11

rumen221

преди 12 години

Приятели,И аз питам:- 5добавен от: КОГА преди 1 часКога ще има ОДИТ или по нашенски РЕВИЗИЯ , на Частните Пенсионни Фондове - те са няколко в България . Всеки месец се превеждат СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА и всичко потъва в пясъка .Малко хора са запознати с тази далавера на Мафията.А всеки плаща , без да знаеVVV???

10

Мнение

преди 12 години

Да не останат само с тези 20 милиона.

9

Анонимен

преди 12 години

Всичко каквота става днес е в името на ББ !

8

Бай Тошо

преди 12 години

Като се вземат впредвид дълговете на БТ цената е много изгодна за държавата.

7

Анонимен

преди 12 години

Честито ! И Наздраве ,на тези които прибраха тлъстата комисионна за сделката.

6

brigante

преди 12 години

хаха 20 бона хахаха смях ей:) извадили джобни и платили хахахахапо-смешното е как позволихме това да се случи...ама то пък не е за смях...бойко не е заинтересован, но пък е заинтересован турците да не му се пречкат и уж да са приятели:) даде им да си купят фабриките...турците само тютюн им дай:) доган бей им е обещал и ето купиха си поредния завод,фирми сумати техни а ние си блеем мммбеее мммбееее мммбееее

5

КОГА

преди 12 години

Кога ще има ОДИТ или по нашенски РЕВИЗИЯ , на Частните Пенсионни Фондове - те са няколко в България . Всеки месец се превеждат СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА и всичко потъва в пясъка .Малко хора са запознати с тази далавера на Мафията.А всеки плаща , без да знае .

4

Мнение

преди 12 години

Айде и на Булгартабак им светиха маслото. Сега ще почнат съкращения, уволнения. Нови безработни. Гарантирано от ГРОБ и лично от биг тартора ББ.

3

Анонимен

преди 12 години

"за срок от 3г да поддържа разходите за труд в дружеството и дъщерните дружества на равнищата от 2010За срок от 2г да извърши предложените в офертата си инвестиции в размер на 7млн лв"Значи в следващите 3 год. заплатите са замразени. А защо не се допуска увеличение? 7 млн за инвестиции са смешни.Това е само за външно освежаване на сградния фонд (демек боядисване).Тя ежегодната печалба е по-голяма. Да ги бяха задължили да реинвестират поне 70% от печалбата за всяка от първите 3г в дружеството

2

Анонимен

преди 12 години

"Булгартабак"пое по пътя на "Кремиковци"

1

CyberSnip

преди 12 години

20 бона или 20 мила