 13 години

ама хи4 не ни трябва еврото и да не забравяме 4е сме в валутен борд ако той падне...направо сме за оп-лакване

65

Анонимен

преди 13 години

За какво ни е еврото като и без това ни грабят и в левове!? Толкова съюзи сме разпукали ,че този ли няма да успеем да му видим сметката. самоче гърците са доста силен противник и искат да ни надминат по този показател.

64

rumen221

преди 13 години

Приятели,Между финансовите кризизи в Америка и ЕС, няма нищо общо...1. Америка практически фалира на 2 август и никога няма да плати трилионите долари, които печата сега и с тях ограбва реалния труд на целия свят2. ЕС е далече от реална финансова криза, но ИЗПОЛЗВА поевтиняването на долара, за да се справи с печаталите без покритие евра Италия, Испания, Португалия и Гърция.Поддържайки паритет между долар и евро, ЕС се оздравява, а САЩ загиват...Така е - сиренето е с пари и за приятелите гърци...

63

Sid

преди 13 години

инвестирайте в имоти,саниране,соларни инсталации и обзавеждане всичко от което ще имате полза в тежките времена които идват.

62

Sid до 54

преди 13 години

За съжаление и БурканБанк няма да ни спаси когато парите се обезценят и с парите за Апартамент не може да си купиш и хляб,ама това вече сме го виждали как спестяванията ни се превръщат в безполезни хартийки,а иронията е че не се поучихме от грешките си.Ако искате да спасите парите си ги инвестирайте в нещо необходимо,по този начин ще помогнете и на икономиката ни и ще имате нещо на сърба си в ощърп на Банките,които точно това се опитват да ни накарат да си затворим парите че да ги вземат.

61

edna balgarka

преди 13 години

pravi sa da ne iskat .da ne sa lydi da pla6at na karaka4anskoto pleme dalgovete .garcite iadoha ,piha i se veseliha a sega ciala evropa da im pla6a .

60

Анонимен

преди 13 години

А нашият *** Флик насила ще ни набута там, откъдето нормалните държави се отказват.

59

Разобличителя

преди 13 години

До стг;Значи ти приличам на самохвалко така ли? Ще ти кажа какъв съм в действителност - Аз съм хакер на световната политическа действителност. И не съм го искал да бъда такъв.Разобличителя

58

12 без пет

преди 13 години

Да, май настъпва големият хаос. Затова хитрите бързат да натрупат богатство под всякаква форма. Напечелилите се нашенци и политиците ни купуват големи имоти и апартаменти в чужбина. А ние, с гайдите???

57

по

преди 13 години

В Русия съм

56

Gastarbeiter

преди 13 години

емигрирам*

55

Gastarbeiter

преди 13 години

Вече мисля да емигирам в Азия...

54

чарли

преди 13 години

Щом приеха и нас в ЕС,то в най-скоро време той ще се разпадне.Не виждате ли какво става в съюза,Гърция тръгна след нея и други.

53

Дядо Генчо

преди 13 години

Кво ви пука бе , имаме Лукойл , имаме магистрали , ще садим картофи и ще хрупаме филии смас , а децата ви ще са овчари!

52

БАБА ПЕНА

преди 13 години

"Буркан-банк" е най-сигурната банка в България!!!

51

Киприян

преди 13 години

Европейската икономика няма да изпадне в рецесия, категоричен е председателят на ЕК." .................. Звучи почти като шаманско заклинание. Политиците никога не признават икономическите катастрофи, дори когато стават очевидни за обикновените хора. От известно време европейските лидери бъркат реалността с желанието и мечтите !!!

50

анти-глобалист

преди 13 години

Еврото е още един начин за тоталитарен контрол над нациите.

49

БАБА ПЕНА

преди 13 години

Да разтълкуваме какво значи Европейски съюз: Първи закон за обединенията: Колкото и *** да обединиш няма да се получи нищо читаво. Втори закон за обединенията: Когато *** добие огромни размери той вече не е само твой, а общ *** и някой друг му бере грижата !!!

48

Анонимен

преди 13 години

Dow Jones Industrial - 11,240 е сега! Много скоро ще е на ниво около 5000. Започва Третата вълна надолу на Уолстрийт, която ще е падане "Като на пиано от 10-ия етаж" и обикновенно се образува за около 3 месеца, но днес "електронното стадо", може да направи събитията да се развият и много по-бързо! Следва, освобождаването на тонове "Ценни виртуални книжа" от "набутаните инвеститори" които после трябва да се обърнат набързо от долари в Злато или други Валути...?! А както знаем, реалната цена на долара е около 0,04 сента. Така че, и долара ще се срива заедно с Уолстрийт, а Златото и другите валути ще растат(без евро и японски йени)!!! Еврото се срива автоматично с краха на фондовите борси! Край на ЕС, на еврозоната и еврото! Еврото вече започна с "дълдисването", спрямо Паунда, Канадския и Австралийския долар! Как ви звучи, индекса Dow Jonson, на ниво 1000 до края на годината? Тригодишно разминаване в 5 вълни, на всички индикатори спрямо индекса, само едно означава: Фалит! Който ще се случи от 3 до 6 месеца......и после следва да се създаде новата финансова система в която повече няма да има място за.....Фалшивата система основана на измами и банкови манипулации - "казиното"на NYSE, New York Stock Exchange. И къде ще са тогава хората от ЕС.....на улиците естествено, във всеки европейски град и държава, ще има международен хаос и хаоса ще дойде от Америка....защо ли...???И Русия ще започне да продава газ и петрол и суровини в Рубли ......защо ли...???Изводите си ги направете сами! Бъдете готови за най-лошото! И после следват Чиповете така наречния електронен концлагер, парите няма да ги има....!

47

Анонимен

преди 13 години

Тепърва започва "Голямото падане", което ще бъде, "Като пиано от 10-ия етаж" Сега вече кутията на Пандора е отворена и САЩ няма как ( чисто счетоводно и икономически) да погасят дори лихвите. Дори на теория, ако настоящия дълг от 14 трилиона се погасява със скоростта от погасяване на 1 долар всяка 1 секунда ще са необходими над 440 000 години! И то при условие, че дълга не се увеличава за което никои не говори. Няма добри новини и скоро няма да има. Явно САЩ ще въртят, ще сучат и ще измислят някой голям враг, ще направят голяма война и в крайна сметка ще нулират счетоводния брояч. Световните финанси изгърмяха. Дойде ред и на европейския дълг. Войната на банките срещу целия свят продължава. Шепа борсови спекуланти, акули и т.н. "правят" огромно пари за сметка на реалното производство и доходите на хората. После от къде да има стимул. Основна движеща сила в капитализма е мотивацията да печелиш. Е да ама като най-много се печели от преливане на пусто в празно(банкиране инвестиране) на пари, който са в действителност дори не са напечатани, а виртуални.За съжаление, единствения изход за САЩ е да си спретнат една война, това поне го умеят, но честно казано, моля се да се оправят някак си по друг начин, защото ако (както за съжаление очаквам) нещата тръгнат на зле тая криза от която уж сега започваме да излизаме ще ни се стори като детска игра. Тези отдавна са фалирали и живеят на гърба на останалия свят. така се поддържа американската мечта!