44

Censor

преди 12 години

Кажи го на Айнщайн или Хокинг ... колко смели и мислещи учени си имаме в тази дупа Б...я. То за това сме на това дередже ... за съжаление само религията, независимо коя е продължава да проповядва за добродетели и съвсем различни взимоотношения м/у хората! А ти си махни патерицата и се опитай да си обясниш това което и Хокинг няма да може да направи!

43

Анонимен

преди 12 години

Пожелавам ти го, 37. Започна да ми писна от такива, дето навсякъде виждат комунисти, фашисти, евреи, руснаци и какво ли не още... А аз не виждам такива неща, затова и имам останал акъл в главата, та не мисля да се кефя на планета, където ще тежа 350 кг. Най-малкото още не мога да клякам с толкова в залата, камо ли да тежа толкова.

42

бат Миро

преди 12 години

Добре де, да попитам нещо. Ако масата и е 3 пъти по-голяма от тази на Земята, не би ли трябвало и гравитацията е по-силна? Не знам дали ще е 3 пъти по-голяма, но ако е, то колко е по-годна за живот? Ако тук тежа 70 кг, там ще тежа 210. Това е натоварване, което не сме пригодени да издържим.

41

до 41

преди 12 години

Ако се занимаваше с наука, нямаше да избълваш толкова глупости!

40

до 40

преди 12 години

човече точно защото се занимавам с наука отказвам да повярвам че живота се е случил по случайност... едва ли можеш да си представиш милиардите процеси които се случват в твоето тяло всяка секунда в абсолютен синхрон, такова съвършенство не се постига със произволни съчетания на молекули, дори и след милиарди години... естествено не трябва да се възприемат буквално и за чиста монета думите на множеството свещени книги... имаме си достатъчно догматици и фанатици...

39

Анонимен

преди 12 години

39, Бог е една патерица за тези които отказват да мислят! Няма по лесно от това да си обясниш всичко необяснимо с Бог! Много по трудно е да разбереш, че земята се върти и не е центъра на света!

38

до 29

преди 12 години

Бог е съвършена логика. Бог е абсолютната логика, която е създала логиката, която ние ползваме. Не знам дали можеш да разбереш, че всички закони, по които ние действаме са възникнали отнякъде. Няма по-нелогично нещо от това да мислиш, че Бог е длъжен да изпълнява нелогични неща.

37

do Tomas

преди 12 години

za poreden pyt se ubejdavam kolko bolen mozyk si!Ti si za le4enie, mom4e!!!!

36

Мдам

преди 12 години

Ако няма комунисти, с кеф бих отишъл на тая новооткрита "земя".

35

Jarjar

преди 12 години

Опаа... разкриха ме :х ....

34

до охур

преди 12 години

и какво от тва?

33

охур

преди 12 години

Томас е най-острият от всинца ви!Му-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха

32

Анонимен

преди 12 години

Европейският изключително голям телескоп (E-ELT)---Много готино име за толкова напредничав проект :) Между другото, ЕС да го духа

31

Анонимен

преди 12 години

Много съмнително е дали тази планета която се намира на огромно разстояние от тук въобще е годна за живот.Ами ако температурата и е 100-ина градуса по целзии? Или пък ако бушуват бури със скорост 200-300 км/ч.Ми ако вали сярна киселина примесена с вода? От 36 светлинни години разстояние телескопа трудно ще улови подобни "незначителни" подробности..

30

Miro

преди 12 години

Ех, да знаех как да ги прешляпам тия 36 светлинни години. Веднага заминавам...

29

White Rabbit

преди 12 години

Каква ви е ползата като отговаряте така злобно и просташки на този Томас ? Който в каквото иска да вярва, стига да не пречи и наранява останалите, аз също си имам мои вярвания и никой от вас не може да ми ги отнеме, но човек трябва да внимава и да не стане фанатик и параноик.Както казваха хората: Границата между гения и лудостта е тънка.

28

до @Томас

преди 12 години

господ като всемогъщ , може ли да създаде толгова тежък камък , че да не може да го вдигне .

27

Анонимен

преди 12 години

Tomas otivai da se lekuvash, 4e hi4 te nqma.

26

марсоход

преди 12 години

ето кой е господ за незнаещите - това сме всички ние , същите които създаваме голяма енергия чрез мисълта си която образува едно цяло което обратно рефлектира върху нас с много по голяма сила за това и сте чували внимавайте какво си мислите , всички ние сме ефирни създания и сме като на училище в тези си тела на планетата на децата а именно защото сме в децки разум на развитие спрямо другите съяества но те имат и друга цел

25

Bai Hoi

преди 12 години

HD 85512b HD 85512b zemio makedonska........