87

Николай

преди 12 години

Волен освен да вика по площадите за нищо друго не става...провали и собствената си партия.Преди да гласувате за някого, поинтересувайте се що за човек е!Ако гласуваме само за партии, нищо няма да стане. Всеки път едно и също - гласуваме за хора, които нямат никакви качества и чакаме по-добър живот.

86

1122

преди 12 години

първата люспа на Гроб - падна

85

ИВАНА

преди 12 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ НЯМА ОПОНЕНТИ В ТАЗИ КАМПАНИЯ

84

Роко

преди 12 години

Боже, Боже, Боже - крадливата Поля кандидат за вицепрезидент! Яне, с Полето ли ще бориш корупцията? Та тя разграби тотално БНР, но се ползваше със закрилата на агент Гжце и тройната коалиция, които бяха опънали чадър над нея! Бивша седесарка, ендесевистка, гоцевистка, гербаджийка - тя е един от най-големите мошеници, раждали се на тази земя. Клетото Яне!

83

Милиционерски работи

преди 12 години

Преминаването на П.Станчева от ГЕРБ в РЗС е солиден шамар за ГЕРБ. Гербаджиите смятат, че който отиде в тяхната партия, е намерил направо манна небесна. Оказва се , че това не е така и последният пример е с П.С. Това е квалифициран, опитен човек с широки познания и милиционерите би следвало най-сетне да разберат, че този обучен контигент не е многоброен и следва да се използва. Интересно, лудото Яне разбра това, а ББ, ЦЦ, Цура от Плевен, Ан.Анастасов, Кр.Велчев, Ротманса и сие нехаят. Вече "прекараха" и Плевнелиев със "случайно изпуснатия" инцидент с опит за рекет отпреди 4 години. Стига милиционерски истории, за да не се повтори балонът НДСВ!

82

Мирослава

преди 12 години

Хайде сега общинска съветничка на Герб вице на РЗС, вие съвсем ни взехте на майтап, мирише ми на сделка с бате Боже! Само Волен Сидеров е достойният кандидат за президент!

81

Анонимен

преди 12 години

ТИ ОТДАВНА СИ СБЪРКАЛ!!!

80

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

79

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да напъвате кокошите си мозъци реалността е една :-=== ГЕРБ са обречени да спечелят !!! ===-

78

Анонимен

преди 12 години

До 81.Ако имаш предвид тази снимка от преди 5 години да,но виждал ли си я скоро?Хаха!Няма помен от това което е представено,а и полошо ще става.Но това не е толкова важно,няма да се жениме за нея.Особено знаейки сприхавият й характер и невероятната злъч и злоба която се крие зад тази миловидна усмивка.Само който не е сърбал попарата й той не знае!

77

ГЕОРГЕ

преди 12 години

Поля е шпионин на бат Боьо , това Яне ще разбере когато на изборите получи 0,001 %. късмет

76

Анонимен

преди 12 години

бива

75

Анонимен

преди 12 години

ВАС гледа дело по жалба срещу решение на СЕМ за избора на директор на БНР Днес от 9.00 ч. в зала 1 на Върховния административен съд е насрочено за разглеждане в открито съдебно заседание пред тричленен състав на съда дело, образувано по жалба на Георги Василски срещу решение на Съвета за електронни медии (СЕМ), с което за генерален директор на Българското национално радио е избрана Поля Станчева. Според жалбоподателя, в акта на СЕМ не се съдържат никакви мотиви и аргументи, които да са довели до вземане на конкретното решение за избор именно на Поля Станчева за генерален директор. В жалбата пише, че СЕМ е нарушил Закона за административното производство, тъй като решението не е подписано от секретаря на съвета. Георги Василски твърди, че с решението е нарушена и нормата на чл. 66, ал. 1 от Закона за радиото и телевизията, според която за кандидатите за генерален директор на БНР се изисква не по-малко от петгодишен трудов стаж в радио. В жалбата пише: Избраната с обжалваното решение г-жа Поля Станчева за генерален директор на Българското национално радио няма изискуемия се петгодишен трудов стаж в радио.

74

Действителността!

преди 12 години

Предпочитам да гледам Поля Станчева, отколкото урунгелите от ГЕРБ!

73

Даола

преди 12 години

Много кандидат много нещо !В тази малка Българийка всеки се мисли за управник - затова сме се докарали до под кривата круша. А за сериозна работа малцина стават. И е легенда, че сме много умни и работливи - не е вярно. Мързеливи и доста глупави, но... хитри.

72

Анонимен

преди 12 години

По-рано стана ясно, че одит на Сметната палата е открил мног нарушения при финансовото управление на бюджета на Държавните радио и БНТ. Проверките са за 2005 г. Според тях в БНР не са спазени изискванията в медийния закон за утвърждаване на договорите за реклама и спонсорство. Директорът на на медиата Поля Станчева обясни че няма неутвърдени договори. Тя коментира и твърдението за по-късно отчитане на командировки в чужбина. Станчева поясни, че това се е случило, защото журналистите са били възпрепятствани по здравословни причини. В БНР са се изплащани и хонорари извън регламента на медийния закон. Поля Станчева твърди, че тази практика ще се прекрати. В БНТ през 2005 година са купувани самолетни билети за командировки, без да са приложени процедурите по Закона за обществените поръчки. Не е съставен и регистър на имотите на медията.

71

Анонимен

преди 12 години

По време на дискусия за БНР, организирана от Съвета за електронни медии /СЕМ/ Красимир Луканов обвини Поля Станчева за корупция по време на нейния мандат. Припомняме, че Красимир Луканов е бивш главен редактор по време на управлението на Поля Станчева като генерален директор на БНР.В отговор Поля Станчева заяви пред Информационна агенция: Доколкото си спомням Красимир Луканов лично към мен не е имал някакви претенции, говорил е по принцип. Най-вече ще поставя въпроса за Стоян Чешмеджиев и неговите показания в съда, които бяха в полза на човека получил четиригодишна присъда и който Красимир Луканов подкрепи.

70

Петков

преди 12 години

Тези гнусни мижитурки - българските политици - не се ли научиха, че не може просто да вземаш която и да е произволна личност, споменавана тук и там във вестниците - и да я кандидатираш за щяло и нещяло. Във всяка нормална страна си има политическа класа - хора, които още от университета се подготвят за подобна кариера, и които имат шанс да запишат името си в историята, с добро или лошо, едва когато излязат в светлината на политическите прожектори, а дотогава те са просто едни партийни чираци

69

Анонимен

преди 12 години

На 17 януари 2007 в Гюргево, Румъния, след края на съвместна пресконференция на българският министър на вътрешните работи Румен Петков и румънския му колега, журналистка от Българското национално радио (БНР) пита българския министър дали ще бъде възстановен на работа отстраненият шеф на Жандармерията Живко Живков, след като прокуратурата е обявила, че не намира материали за извършено от него нарушение.Румен Петков тогава казва, че въпросът ни излага пред румънците. Няколко дни по-късно журналистката получава последно предупреждение за уволнение подписано от директора на БНР Поля Станчева (впоследствие общински съветник в София от партия ГЕРБ), с мотива, че такъв въпрос зададен в чужбина уронва престижа на България пред международните институции. По-късно предупреждението е отменено. Станчева отхвърля обвиненията за оказване на външен натиск върху БНР.

68

Анонимен

преди 12 години

Изводът, който се налага, е, че според част от журналистите в БНР медийният съвет трябва да избере когото и да е за генерален директор, стига това да не е Поля Станчева. Мотивът е, че на нея липсва професионален опит, защото е работила само на граждански договор в радиото.