85

4ofior

преди 12 години

Модел ВОЛЕКС Ц 10 - никак не е зле - 16500 лв с всички екстри - 15 цолови алум.джанти,климатик,4 ел.стъкла,си ди,ел.огледала,регулируеми волан и седалка,двигател 1.5 - 105 к.с.Копие на Ярис но на два пъти по ниска цена.5 год. гаранция.Струва си.Шкода Фабия базов модел,без климатик,без нищо - 14500 лв.

84

Auto.Mitnica

преди 12 години

Това автомобилче, ако в Китай струва примерно 7500 долара, тоест 10500 лева и транспортирането му до тук е още 2500 лв, или общо 13000 преди обмитяването, то налозите му само са още 4000 лв или общо излиза 17000 лв. Ако да го сглобят тук струва по-евтино отколкото да го возят и обмитяват - значи могат да си опитат късмета. Всякък е по-добре да ги дават за заплати на хората, отколкото да плащат на митниците. Колко от електрониката която ползваме не е с азиатски произход? А на дачия джипа е малък!

83

purkofon

преди 12 години

без да искам натиснах неуместен коментар на човека писал преди мене "Хитреците-правещи по 50 % печалби от продажба на автомобили - 22 год След МОТОТЕХНИКА !не искам да съм на тяхно място " .... съжалявам - грешкаИ наистина ако китаиски коли произведени в България струват колкото Френските коли Дачия [Рено е фирма с 100 години опит] и то внесени от чужбина[ в смисъл оскъпени] .... то тогава ще е доста странно

82

надя

преди 12 години

вече виждам и билбордове с колите, наскоро май пуснаха и сайта: greatwall.bg

81

Анонимен

преди 12 години

Нямам нищо против китайското автомобилостроене, против съм мръсните пари на червените олигарси.

80

до Пасат Мусонски

преди 12 години

Хайде направи нещо за тази държава като толкова си отворен.

79

до Varnenski 75

преди 12 години

Пич, ти неможеш да пишеш бе! Честно!

78

Пасат Мусонски

преди 12 години

Ако това е автомобил с вятърен двигател, мога да си обясня функцията на трите вувузелки.

77

Дано пък да стане

преди 12 години

Това ще е третия опит за производство на леки автомобили в България за последните 50 години. По принцип е похвално - браво на инвеститорите - в случая Гриша Ганчев и китайската фирма, дано на третия път нещата да се случат, а не пак да казваме на финала "Хубава работа, ама българска".

76

до 74

преди 12 години

Базовия най-дървен модел на Шкода Фабия е на цената на най-наточения Voleex C10 . Няма такова дърво като това ниво Фабията става само за такси и фирмена. Като сложиш същите екстри ще отиде над 26хил. Е тия трите от снимката не струват 10 хил . лева.

75

драйвър

преди 12 години

Няма какво да се умува ,това си е отличен шанс за нашата икономика. Престиж и възможност за голям износ . Моделите са базирани на директни патенти най-вече от Тойота , но и доработки съвместно с БОШ . Джиповете са с доказана здравина и проходимост , който иска да се порови из руските сайтове да види доста положителни мнения за представянето им по ужасните руски дороги. Пикапът също е широко продаван по света . Цената за Voleex C10 е 16 000лв . с всички екстри , но ще търпи за жалост повишение .

74

Варненски

преди 12 години

Искам да Видя сега Румънците да си купят от нас кола а не ние да им караме Дачиите и да си мислим че са добри коли като ги гледаме че се движат по улиците.Някой Дачия кара ли от вас аааа??? Мен ми се налага добре че е рядко ми ко да ви кажа баща ми има6е москвич навремето ми той си е супер пред дачия аве пълен смях сте а девойките някой пита ела веееееее МОЙ девойки във Варна за е......не пълно брато и от манекенки по хубави и от Лидъл по-евтини хахахах сме6ньовци селски

73

Varnenski

преди 12 години

Радвам се за хората от региона.Аз лично съм ходил доста пъти на гости и там не е никак обнадеждаващо. Така че БАЛЪЦИ що плюете Литекс, ми във Варна за *** чувалили сте и неговите протежета ааааа??? там 6то не казвате ни6то за тях. Евала пове4е заводи пове4е Брутен Вътрешен Продукт-по зтабилна икономика. Аз съм от Варна и тук да запо4не6 бизнес без намесата на *** си е аве абсурд,така че ЕВАЛА аз съм ЗА завода. Иначе си карам Мерцедесчето и ме боли колянцето за рено,пежо и там си некви корейски

72

Анонимен

преди 12 години

Базовият модел на Шкода Фабия е 16 500 лв.Вярно, ако включат кифлите в цената, може и да си струва Great Wall-a.

71

Гост

преди 12 години

А новата Фиеста струва от 21190 нагоре

70

гост

преди 12 години

Базовият модел на Корса е 19 098 лв. с ДДС

69

Анонимен

преди 12 години

Тия трите кифли включени ли са в цената?

68

Maraba

преди 12 години

Да поздравим всички бъдещи собственици с култовата песен "Another Brick in the Wall"!

67

Анонимен

преди 12 години

Изобщо не ме интересува какво ще правят и кой ще го купува. Важно е да има работни места и да плащат заплатите на работещите.

66

nixi

преди 12 години

Моля в статията да посочите откъде идва информацията - от официалния сайт на марката greatwall.bg