349

Атила

преди 12 години

Как сте Червени ШУМКАРИ дрищите ли още малко ви остана и после разкол и потоп в БКП=БСП дано стане по скоро ;) 23.10.2011 г. деня на славната гибел на Шумкаро-Партизанската БКП=БСП в България деня за първата свястна глътка въздух за народа ни...

348

пепи

преди 12 години

Лелеее тоа физкултурник колко е *** !!!Това ми било министър на ВР.Лелеее!А какви ли са тия под него?Лелеее!Срам!

347

ves666

преди 12 години

v taia darjava ima 10 15 hiliadi koito ste direktno za belene bez sad i prisada.

346

Bai Hoi

преди 12 години

Dobre ve shtom ima neshto neredno zashto neq arestuva Cecko ?

345

човек

преди 12 години

това е показателно за силата на лъжата повторена сто пъти - бсп оставиха 8 милиарда фиск.резерв , пенсиите се повишаваха два пъти годишно по швейцарското правило . за 4 години минималната заплата се качи два пъти . за две години чудото ц.ц. не можа да комплектова едно обвинение и да осъди един министър от предишните , но успя да се сдобие с шест апартамента. зомбитата обаче продължават - окрали българия комунистите .. ба си капаците дето имат .

344

leonsio

преди 12 години

Професор Данаилов звучи по- смислено от доктор по педагогика Борисов и неговия експеримент! Аз предпочитам театъра пред чалгата! А Вие!?

343

Анонимен

преди 12 години

Тримата човека,които пишат по-добре да се гръмнат!То бива да си мизантроп,ама тия са долна каста...друго занимание нямате ли освен да седите цял ден пред компа и да пишете щуротии?!Или за тва ви плащат?Цецо тва Цецо онова...абе погледнете колко е жалък избора от кандидати и ако имате малко(поне мъничко) акъл в главата ще гласувате за Плевнелиев!Ако ли не си трошете главите с глупавите бесепари,които ошушкаха страната изцяло!

342

6 апартамента?!?!

преди 12 години

Ами кажи за Софийски имоти! Или по-добре да каже семейната ви приятелка - съдийката! И защо не си взел мерки още навремето? Защо си си затворил очите?

341

leonsio

преди 12 години

"Аз знам, че нищо не знам", Илиянчеееее, Илиянчеее.....

340

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

339

Прости му Боже....

преди 12 години

Циркът започва... :-))) Цецоооо, тепърва какви сюрпризи те чакат, бедна ти е фантазията. А колкото до това дали да се правят едни на разследващи, колкото и да ти е неприятно, ще продължават да го правят. Демокрация е все пак, ако това не сте го забелязали герб еоод.

338

Анонимен

преди 12 години

Топ-*** от снимката пак се е "изходил" по въпроса! Цекоооо, апартаментите?!

337

leonsio

преди 12 години

Гласувайте за асфалта върху пясък. За кръвта в сополите! За улиците без шахти! За безбандеролните цегари! Напред, безбандеролни ментета! Росен- президент!

336

Анонимен

преди 12 години

до 348Като падне ГЕРБ Всички ще живеят по-добре

335

тъпи овце

преди 12 години

Писна ми от коментари колко било зле правотлството на герб. Като падне герб кой ще изберете на тяхно място овце такива,сумати години се редуватда управляват тая държава СДС и БСП нимасте слепи какво направиха те за България?Сега като изгубиха власта и се чудят по какъв начин да я докопат пак каква мизерия да направят

334

до337

преди 12 години

Правилно герб са обречени.Много ме кефите като се напъвате да напишете нещо умно но не ви се получава. Като удавници за сламка се мъчите да излезете от клоаката която забъркаха вашите идоли (*** ) но за щастие си отиват от политическата сцена .Повярвайте на мнозинството няма да им липсват с нищо добро няма да ги запомнят и ще ги забравят за ВИНАГИ.

333

John Mac Dik

преди 12 години

Да кажат БСП, да кажем и ние какво знаем, да вземем да разследваме, внесем в съда и да осъдим виновниците - да вземем да станем държава на самообслужване. *** ШЛИФЕРОВ. ***, тази власт не е само да ручате, ами и да свършите нещо полезно, БАНДИТИ С БАНДИТИ.

332

7777

преди 12 години

"В петък Цветанов разкри, че трима столични общинари поискали половин милион рушвет от Плевнелиев, за да подпомогнат финализирането на Бизнес парка в столицата."... Къде е "намесата" на БСП..Ченгето е толкова просто, че в стремежа си да похвали своя човек, го поставя в ситуация да се обяснява, а че е трябвало да се даде сигнал е трябвало... поне по закон, но аз забравих, че за управляващите това не важи, те са над закона... Да ни е жив и здрав новия президент на Бойко /защото на него му "трябва"

331

а бе POLAT

преди 12 години

Разбери - всички си взимат - и тия дето сега ни управляват. Ми нима тази година Бойко не си празнува 2-рия си милиард лично богатство ? То половин София разбра.Ми нима този Цветанов не е вече на няколкостотин милиона от цигари ?То само *** - гласоподавателите на ГЕРБ продават цигари и никой не ги закача, че и държавни помощи им дават на корем.А българите се деца и българските пенсионери ........... да измират ли , какво ?

330

НЕ НА ГЕРБ !!!

преди 12 години

Българи, изберете свестни кандидати за кметове и общински съветници по места, не гласувайте за българомразците от ГЕРБ, които ни докараха до "просешка тояга" и наложиха чалгарска политика на хвалипръцковщина !ДОЛУ ДИКТАТУРАТА НА БОКО, ЦОКО И ДРУГИТЕ ГМО КОМУНИСТИ - "ШМЕНТИ КАПЕЛИ"