349

Читател

преди 12 години

Абе, Демоне, ти си голямо диване. Каква военна прокуратура те е патила, та полицията е девоеннизирана вече повече от две години и подсъдна на обикновенната прокуратура. Тя пък си е същата дивотия, ама това е друга "бира". И не се изказвай неподготвен, само насмешка предизвикваш у знаещите, а пък въвеждаш в заблуждение незнаещите. Тъпо е!

348

st

преди 12 години

Какво лошо има да си пил и да вървиш по улиците? Видях момчето при М Цветков, защо са го докарали до това състояние, и как може министърът им да ги защитава и в същото време да не предприема нищо срещу *** ***?! Или това е цената на 6 - те апартаментчета?НЕ ГЛАСУВАЙЙТЕ ЗА ТЯХ, УВАЖАЕМИ ХОРА, ГЛАСУВАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОТИВ ТЯХ!

347

Демон

преди 12 години

До всички пострадали българи! Когато станете жертва на полицейски произвол, веднага пуснете жалба във Военна прокуратура. Дори и да се оправят, ще им струва прекалено скъпо и ще им държи влага доста години занапред. Когато всяко тъпо ченге се опари, тогава ще мирясат!!!

346

Демон

преди 12 години

У нас няма полицейско насилие. Положението е много по-страшно. Боко, Цвъцко и компания се опитват да възлодят тоталитаризма и полицейския произвол в най-грозните му краски. Бог да прости българския народ. Вечна му памет!!!

345

така ни пазят

преди 12 години

Това ли е нашата полиция която ни пази. Срам и позор е тази полиция, те са по-големи бандяги от бандитите.

344

ЦЪРВУЛАН ЦЪРВУЛАНОВ

преди 12 години

След като вътрешният министър оправда полицейското насилие, с твърденията за употреба на алкохол"А проверен ли е младежа за алкохол? С какво и кога ? Сертифициран ли е уреда т.нар. 'дрегер' , кръвна проба ? Защото да твърдиш че някой е пил без проверка с техническо средство е повече от смешно, нормално за МВР впрочем.. Аз като го гледах бития беше някакъв 50 килограмов метъл, голяма съпротива е оказал - щом 2ма полицаи се е наложило да го ритат на земята.. Смешниците от МВР ...

343

Анонимен

преди 12 години

ббсп, дпс, дсб, енп и др. подразделения на позитано ще бъдат задоволени само когато бг полицаи приемат за своя униформа червенитге прашки и при среща с нарушители на закона да ги милват по главиците. С меки китки.

342

от американката

преди 12 години

Браво на полицаите.те са вече америкаризирани .така постъпват америка нали сме с тях

341

майка

преди 12 години

Проблема е,че няма как да сме равни със тези смели сърца,полицайте,участващи в тази рискована операция.Зад тях е г-н Цветанов,може и да ги награди,а зад нас трябва да се наеме доста добър адвокат,с висок хонорар,не можеш да си намериш добра работа,защото ти искат справка и трябват безумни сили да продължиш.Но може би така трябва,може би сме експеримент,може би трябва да въведат нова мярна единица за издръжливост-1 българин.А ТЕЗИ смели мъже:)) пак ще бият,те няма да плащат,данъците ни са за тях

340

Притча

преди 12 години

Казват, че господ създал хората различни. Едни са високи, други не. В по късни години, Колт направил хората равни.Крайно време е да се либерализира носенето на оръжие !!!Силно се съмнявам, че `смелите български полицаи` биха си разрешили подобен варварски цинизъм и агресия ако подозираха, че жертвата може да защити живота и достойнството си подобаващо.

339

МЕН

преди 12 години

Според Цветанов който е пълен *** пийналите не трябва да се прибират в къщи а да стоят където са си били в кръчмата за да не ядат бои от нещастните му милиционери. То хубаво но как ще отрезнеем тогава и като свършат парите да не дойдете и там да ни биете?

338

Аман

преди 12 години

Тоя вече като го видя и ми се драйфа.***!

337

alienum

преди 12 години

До 272- За правителството като за покойник-или хубаво или нищо!:-)))

336

Анонимен

преди 12 години

Седнали с Флоров и мислили, хоризонтален анализ направили и решили:" Най ни харесват Т.Живков и Доган. Ура другари и да действаме"

335

МЕН

преди 12 години

До 350 А задържания беше ли пребит, ритан, унижаван? ти говориш за наркодилър с които точно така се постъпва даже по агресивно но тук случая няма нищо общо с това ,чети и мисли преди да спамиш най вероятно си полицейска женка със съпруг женчо

334

майка

преди 12 години

до 350-Това ,което сте гледали е така защото там са били сигурни нещата,че хората са такива и опасни,и въпреки това не са пребити,нали?Ако Ви интересува как действат-има по английйската телевизия предаване в което се показва ежедневието на полицита,поредица е и е документална-гледайте го и тогава коментирайте.И да Ви кажа ,там полицайте са обучени и могат да се справят 2 с 1 пиян без проблем,там записи от камери не изчезват,там ако кажат ,че си пиян-са ти взели проба....

333

голямо рИване

преди 12 години

Наскоро гледах по тв то как английската полиция задържа заподозрени наркодилъри в кола . Първо един полицай счупи с палка предното стълко на колата за да не могат да потеглят. След това по 4 се хвърлиха върху всеки в колата и ги приковаха на земята. Представям си ако беше у нас кво рИване щеше да е -помощ полицията бие дилърите ни ...айде пис оф

332

допълнение към 347

преди 12 години

Закриване на рускоеврейската измишльотина "Аспарухова" България и възстановяване на истинската древна държава на нашия народ - ТРАКИЯ! От Черно море до Адриатика и от Карпатите до бяло море!

331

МЕН

преди 12 години

ИСКАМ ТЕЗИ ЖЕНЧОВЦИ В РИНГА ТАМ МЕЖДУ ВЪЖЕТАТА ДА ГИ ВИДЯ КОЛКО СА СМЕЛИ БЕЗ БЕЛЕЗНИЦИ БЕЗ ПАГОНИ НАПЪЛНО ЗАКОННО. ИСКАМ ЦВЕТАНОВ ТАМ БЕЗ РЪКАВИЦИ И БОЙКО АКО ГО ПОДКРЕПЯ. А КЪМ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ПОЛИЦАЙ ПОКЛОН

330

РЕФОРМАТОР

преди 12 години

1. Незабавен референдум за частичен отказ от държавен суверенитет в полза на Германия или Франция.2. Незабавно изритване на цялата държавна *** /чиновници, полицаи и т.н./3. Законодателна, правоохранителна и правораздавателна власт се поемат ЕДИНСТВЕНО от граждани на страната суверен.Осъзнайте, че ние сме неспособни да творим държава. Избираме си полуграмотни ченгета да ни управляват и после се чудим `защо стана така`.