39

ПОБЕСНЯЛ

преди 12 години

До 42 - ти четеш ли добре става въпрос за биснес отношения

38

Инна

преди 12 години

На 52 години е жената бе хора.Може да няма работа.Сещате ли се ,че в предпенсионна възраст никъде не ни взимат на работа!?!?!?!?И мен се опитаха да ме сплашват от някаква фирма "св.Георги-груп" но като отидох в офиса на фирмата на която дължах някакви си 25 лева се оказа ,че не работят с такава фирма!Измамници има всякакви!Така ,че се молете на вас да не ви се случи!

37

тцЪ

преди 12 години

Чудя се кое е по-нелепото... Че вече саморазправата е по-ефективна от полицейската и съдебната намеса, или това че хората се кефят, когато чуят за пребит/а при саморазправа....*** народ-слаба държава. (Обратното също важи)

36

ivza

преди 12 години

Айде-потърпевшите, които не могат да си вземат парите станаха виновни.Що за наглец е битата,че си е извадила и медицинско.Да, на биячите ще им обяснят,че има съд и т.н.Ама ще има много да чакат.Предлагам законово този въпрос с длъжниците да се реши така-съда връща парите на ищците, а после си търси задълженията от длъжника.Ще е много лесно-със съд шега не бива и длъжниците ще се издължават мигом.

35

sofeto

преди 12 години

Не давай никога на приятели пари на заем за да не си развалиш приятелствоto zavinagi!!!

34

Анонимен

преди 12 години

Да си припомним какво казват господа американците по този повод: "Безплатен обяд няма"Не съчувствам на битата.

33

Анонимен

преди 12 години

Браво на биячите. И на мен една пляса ми дължи известна сума и се ослушва, от подсещанията ми няма никакъв ефект, все се оправдава че няма и да отложим за още 1 месец. Вече ме нерви и мисля да и набия манерката /просто не виждам друг начин/.

32

Анонимен

преди 12 години

Това е невъзможно, в република България престъпност няма, престъпници няма, всичко е честно, всеки човек работи честно, никой не дължи пари на никого. България има най-строгата полиция, гражданите са защитени денонощно, няма побоища, няма скандали, няма отвличания, няма убийства, няма кражби, няма проституция, няма рекет, няма изобщо нищо незаконно. Отлично здравеопазване, образование на най-високо ниво, заплати и пенсии каквито и в Люксембург не са сънували. Швейцарски и японски банкери лазят в краката на българските банки. Английски и испански професори и доктори идват тук и ни се молят да ги назначаваме за хигиенисти. В България има и бездомници, но те всички са гърци, дошли тук да просят. Брилиянтно правителство, което денонощно работи за доброто на гражданите.

31

Те това е

преди 12 години

Да,а когато харчеха чуждите пари им беше хубаво . А когато дойде време да се връщат се ослушват и след това тичат в полицията. И вашите пари да вземат и вие ще си ги търсите нали ?

30

Анонимен

преди 12 години

Не виждам нищо нередно, щом не си погасяваш дълга, да изядеш един хубав бой. Ако и сега не го погасява, упражнението да се повтори.

29

до 26

преди 12 години

това може да с екаже за всеки град в БЪЛГАРИЯ /без частта за Лечков само/:)

28

бариш манчо

преди 12 години

нещо напоследък не ви ли напомня на онези мутренски години.няколко години поне не с епоказваха...сега с мутра премиер...никакви дертове...бой *** и сръбска музика...това е държавата ***!!!

27

до Марио

преди 12 години

Човек, отделил 16 години от живота си да учи виШо не ми го хвали. Със сигурност не е станал добър специалист по нито една от четирите специалности. За тези индивиди Дядо Вазов навремето се е изокал - "Дървени философи!" Защо ли имам усещането, че Марио е жена? :) Ако наистина е мъж, както, се представя, още по-зле. От структурата на написаното се манифестират акцентуации, граничещи до патология. От колега психолог, реално практикуващ.

26

сливналия

преди 12 години

Сливен беше хубав град. Сутеньори, мутри и лихвари му ****а мамата. Лечков го довърши тотално.

25

gft

преди 12 години

хахах ами кой ви е карал да ставате гаранти?? ама то само с ядене не става. Мда явно България, я някъде където другите държави са били преди 100-200 години, дивия запад.

24

Сливен Пийкс

преди 12 години

Сводниците не са това, което са!

23

поля

преди 12 години

в Сливен по принцип има нещо гнило

22

Запознат

преди 12 години

Всякакви социопати има които са по страшни от *** които цитирате.

21

КК

преди 12 години

Не видях да пише, че са лихвари? Защо така ги определихте? Или то стана навик тези които дължат пари да се жалват в полицията, за да не ги връщат?

20

Запознат

преди 12 години

Има и още една на която мъжа и е завлякал фирми и граждани с над 2 000 000 лева, а той се покри в неизвестност, има и стотици други мърли в града завлекли гарантите на заемите си. Боя е малко на тия.