279

Волен

преди 12 години

Как сте Червени ШУМКАРИ дрищите ли още малко ви остана и после разкол и потоп в БКП=БСП дано стане по скоро ;) 23.10.2011 г. деня на славната гибел на Шумкаро-Партизанската БКП=БСП в България деня за първата свястна глътка въздух за народа ни...

278

Българан

преди 12 години

Само Волен Сидеров е чист и неопетнен българофил! Дайте да видим какво може да направи за нас този патриот!Аз се включвам в ролята на Торквемада!

277

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

276

Анонимен

преди 12 години

Абе хора,защо се дърлите като всички които правят бизнес в България знаят че корупцията се шири с пълна сила през последната година!!! Защо се правите на слепи?

275

Бойчо

преди 12 години

Анонимен, кокоши мозък имаш ти! Реалността е, че герберите лъжат и крадат, а твърдят, че са праведни! Тя глупостта ходи най-много по анонимните хора.

274

Анонимен

преди 12 години

Корупционни схеми има и е имало около всички овластени. Въпроса е при кой са реализирани. Калфин като министър също е в кюпа. Да припомня, че МВнР плащаше по 100 хил евро на месец за интернет достъп по негово време!

273

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да напъвате кокошите си мозъци реалността е една : -=== ГЕРБ са обречени да спечелят !!! ===-

272

bg

преди 12 години

те това се казва ***,,,ти гласиш за кмет а тои чист като мед ,,,абее на кои му дреме кои кво искал,,,важно кои кво ще направи а не само да краде,,,то не че и сега не ,,,но со кротце,,,,да има за всинца,,,,а бсп се усра ,,,тия поне си признават а те ХОП ,,,хванахме мухата хаиде да и отрежем главата,,,пак герб им пускат муха за кацнат на лаино както миналите избори ,,,,тия са толкова елементарни че виш искарали пак некоя флашка от петрашка

271

винету

преди 12 години

папконосец милиционер ,баси ташака ,а СОЛАКОВ

270

до бойчо

преди 12 години

мнго си елементарен!Да не си Кадиев или жена му?Тоя нали беше на геяпарада?!Сигурно е бисексуален!Бойко и това ли ще вме питаш огкъде го знам?Мухахахахахаххахахахахахахахахахахааааааа!

269

анонимен

преди 12 години

да нее бил той третия ......хахах

268

Бойчо

преди 12 години

Марк, ти си от малкото хора, които вярват на Цв.Цв.? Не се заблуждавай!

267

До Бойчо

преди 12 години

Пита Цв.Цв от къде ги знае!?!Ей прости хора бе!Що ли се напъвате да коментирате тук?А го знам и от друго място. Хора от БСП са ми казвали, че Р.Овч. преди няколко години казал:"Другари, а бе другарят Кадиев ли само ще остане така? Предлагам да му се осигури приличен доход, от износа на ток! Нека захлеби!" /Тогава на власт бе Тройната коалиция, Р. Овч. беше фактор...!/Бойко , Бойко...............

266

Марк до Бойчо

преди 12 години

Бойчо, Бойчо, ами прочети какво казва Цв.Цв, бе!Мухяахахахахахахах!!!!!!!!!!!!!!!!

265

Антонов

преди 12 години

Този кадиев бил много подмолен.Много му знае устата.А самият той защо не съобщи за връзките си с подземния свят??всички от бсп са отвратителни хора!!

264

бойчо

преди 12 години

Марк, откъде ги знаеш тези работи. Много си информиран!?! Това са глупости, повтаряш измислици, защото те е яд! Кадиев е силен и кадърен. А Плевнелиев наистина не е за държавник, защото си няма хал хабер от тази работа. Как ли се наричат хора, които започват нещо, което не познават? Авантюристи или послушници. На мен такъв президент не ми трябва.

263

Анонимен

преди 12 години

От 22 години БКП се клонира в какви ли не партии-СДС, ДПС, НДСВ, ДСБ, ГЕРБ. Всъщност едни и същи *** и милиционери държат властта и крадат.Не вярвате ли? Ами погледнете ги тези муцуни, вижте им миналото, вижте ги какво имат ,когато хората умират от глад, вижте колко от техните авери и бандити са в затвора, вижте какво реално правят за младите и за да има работа.По делата ще ги познаете,не по лъжлите думи.Събуди се,народе!

262

bat GANU

преди 12 години

PLEVNEVLIEV NE CTAVA ZA PREZIDENT.NE CTAVA ZA DARJAVNIK I CE IZDANI,NO PAK CTAVA ZA PE4ALBAR.NA 42god,a TOLKOVA MILIONI-TAM MY E CILATA.DA CI GI XAR4I CAC ZDRAVE ,no da ne ce pokazva pred naroda.TOI NE E NARODEN IZBRANNIK,a pokanen ot GERB.

261

Марк

преди 12 години

Колко фирми за "износ на ток" т.е. за премятане папки от НЕК, имяа жена му на тоя?И колко кинти смуче по тоя случай от държавата!Комуноиден гей!

260

бойчо

преди 12 години

Пак анонимни *** и анонимни лъжи. Само анонимният е от добрите, другите са пасмина? С такива умопомрачени крайни хора като теб не се върви на никъде. Защо ли си губя времето със заблудени пропагандатори на гербери и разни други.