38

MOR

преди 12 години

Ще го приемем дори и прясно замразен, но го предпочитаме алангле !Парламентаристи от Гвинея.

37

марсоход

преди 12 години

ето какво направи измислената държава америка и *** и от европа свалиха обединителя на африка, много е грозно че нация като нашата позори такива хора с думи а знаете самити ние на какво дередже сме и какви политици имаме този човек е велик и като наш тошо се бори за народ който не е готов и частица от това което му дава като нас селяните ги излъгаха че стават за граждани и виждате до къде стигнахме -чалга , убийство на деца , морална опадачност и прочие - срам и то голям

36

Анонимен

преди 12 години

Значи Кадафи е купувал униформи на гвинейците с парите, които е смъквал от гърба на европейските бачкатори? И това го намирате за похвално?

35

галактика

преди 12 години

Много *специалисти*, много нещо ..... Те относно избора на президент не могат да се разберат, Кадафи коментират... На светлинни години сте от Кадафи, така да знаете!

34

До 33

преди 12 години

Хееее, КОЛКО СИ САШЕ ! :D

33

Истината

преди 12 години

Браво на Съюзниците. Пребориха диктатора. България застава твърдо зад действията на НАТО.

32

ala-bala

преди 12 години

Гвинея - Бисау?! Тия пък кои бяха? Колкото Саддам избяга от въжето, толково и тоя *** ще избяга.

31

Анонимен

преди 12 години

Империалистите не се спират пред нищо. Най-големите терористи са НАТО и американците. В сравнение с тях Хитлер е дребна риба.

30

Крис

преди 12 години

Тази държавица няма нищо , което да предложи на "братския "хамерикански народ, така че няма какво да ги правят. Интереса е водещия при хамериканите, вижте Северна Корея, размахва им среден пръст , а не смеят да ги пипнат, щото са гладни ония.

29

до 1

преди 12 години

Има държави пич в света дето Интерпола не върви! Да вземем Венецуела, и там ли ще го арестуват ушатите плъхове от интерпол!! Ама че изедат нещо на Чавес както им е набрал на капиталистите !

28

Браво на Гвинея-Биса

преди 12 години

На тази малка свободна и горда страна!Браво че не е подписала нечовешкия договор за Хага!!!Добре е е че има още такива държави в света!

27

Анонимен

преди 12 години

щяла да го приеме?е как ще стане това?? - има международна присъда и е обявен за издирванехаха - ще го приеме ..ще видите кой ще го приеме него и синчето му убиййци гадове

26

Варшавски рейнджър

преди 12 години

Колко ли месеца ще са нужни на НАТО да се сломи отбраната на Гвинея-Бисау.....?Хора запасявайте се с кашу защото цената му ще скочи главоломно на световния пазар...

25

брадваро

преди 12 години

боли ме дедовия за кадафи

24

До 15

преди 12 години

Това го знае ЦЕЛИЯТ български народ,но какво да се прави,нали знаеш,да не си показваме осраните *** пред света!Затова реваха за *** от Либия,че ще ги бесят!И сега тия неблагодарнички,нестига ,че не намазаха въжето,ами реват ,сякаш сме им длъжни за нещо!!Абе то к.....а си умира такава!

23

уйо

преди 12 години

до 18 ако смяташ че образованието е било безплатно много се лъжеш а колкото за работата не приказвай защото за целият си трудов стаж съм имал 60 дни болнични и то заради трудова злополука тогава кафето не беше на мода при работниците работили сме извънредно и то без заплащане ходили сме по бригади точно за това става въпрос аз съм го изживял това а на вас по младите ви промиха мозъците с лъжедемокрация и за това наркоманията и самоубийствата се ширят

22

До 1

преди 12 години

Абе *** гербер,омръзна ми да ви уча!!Кога се пише В и кога ВЪВ??????? Значи да не се превърне ВЪВ Втора Гренада!!***,по-***,най-***,най-най-***,ГЕРБЕР!!!Че тръгнал и да се подиграва!Не вижда гредата в окото си,вижда сламката в окото на другия!!!

21

Анонимен

преди 12 години

Едни правят хероин и кока, други се занимават с кашу.

20

Анонимен

преди 12 години

И при мен Кадафи е добре дошъл. Срещу приличен наем ще му намеря цял вход на някой панелен блок. Пък ако му е малко може да наеме и целив блок.

19

Анализатор

преди 12 години

Съдбата на Гвинея-Бисау зависи от това дали американците обичат кашу или не.