52

Анонимен

преди 13 години

Аз карам целегодишно на фарове.

51

Фернандел

преди 13 години

Ами аз си карам целогодишно на фарове! Нито е скъпо, а и е за моя собствена безопасност!

50

Боби

преди 13 години

ЗАЩО САМО НА 1 ви ЮНИ и на 15 септември? Фаровете на МПС, според мен не трябва да се гасят и в светлата част на денонощието. Много по лесно те виждат останалите участници в движението. Аз фарове не гася - ЛИЧНО МНЕНИЕ.

49

13

преди 13 години

И аз ще се включа, децата СА СИ НАШИ И ТРЯБВА ДА СИ ГИ ПАЗИМ,защото и без това са малко!!!Нека проверяват, ВИНАГИ карам с колан,дори катастрофирах,колата ми отиде на скраб,а аз имах само рана на левия лакът,от мойто счупено стъкло!!!АКО НЕ БЯХ С КОЛАН, СЕГА НЯМАШЕ ДА ПИША ТУК!!! ПОЛЗВАЙТЕ КОЛАНИТЕ,ЗАРАДИ ВАС, МОЛЯ ВИ!!!

48

ТЦ

преди 13 години

Мойте не светят изобщо - затва само денем карам. Така че - сори мили деца, ама се оглеждайте повече като пресичате...

47

Tina

преди 13 години

Аз ще ги включа.По принцип карам с включени фарове всеки ден през учебния период 15.09 - 30.06, но се замислям дали да не ги оставям включени целогодишно.Това е първата стъпка. Следващата е джигитите да осъзнаят, че трябва да пазят хората и най-вече децата, които са непредвидими.

46

45-ти

преди 13 години

Естествено, че запаления фар няма да ги спаси, след като има хора, които карат от години и не са се замислили върху нищо, свързано с карането им.1. На 15-ти септември запалените фарове са символ - показват съзнателно и добросъвестно отношение на шофьорите към ЖИВОТА на децата;2. Когато караш не е необходимо да си отклоняваш погледа към огледалата, за да видиш че има автомобил зад теб или до теб, ако е с включени фарове, без значение дали е лято или ден или зима.

45

Анонимен

преди 13 години

запаления фар няма да спаси детето,ако в колата има ***...инак лошо няма-новите коли са си със дневни светлини,които се палят веднага при старта,ДРУГИ СА ПРОБЛЕМИТЕ

44

43-ти,

преди 13 години

Единственото определение за такъв като теб е "***".Колата ти отдава поне 30 киловата енергия на околната среда във всеки момент, в който работи, но ти си седнал да смяташ 110-те вата фарове.Използването на дневни светлини/къси трябва да стане задължително. Добре че манталитетът на българина се променя и все повече хора целогодишно карат на фарове. Останалато е *** манталитет на някаква ***, която не знам откъде изпълзя - народа не беше толкова ***...

43

Анонимен

преди 13 години

Ще си включа фаровете точно на 08.11, когато започват да глобяват. Излишен разход на гориво, нотоварване на динамото и акумулатора, изгаряне на крушките.

42

Зиези

преди 13 години

Не бойте се, деца, до 18 09. 2011 година полицията ще ви пази! После, жална ви майка!

41

Гоцето

преди 13 години

аз за 15 годишни ученички ще пусна и неона ако трябва.........

40

Анонимен

преди 13 години

sofiawars/register/117497/

39

Анонимен

преди 13 години

Е те мойте винаги са пуснати : )

38

електорат

преди 13 години

АКА ЩЕ И ЦЯЛАТА КОЛА ДА СВЕТИ КАТО ЛИНЕЙКА И ПОЖАРНА , *** СИ ОСТАВА ***!!!

37

Иван

преди 13 години

Аз блъскам деца и с фарове.

36

Сам

преди 13 години

Една еко крушка не струва колкото един соц.фас. Пълен ***.

35

Анонимен

преди 13 години

Дано няма проблеми с фаровете на Гриша Ганчевите китайски автомобили, иначе ще го ядем четвъртития.

34

Анонимен

преди 13 години

Добре де, как може да са толкова глупави всеки път да казват кога какви проверки ще има??? Така се губи всякакъв смисъл!

33

АНТИ - ОСРАМ!!!

преди 13 години

Как никой не видя, че в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ осрам са наслагали пътни знаци????? Това какво е - ако не ДЪРЖАВЕН ЛОБИЗЪМ ЗА ЧАСТНИ ИНТЕРЕСИ?????